Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-12, 01:08 PM   #201
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
有無人有興趣團練 一個人周圍遊有d悶

我一隻賊24戰19

此篇文章於 08-30-12 01:45 PM 被 朔望~ 編輯。
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 01:14 PM   #202
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 代官 查看文章
公會有無人想去阿斯卡隆地下城玩(30-35lv)
但要有死很大的決心
第二邊的人話浪費時間唔肯去

玩到擒晚先得22..有排都去唔到....

舊 08-30-12, 01:15 PM   #203
slowpoke
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Nicklaus 查看文章
warrior梗係攞槍, 火槍兵, this game so balance

獵人攞雙手劍, 戰士就攞槍/弓, 真係一整個奇怪....
其實我唔係好明雙手劍有什麼好,
RANGER都只是中甲
slowpoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 01:16 PM   #204
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
中國拎到代理權
希望佢地自成一國

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 01:18 PM   #205
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
中國拎到代理權
希望佢地自成一國
唔關我地事架啦,唔好搵我地來搞 thanks

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 01:21 PM   #206
再生

註冊日期: Feb 2004

整左段Lion Arch Jumping Puzzle既video

此篇文章於 08-30-12 01:26 PM 被 再生 編輯。
再生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 01:46 PM   #207
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
尋晚第一次去PVP玩左陣
我完全感受到囉雙手劍+片手劍盾既Tanky Build Guardian係幾咁煩......遠程職單挑除非對面走拉技術好好 如果唔係對面好難單挑打嬴/搶嬴個據點

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 03:09 PM   #208
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: sivina 查看文章
唔關我地事架啦,唔好搵我地來搞 thanks
我玩返美服就心足啦
現實都對住班蝗蟲唔想二次元都對住蝗蟲

舊 08-30-12, 03:29 PM   #209
Sar8
The One

引用:
作者: sivina 查看文章
>>戰士真係以前OLG舊有初心者最好上手既職業(當然係指PVE)
高防大力,招強

親身經驗
自己10級 ranger 打一隻怪,
之後10級 war 打打番同一隻怪
個感覺簡直係天淵之別

war 每種武器都有2-3招攻擊+cc技
f1 技有因應各種不同武器又有唔同 buff/cc 技

係 lol 來講佢真係隻 ad carry 來
隨便咁拎 war + 大劍,普攻已經有對怪減防 cc 內建,仲要可以 stack
2 技連技大力又食番晒 f1 爆攻擊 buff + 1 技減防 buff
4技飛劍又有 cc 減怪移速

對比番 ranger 同級拎把長弓出來頹射,我只能夠用悲劇來,不就只能去死了嗎來形容佢既存在
唔好講笑
我隻廿幾mesmer去打2級果D人魚速度比起隻戰士2級(單手劍)仲慢。。。

舊 08-30-12, 03:35 PM   #210
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
中國拎到代理權
希望佢地自成一國
唔....us servers block hk ip
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 03:40 PM   #211
Sar8
The One

又唔係日本
美OLG好少會封IP
除左Nexon果堆

舊 08-30-12, 03:46 PM   #212
slowpoke
Game Master

引用:
作者: Sar8 查看文章
唔好講笑
我隻廿幾mesmer去打2級果D人魚速度比起隻戰士2級(單手劍)仲慢。。。
別忘記你LV會降,
仲有打魚人弱到粉碎得幻影都打完了

另,
入得
舊 08-30-12, 03:57 PM   #213
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
如果連呢隻都封ip的話
我仲可以玩咩
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 03:58 PM   #214
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

註冊日期: Mar 2004
Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
can anyone invite me to the GAF guild
呀正 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 04:06 PM   #215
slowpoke
Game Master

引用:
作者: 呀正 查看文章
can anyone invite me to the GAF guild
invited
舊 08-30-12, 04:13 PM   #216
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
昨晚入左guild 不過大家好似唔係點講野 ?

舊 08-30-12, 04:21 PM   #217
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
作者 tarotaro (kohaka) 看板 Chat
標題 Re: [GW2]Guild Wars 2不推廣討論串
時間 Thu Aug 30 16:18:33 2012
───────────────────────────────────────

Kripparrian被鎖三天XD
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=5759&tnum=12
原來料理可以洗錢啊...

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 04:23 PM   #218
slowpoke
Game Master

引用:
作者: DigIKo 查看文章
昨晚入左guild 不過大家好似唔係點講野 ?
因為呢道才是公會頻
舊 08-30-12, 04:31 PM   #219
akwan
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 死.屍神 查看文章
DL GAMER睇台灣巴哈果面評價唔錯咁 仲會平D
你可以留意下..
官網就最緊要留意係EN網頁
因為28號果日我FD係EN網到買完16秒已經俾左CODE佢..
我係28號晚係官網買, 當時唔知有en/zh 問題
29號打去card center 問, 話有這交易, 之後係官網support send mail
依家仍未有任何回音
akwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 04:35 PM   #220
代官

註冊日期: Feb 2005
不如開個rc方便大家講野

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 04:37 PM   #221
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
RC唔駛server 架咩

舊 08-30-12, 04:41 PM   #222
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:

其實我尋晚都問過,不過無人理

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 04:43 PM   #223
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
支持+7

最衰拎走左部nas, 唔係可以用黎開vent server

舊 08-30-12, 04:46 PM   #224
Sar8
The One

please invite me to guild

舊 08-30-12, 04:51 PM   #225
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: Sar8 查看文章
please invite me to guild
+1/
開左個戰士試玩中

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PHANTASY STAR ONLINE 2 (NA/EU) - EARLY 2013 OFFICIAL LAUNCH david PC電腦遊戲討論版 3 09-16-12 07:54 AM
Guild Wars 2 (Vol. 2) - HEAD START (AUG 25-27) OFFICIAL LAUNCH (AUG 28) GET READY!!! david PC電腦遊戲討論版 1067 08-27-12 05:11 PM
[機種未定] Guild Wars 2 david 電視遊戲討論版 1 02-17-12 12:24 AM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 04:14 PM

手機版 | APP版