Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-10-13, 01:22 AM   #201
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 小草 查看文章
套野每個角色描寫得幾好丫
有晒因再有果

但套野重點係唔係想表達識得放下一切?羅蘭果三個最後都識放低一切恩怨,雖然係要坐監但最後都有番兄弟姊妹同媽媽,但大哥就放低唔到反而選擇自殺o尼個惡果?
其他人都可以放低一切,繼續生活無再停留

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 08-10-13 01:25 AM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-13, 06:43 AM   #202
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

能放底先可開竅
能理解愛恨那需要
得不到也沒缺少
成長了 明白了

好有意思~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-13, 08:47 PM   #203
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

頭先森小個段猛婆湯~係新錄定cut返出黎架~?

舊 08-12-13, 08:58 PM   #204
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
扮黃洋達~
個編劇系咪好唔鐘意佢

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-13, 09:30 PM   #205
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
關淑怡幾時做左娥姐御用OP/ED主唱......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-13, 09:40 PM   #206
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
無人討論830
包青天明天做完

舊 08-27-13, 09:46 PM   #207
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
無人討論830
包青天明天做完
劇情拖得太長~10集已經好夠~

舊 08-27-13, 10:49 PM   #208
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我差D 以為佢每世做20集

舊 08-28-13, 06:53 AM   #209
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
我差D 以為佢每世做20集
咁咪可以3套劇變1套~
第3世可能幾集就完~

舊 08-28-13, 09:37 AM   #210
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
第二世係咪輪迴做神探哥倫布
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-13, 08:40 PM   #211
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
老包塊面黑咗,但係點解無啦啦多咗啲鬚

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 01:55 PM   #212
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
係喎, 無講點解無啦啦生鬚
第二世係咪做義海豪情

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-13, 02:29 PM   #213
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
唔計頭同尾少少,宋代都係做了11集啫。

引用:
作者: ( ゚ω゚)かおもじさん 查看文章
老包塊面黑咗,但係點解無啦啦多咗啲鬚
係囉~真係一個迷!明明醒翻都未有鬚,但一上公堂便黐哂鬚....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-13, 07:58 PM   #214
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
套戲做音效同做演出設定果個真係應該捉去鞭一鞭
我知你靈魂離體去新身體度但可唔可以唔好用咁gag既音效
仲要岩岩先好認真咁生離死別完sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-13, 10:48 PM   #215
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

接住衝II果套...山寨版鎗王?!.....

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 09-05-13, 08:40 PM   #216
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

原來虎哥先係高布布......

死神Lv.3能力覺醒
舊 09-09-13, 09:02 PM   #217
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
一個大鐵桶車落塊大鏡都唔中,重期望有爆鏡睇

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-13, 09:45 PM   #218
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
無線好心冇咁高/唔肯比成本就咪拍呢D啦
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-13, 11:18 PM   #219
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
circle老母唔通係fight club個舉牌女郎?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-13, 07:10 AM   #220
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: W!LL 查看文章
唔係陳法拉MK II咩~?

舊 09-13-13, 07:27 AM   #221
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
佢邊有法拉咁靚

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-13, 09:32 PM   #222
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: W!LL 查看文章
我中左~

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
佢邊有法拉咁靚
唔係差好多o者~

舊 09-13-13, 09:44 PM   #223
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
袁規今集簡直型爆!

呀雁正一八婆
以為全世界欠左佢咁……
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-13, 10:27 PM   #224
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
袁規今集簡直型爆!

呀雁正一八婆
以為全世界欠左佢咁……
某程度你係唔係讚緊人家好演技

套劇啲人係有演技,但個劇本唔得,根本拖住黎做,同三世連貫唔到,似係一條橋拍唔同年代

舊 09-13-13, 11:39 PM   #225
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
OP已劇透......

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
佢邊有法拉咁靚
邊會有偽物省鏡過正印......

死神Lv.3能力覺醒

論壇跳轉

現在的時間是 05:32 AM

手機版 | APP版