Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-05-07, 01:59 PM   #201
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
天元可能出続編???
石原夏織 目前離線  
舊 10-05-07, 02:04 PM   #202
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: HO2 查看文章
天元可能出続編???
咪就係話唔會有囉...

舊 10-05-07, 02:16 PM   #203
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: 忍者 查看文章
咪就係話唔會有囉...
哦....依家咁都幾好丫
石原夏織 目前離線  
舊 10-05-07, 03:36 PM   #204
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
-del-

舊 10-05-07, 03:47 PM   #205
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
我都忘記得一乾二淨,我懶我衰
淨返後面個半比你

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
引用:
作者: KTN

引用:

引用:

第15話:

第16話:

第17話:

第18話:

第19話:

第20話:

第21話:

第22話:

第23話:

第24話:

第25話:

第26話:

第27話:

舊 10-05-07, 04:14 PM   #206
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: KTN 查看文章
我都忘記得一乾二淨,我懶我衰
淨返後面個半比你
唔係你提大家,根本唔知會有「冇時間」版本o既事

最後就齊齊等DVDrip……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-05-07, 04:34 PM   #207
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
正~齊晒~~

有幾張要夾埋睇先知係一套.....
J+1 目前離線  
舊 10-05-07, 07:32 PM   #208
メソウサ
The One

3DS Friend Code5069 4259 0235
大家都好鐘意好似師奶劇咁播到2,3,4,5,6
播到爛播到灰先心息b

舊 10-05-07, 09:45 PM   #209
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
因為我個時遲你們一個星期先看,搵下搵下見到有720P食了無時間,但看第二話時有時間先記起

引用:
唔係你提大家,根本唔知會有「冇時間」版本o既事

最後就齊齊等DVDrip……
我都覺跟本夠皮,見好就收啦,都不係未衰過,G社發開神經刀上來向來都一條龍特別好

再接再勵這家事情,不多適合G社個格局,一續就好易出事

引用:
作者: メソウサ 查看文章
播到爛播到灰先心息b

舊 10-05-07, 10:25 PM   #210
津上翔一
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: メソウサ 查看文章
播到爛播到灰先心息b
至少我唔係....
呢類作品唔係好想佢有續篇,
再做好難做返咁熱血!!!
而且都冇乜野好打,
夾硬作d敵人出黎只會沒完沒了....
見好就收啦~

有咩怨念的話,最好靠機戰補完~

高達使者~
津上翔一 目前離線  
舊 10-05-07, 10:39 PM   #211
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

其實我一直都有個問題,機戰入面o的機係咪全部都係bandai版權的,
有冇邊隻作品係konami版權,之後再授權俾bandai玩埋一份?

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-06-07, 02:00 AM   #212
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
其實我一直都有個問題,機戰入面o的機係咪全部都係bandai版權的,
有冇邊隻作品係konami版權,之後再授權俾bandai玩埋一份?
唔便太擔心啦
virtual on都出到, 有咩唔可以

同埋gainax d片都成日入機戰嫁啦
入到機戰仲有可能, 大佬可唔使死

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線  
舊 10-06-07, 02:15 AM   #213
忍者

引用:
作者: jamsquare 查看文章
唔便太擔心啦

如果係o既話咁伊藤靜終於如願以償有份o係機戰出聲

舊 10-06-07, 11:14 AM   #214
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: jamsquare 查看文章
唔便太擔心啦

大佬唔離開的話西蒙唔會咁勁...
唯有收埋佢, ending俾佢出番嚟

舊 10-06-07, 11:19 AM   #215
zeorimer
Junior Member

註冊日期: Jun 2006
如果大佬係隱藏角色...
zeorimer 目前離線  
舊 10-06-07, 11:43 AM   #216
marspeople
蒙面超人黑

XBox Live Gamertagmarspeople
個版權響KONAMI度

出機戰都睇怕有D難咯''''

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線  
舊 10-06-07, 12:14 PM   #217
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: marspeople 查看文章
個版權響KONAMI度

出機戰都睇怕有D難咯''''
姐係機戰都聽唔到伊藤靜把聲.......

舊 10-06-07, 12:19 PM   #218
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 10-06-07, 02:43 PM   #219
雪代緣
Crazy Gamer

PSN  IDyukishi
天元不會有續篇
正常呀
EVA做了15年, 都冇出過續篇呀, 的確是沒有
只係翻炒翻炒再翻炒

GAINAX出過的動畫, 好似只有gunbuster先叫有正式續篇?
雪代緣 目前離線  
舊 10-06-07, 03:28 PM   #220
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
Konami係超難講掂數既公司
特別係當年佢出ZOE SLG版慘敗比機戰A

不過當都好,都唔會夠Xenogears參戰咁低機率

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 10-06-07, 05:42 PM   #221
忍者

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章

玩slg...好難打得羸戰機呢...
而且zoe ps2版受歡迎係佢打得爽快而唔係人設機設討好(雖然都唔係差)
同埋機戰咁都fds都唔係一朝一夕
邊有可能打得贏

舊 10-06-07, 06:15 PM   #222
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章

機戰就算冇天元都可以大賣,
所以笨大都應該唔會訓身同痾那米講數

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 10-06-07, 09:00 PM   #223
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
寺田鍾唔鍾意睇天元?
如果鍾意機會又再高d

真!DC 目前離線  
舊 10-07-07, 02:03 PM   #224
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
路過...

Giga!
Drill!!

舊 10-07-07, 11:54 PM   #225
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
有冇BEST SOUND封面既兩張大圖?

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 01:21 AM

手機版 | APP版