Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
國家隊討論區>全新Oranje 荷蘭國家隊討論區 [繼續做 "無冕之王"......]
無賴男 11:33 AM 07-05-10
荷蘭橙 下場要打好自己,唔好好似上場再輸d 咁長o既直線, 防守集中d, 晉身決賽指日可待
DevilElvis 01:27 AM 07-06-10
荷蘭主帥要求隊員不低估烏拉圭

世界盃荷蘭對烏拉圭的四強賽事,在本港時間星期三凌晨兩時半開賽,兩隊都面臨球員停賽的困擾,荷蘭後衛雲達維爾及防守中場迪莊,都領到兩面黃牌,今場要停賽,而中堅馬菲遜同前鋒雲佩斯趕及傷癒,可以披甲,烏拉圭方面,在八強對加納犯手球被逐的首席射手蘇亞雷斯停賽,削弱全隊實力,此外,後衛富斯利亦因領到兩面黃牌要坐在場邊觀戰,隊長盧根奴膝傷,未知能否趕及上陣。

荷蘭目前世界排名第四位,烏拉圭就排第十六位,荷蘭主教練雲馬維克警告,球員不要低估烏拉圭,他指,烏拉圭隊實力很強,就像戰士一樣,球隊必須集中精神,隊長雲保美說,在八強戰勝巴西,全隊信心大增,希望晉級決賽。
犬夜叉 07:47 PM 07-06-10
Oranje is de Kleur van Gekte!!
加油!! 荷蘭!!
無賴男 08:18 PM 07-06-10
荷蘭橙 GOGOGO!
雙星 10:02 PM 07-06-10
連贏2場就冠軍
mario0606 10:24 PM 07-06-10
荷蘭對上一次入決賽係咪已經係78年?
Fean 01:06 AM 07-07-10
我係老馬fans可惜阿根廷出左局。
而家希望荷蘭可以殺入決賽,打贏德國隊嘅機械足球
雙星 02:14 AM 07-07-10
Lineup
1 Maarten Stekelenburg
4 Joris Mathijsen
3 John Heitinga
5 Giovanni Van Bronckhorst
12 Khalid Boulahrouz
14 Demy De Zeeuw
6 Mark Van Bommel
9 Robin Van Persie
10 Wesley Sneijder
7 Dirk Kuyt
11 Arjen Robben
Substitutes
23 Rafael Van der Vaart
22 Sander Boschker
13 Andre Ooijer
16 Michel Vorm
21 Klaas-Jan Huntelaar
18 Stijn Schaars
15 Edson Braafheid
19 Ryan Babel
17 Eljero Elia
20 Ibrahim Afellay

後面又加多粒炸旦
mario0606 04:36 AM 07-07-10
都叫中意荷蘭終於好幾年,終於見到佢地入大賽決賽
雙星 04:40 AM 07-07-10
32年後再入決賽
mario0606 04:42 AM 07-07-10
依家最大問題係正前面既VP仍然無態,後防老問題就唔洗我講
面對西班牙既韋拿、機動性強既德國都好
咁樣打決賽真係不太樂觀
無賴男 04:42 AM 07-07-10
YAH! 雖然唔太滿意某D球員細節處理,但荷蘭入到決賽真係開心
fiendray 10:19 AM 07-07-10

Uruguay v Netherlands Highlights
initial 01:24 PM 07-07-10
我覺得尋晚V9 o既表現唔錯, 雖然冇波入, 不過做o左唔少野.
中場出廸斯奧真係唔掂, 太多失誤了.
clie 02:01 PM 07-07-10
舒寧達攞硬金球世足,就算荷蘭唔奪冠
無賴男 06:11 PM 07-07-10
作者: clie:
好大機會係佢LA ,歐聯世盃都咁好表現,荷蘭走到咁遠起碼有一半功勞
犬夜叉 08:17 PM 07-07-10
係足球壇上都冇幾多人可以係一年內贏盡所有.......史尼達加油!!!!!!!!!!!!

如果贏左世界盃, 你絕對唔會比任何一個球王差!!!!!!
chunmanx 09:39 PM 07-07-10
德國打整體
冇邊個特別突出
所以你咁諗都合理
犬夜叉 10:52 PM 07-07-10
作者: chunmanx:
德國打整體
冇邊個特別突出
所以你咁諗都合理
掉返轉講係咪即係個個都好突出...?
initial 12:22 AM 07-08-10
基本上而家全世界都睇死我地決賽個晚輸硬, 而且覺得我地係一世夠運先入到決賽. 完全否定哂我地由外圍賽到而家全勝戰績o既努力. 很好!! 一於決賽個晚威返一次.
POKA 12:57 AM 07-08-10
作者: mario0606:
依家最大問題係正前面既VP仍然無態,後防老問題就唔洗我講
面對西班牙既韋拿、機動性強既德國都好
咁樣打決賽真係不太樂觀
荷蘭D前鋒用黎入波架咩
POKA 12:58 AM 07-08-10
8強個陣預計已經係佢
POKA 12:59 AM 07-08-10
作者: initial:
基本上而家全世界都睇死我地決賽個晚輸硬, 而且覺得我地係一世夠運先入到決賽. 完全否定哂我地由外圍賽到而家全勝戰績o既努力. 很好!! 一於決賽個晚威返一次.
荷蘭好大機會拎世杯
clie 01:10 AM 07-08-10
作者: initial:
家吓GAF邊個睇死o者
我身邊d人個個都睇好荷蘭喎
奪冠隊伍一定會有幸運成分,上屆意大利都係幸運+實力
不過荷蘭係強運
clie 01:16 AM 07-08-10
作者: POKA:
8強個陣預計已經係佢
8強未過巴西之前就好難講
我覺得阿根廷o個邊如果重用米列圖而佢有相應發揮,佢個勢會蓋過舒寧達
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面