Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
電影版>Batman 2 - The Dark Knight (2008)
Metal Gear NT 10:34 AM 07-08-08
Nokia 6205 Dark Knight Edition
http://gizmodo.com/5022719/promo-box...?autoplay=true

唔需要理部電話
個包裝真係夠搶眼
FOKKIT 10:18 PM 07-09-08
FCUK同IZZUE都出相關既Tee
Joker果幾件都唔錯~
候鳥 12:02 AM 07-10-08
作者: FOKKIT:
出左拿?
睇milk看到
FOKKIT 12:03 AM 07-10-08
作者: 極真:
出左拿?
睇milk看到
睇Face好似11號
信長 09:14 AM 07-10-08
作者: FOKKIT:
有5,6 件想買
睇相 IZZUE 的JOKER 鬼臉 T ,好似好靘,不過好似釘朱片,怕佢D朱片會甩
fcuk 好似冬季會出batman 衛衣

有排敗家...
\ot_to/ 09:24 AM 07-10-08
作者: 信長:
有5,6 件想買
睇相 IZZUE 的JOKER 鬼臉 T ,好似好靘,不過好似釘朱片,怕佢D朱片會甩
fcuk 好似冬季會出batman 衛衣

有排敗家...
大家咁話啦, 我連IZZUE頂cap帽都有興趣
信長 09:29 AM 07-10-08
izzue 好似加$19 有啤牌
FOKKIT 12:14 PM 07-10-08
izzue 好似加$19 有啤牌
買兩件就送比你..
t-cup 02:15 PM 07-10-08
上網買佐 17 號的飛
快o的到 17 號吧
verdy_returner 02:20 PM 07-10-08
作者: t-cup:
上網買佐 17 號的飛
快o的到 17 號吧
買左17號早場及18號IMax版(驚要返大陸睇唔到)。
快d到下個星期啦!
com1010hkjp 12:30 AM 07-13-08
http://www.youtube.com/watch?v=XMX6JyjAvOU&feature=dir

架裝甲車
候鳥 12:32 AM 07-13-08
買左18號...8張
差唔多包哂成行
未睇過imax版...想去試下囧
Anson225 12:36 AM 07-13-08
作者: 極真:
買左18號...8張
差唔多包哂成行
未睇過imax版...想去試下囧
大到根本望唔到全個screen...
but d sound effect真係好好多

last time watched harry potter in IMAX... waste my money lol
W!LL 02:27 AM 07-13-08
暫定下星期六/日去睇
吸血伯爵 12:27 PM 07-14-08
原來好誇果張two face.....係真ga!!!!
t-cup 06:48 PM 07-14-08
作者: 吸血伯爵:
原來好誇果張two face.....係真ga!!!!
我懷疑誇果張係剛剛燒爛面個樣, 之後變成敵人的, 應該會美化番
疾風雷電 09:58 PM 07-14-08
9月 MOVIE REALIZATION BATMAN&BAT-POD

情報轉自Toysdaily

成千銀果D買唔起轉投日製figure懷抱,點知出左隻戴紫bra batman?
Hitomi 12:38 AM 07-15-08
Batman真係一集電影都未睇過

呢次可能真係要破例

對上果次睇戲是色戎XD
信長 09:25 AM 07-15-08
作者: Hitomi:
Batman真係一集電影都未睇過

呢次可能真係要破例

對上果次睇戲是色戎XD
睇左batman begin 先啦
再睇尼集先會入戲d
begin 講Bruce 成為batman 的前因後果
Metal Gear NT 10:13 AM 07-15-08
IMAX呢幾日都full house咁滯
只好睇普通版,遲下先再睇IMAX版
t-cup 10:19 AM 07-15-08
再睇尼集先會入戲d
前兩星期 cable 先播番 begins.. 但其實我覺得唔睇未必有關係. 但我諗我地睇完先知關唔關 begins 事
凍檸茶 10:28 AM 07-15-08
作者: Metal Gear NT:
Nokia 6205 Dark Knight Edition
http://gizmodo.com/5022719/promo-box...?autoplay=true

唔需要理部電話
個包裝真係夠搶眼
令我諗起n年前用star tac 黎改做batman車
半人馬-RigiL- 10:58 AM 07-15-08
作者: Metal Gear NT:
IMAX呢幾日都full house咁滯
只好睇普通版,遲下先再睇IMAX版
我都係想睇普通版先, 遲d試下去睇IMAX
我未睇過IMAX, d人講到咁正真係想睇下
KIM 11:25 AM 07-15-08
再睇尼集先會入戲d
下~有關架! 我沒睇上集tim~~~!
大獲~~~!
半人馬-RigiL- 11:42 AM 07-15-08
作者: KIM:
下~有關架! 我沒睇上集tim~~~!
大獲~~~!
實有d關ge
至少人物d關係, 只係唔知細關定大關者
不過一定要睇睇上一集, 你一定會對BATMAN有全新認識
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面