Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
收藏品討論版>LEGO IV MARVEL VS DC
clanyuen1 10:51 PM 01-05-13
明天朝早又係炒家天堂....
問一下,有冇人有興趣買SUPERHERO?
上次我好心係班炒家架車仔度搶到心頭好,今年再接再勵...

未夠7點已經有成30個,好多人(已經自我増值左50幾人)
clanyuen1 10:16 AM 01-06-13
76005 $548.9
76000 $248.9
76004 $248.9
76001 $468.9
贈品: 黑武士大平賣
除SuperHero之外,所有貨品有大量存貨(包括StarWar)
Squaresoft 11:27 AM 01-06-13
10233 有冇得賣? 唔係只得一盒抽獎呀.....
clanyuen1 01:25 PM 01-06-13
冇,一般頭獎貨品款式會幾個月之後先出街...
除SUPERHERO之外,全部有大量存貨...
凍檸茶 09:43 PM 01-06-13
有衫+ 2匙扣+3pack 礼品包
好抵
暉暉816 01:42 PM 01-07-13
海港城反斗城尋日之後仲有冇優惠戓咁多款式賣?
凍檸茶 02:24 PM 01-07-13
作者: 暉暉816:
海港城反斗城尋日之後仲有冇優惠戓咁多款式賣?
貨之后慢慢會返, 根本唔急,
係O個三個123重獎吸引

暫時得SPIDERMAN O個盒吸引到我.
SW隻公主都OK, 不過為隻公主,買盒6XX又好似唔值,

話時話人仔SET 9 有未,
GateHacker 03:12 PM 01-07-13
作者: 凍檸茶:
有衫+ 2匙扣+3pack 礼品包
好抵
遲左睇
依家係未冇晒$1200送人仔架啦
凍檸茶 03:14 PM 01-07-13
作者: GateHacker:
遲左睇
依家係未冇晒$1200送人仔架啦
冇啦, 頭百五位
O個日9AM排都仲有可能
聽聞8:50 仲有10個位

係送IRONMAN 同DARTH VADER
早知係咁一定去排
GateHacker 03:19 PM 01-07-13
冇啦, 頭百五位
個日9點入大球場百萬行緊

甘睇黎冇咩優惠?可以慳返D等鬼堅
凍檸茶 03:34 PM 01-07-13
作者: clanyuen1:
冇,一般頭獎貨品款式會幾個月之後先出街...
除SUPERHERO之外,全部有大量存貨...
話時話你買到乜

個日9點入大球場百萬行緊

甘睇黎冇咩優惠?可以慳返D等鬼堅
我都好耐冇一出就即買了
6862/6867/6866 都係等到200先入手

遲d有行龜, 買盒黎玩都好

哈比人又好貴
唔拾得買住.

而且留下錢入johnny depp
GateHacker 04:11 PM 01-07-13
13年黎緊有咩好野都未知a

對上一出即買已經係monster系列
連city個盒大屋都未捨得買坐a
clanyuen1 08:50 PM 01-07-13
冇啦, 頭百五位

係送IRONMAN 同DARTH VADER
早知係咁一定去排
7:11有50人,
8:15有100人,
8:45有13~140人左右,
呢度已計埋打尖人數....
禮品都係上年吸引D,
今日荃灣已經返哂新貨,根本唔洗同人爭(炒家今次一地蟹~~真心涼)

年年首賣撞正百萬行,雖然....(我次次去親都係第一個路口走人)

入面冇乜想買,唯有是但買左SET SUPERHERO儲夠千二走人....
jerry 10:40 PM 01-07-13
作者: clanyuen1:
7:11有50人,
8:15有100人,
8:45有13~140人左右,
呢度已計埋打尖人數....
禮品都係上年吸引D,
今日荃灣已經返哂新貨,根本唔洗同人爭(炒家今次一地蟹~~真心涼)

年年首賣撞正百萬行,雖然....(我次次去親都係第一個路口走人)

入面冇乜想買,唯有是但買左SET SUPERHERO儲夠千二走人....
可唔可以影張福袋相分享一下?
本來我都想去,但一諗起炒家打尖既情況就失去動カ去排隊
clanyuen1 12:19 AM 01-08-13

jerry 04:52 PM 01-08-13
嘩!你個福袋都幾值錢喎!件衫上年動漫都要買三百幾!另外三包lego又係好野黎
凍檸茶 09:57 AM 01-10-13
童真,童心,都令人很窩心。
7歲的盧卡.阿普斯,有的是童真。他早前不聽爸爸話,硬要把心愛的Lego旋風忍者Jay ZX帶到超市,豈料不小心丟失了,好不心痛。後來他聽爸爸吩咐,發電郵向Lego求助:「爸爸說發電郵給你,看看你是否會送我另一個。如果你會,我答應以後不會帶它逛街。」
童真求助,得到的是一個童心答案。Lego客戶服務部經理理查德不久回信寫道:「我上司說因為你遺失了旋風忍者,所以不會免費送你另一個,但我決定找白袍旋風忍者大師Sensei Wu,看看是否能幫上忙。大師叫我告訴你:『你必須常常保護你的迷你忍者公仔。』」
「未來兩周,你會收到Lego的郵件,裏面會裝着你的迷你公仔。請好好愛護它們,盧卡。記着,你承諾會常常把它們留在家裏。」童真滿瀉,這封電郵,網民瘋傳。
英國《太陽報》

SENSEI WU
GateHacker 10:05 AM 01-10-13
-DEL-
SENSEI WU
寫信去香港代理商會唔會有
凍檸茶 01:41 PM 01-10-13
寫信去香港代理商會唔會有
http://www.huffingtonpost.com/2013/0...n_2434781.html
睇原文, 唔止JAY ZX . 仲寄多隻壞人比佢

SENSEI WU
凍檸茶 04:12 PM 01-17-13
人仔見街
WW
jerry 11:11 PM 01-17-13
人仔 Part 9 大至都要$420 16 隻!
凍檸茶 11:31 PM 01-17-13
去現時點買

半熟蕃茄 12:54 PM 01-21-13
呢排少左留意lego
請問13年technic 同creator出左幾多款?
凍檸茶 11:45 AM 01-23-13
散入咗三隻美人魚
諗住換咗個身佢, 變成1PAIR

雞仔人好貴入唔落手
半熟蕃茄 12:58 PM 01-23-13
而家d lego轉晒做細盒……好事
尋日買左黑忍者連鑽地車……細細盒方便收藏
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面