Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-16, 01:09 AM   #21876
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
佢6 PACK啦
佢唔只2張魔伊架
仲有幾張5星
有張三藏,記憶仲有張船長
同埋一堆4星英
正一死人渣黎
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 09:02 AM   #21877
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
我的歐洲何時來

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 09:07 AM   #21878
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
我的歐洲何時來
你明明是歐洲非洲人

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 10:27 AM   #21879
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
仲有一星期PICKUP
間唔中手痕抽下
我覺得GN最後都會寶5到

舊 09-14-16, 11:17 AM   #21880
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
【カルデア広報局より】
【再掲】「iOS 10での動作について」のお知らせを再掲いたしました。iOS端末をご利用のお客様におかれましては、必ずご確認いただきますようお願いいたします。詳しくは→https://t.co/GLKpOVotu9 #FateGO

有朋友update左入唔到game

対応完了まで、iOS 10へのアップデートはお控えくださいますようお願いいたします。

等fgo對應到ios10之前都忍住先~

舊 09-14-16, 11:28 AM   #21881
casio
Ultimate Gamer

入坑20日,啱啱趕得切維謢前打完小黑,原本以為可以輕鬆清任,結果第一個彈出嚟嘅係要我升小黑
姑且做個新手報告
入坑時正值水著活動尾聲,好幸運可以L賢妻+B叔開局,亦因為入坑時係水著活動尾聲,亦都再一次見證到就算俾隻五星你,唔升都係廢嘅事實,所以魔伊活動開始前轉為主力打種火。偶然打主線故事。係活靈一咗L賢妻同B叔,但因為素材不足靈唔到二,所以順手升埋盾妹、清姬同R姐做後緩。
而今次活動開始唔使好耐,我見識到係呢隻game職剋嘅重要,有冇剋完全係兩個世界(猶其用兩隻L賢妻輪小黑嘅時候),仲有愛係幾恐怖,例如係有一隻用聖杯開到LV100三星R姐,只要對面冇殺職,你都可以唔使用腦去食花生
然後順便一問,係唔有部份英靈要過咗主線故事先抽到?呢個啱啱用呼符抽到loliC子先注意到,但WIKI冇寫,所以想確認一下

最後如果各位師兄有位嘅,希望收留一下俾我抱一抱大腿,ID:271,312,625

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 09-14-16 11:33 AM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 11:44 AM   #21882
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: casio 查看文章
入坑20日,啱啱趕得切維謢前打完小黑,原本以為可以輕鬆清任,結果第一個彈出嚟嘅係要我升小黑
姑且做個新手報告
入坑時正值水著活動尾聲,好幸運可以L賢妻+B叔開局,亦因為入坑時係水著活動尾聲,亦都再一次見證到就算俾隻五星你,唔升都係廢嘅事實,所以魔伊活動開始前轉為主力打種火。偶然打主線故事。係活靈一咗L賢妻同B叔,但因為素材不足靈唔到二,所以順手升埋盾妹、清姬同R姐做後緩。
而今次活動開始唔使好耐,我見識到係呢隻game職剋嘅重要,有冇剋完全係兩個世界(猶其用兩隻L賢妻輪小黑嘅時候),仲有愛係幾恐怖,例如係有一隻用聖杯開到LV100三星R姐,只要對面冇殺職,你都可以唔使用腦去食花生
然後順便一問,係唔有部份英靈要過咗主線故事先抽到?呢個啱啱用呼符抽到loliC子先注意到,但WIKI冇寫,所以想確認一下

最後如果各位師兄有位嘅,希望收留一下俾我抱一抱大腿,ID:271,312,625
岩岩升左有位, 已加
ガブリエル

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 11:46 AM   #21883
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
剛剛add左
大司 Rank 109

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 11:52 AM   #21884
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
姑且做個新手報告

升小黑用活動交換既100個金火差不多剛剛好可以升到60靈基3

>係唔有部份英靈要過咗主線故事先抽到?呢個啱啱用呼符抽到loliC子先注意到,但WIKI冇寫,所以想確認一下

法狗, 法元師,黑SABER, 黑槍王, 紅尼祿, 雷電王,C子 LILY, 黑狗等等一般情況下都要過咗主線故事並只在故事池才有機會抽到限定池平常是抽不到這幾隻的,除非剛好是該期限定池PICKUP的英靈(例如本期的女王梅芙和C子 LILY)
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 12:01 PM   #21885
鐵之侍

Casio 兄我已add 你了

你真是升得快。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 09-14-16, 12:07 PM   #21886
casio
Ultimate Gamer

感謝樓上幾位,加了的已加

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 12:29 PM   #21887
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 6078 查看文章
仲有一星期PICKUP
間唔中手痕抽下
我覺得GN最後都會寶5到
太睇得起我

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 12:58 PM   #21888
蛋撻王子
功德完滿

引用:
暫時好FULL
有位就再找你
你個情況好似比較特殊

引用:
作者: TOAKO X 查看文章
剛剛add左
大司 Rank 109
師兄你個名好眼熟
你好似加左我?
見過你個名
我下個位再accept番你

舊 09-14-16, 01:08 PM   #21889
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
係add過
謝巨巨

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 01:24 PM   #21890
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
我已分唔清邊D係街人,邊D係gaf...
除左幾日唔上線,唔係放係度算

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 01:39 PM   #21891
gingq7

註冊日期: May 2008
趁今日肥關係弓, 剛剛快快手爆左幾粒金果將小黑升到靈3解任務

手上有130張法金肥 + 文西50張未換 + 活動100張未換
期望等活動完會有兩倍大成功先食
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 02:02 PM   #21892
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
而家未有新任冇乜動力打料,專心搵文西刷下鏈,頁算

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 03:22 PM   #21893
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
可以update鳥

歡迎pm查詢、預約
舊 09-14-16, 04:02 PM   #21894
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

開服10抽, 梅芙

歡迎pm查詢、預約
舊 09-14-16, 04:05 PM   #21895
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
開服10抽, 梅芙
無伊莉雅都抽?

舊 09-14-16, 04:07 PM   #21896
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
無伊莉雅都抽?
已有魔伊
覺得梅芙個樣好bitch, 想要, 手痕就中左

歡迎pm查詢、預約
舊 09-14-16, 04:09 PM   #21897
蛋撻王子
功德完滿

漫畫

好正

舊 09-14-16, 04:12 PM   #21898
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
GAF真係好多歐洲人

魔法紳士.....orz

舊 09-14-16, 04:13 PM   #21899
鐵之侍

可惡。。。。。好好的全女班活動最後還是被一班變態佬破壞了。。。。。。

雷帝太歐了吧。。。。。

雖然是想要梅芙但還是算了。。。。。

舊 09-14-16, 04:14 PM   #21900
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
可惡。。。。。好好的全女班活動最後還是被一班變態佬破壞了。。。。。。
紳士.....
現實寫照

抽啦, 抽就有架啦

歡迎pm查詢、預約

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:42 AM

手機版 | APP版