Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 74 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 94 134  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
大覺屋師真 10:34 AM 04-22-18
作者: 赤兵尉SETH:
真係唔想益班打尖友
搵次公會組團啦, 順便加返d人
就今日下午啦
既然一組人都搞得掂 都吾駛去多人集會其實

作者: Van仔:
打完四粒寶玉同黎明武士卷就完啦活動
我打咁多場, 尋晚最後一場先第一粒玉
搖搖 12:02 PM 04-22-18
出公會團?

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Suika 12:07 PM 04-22-18
自己試左場Lv1落4區退任, 上到Lv3
黃金聖衣屬解混裝仲配到好多野, 其實算強, 暫時抽到最勁係R8眠系

youtube班專家都未有人可以Lv1爆大角
所以好多寄生插隊, 咁就可以一場過到
見過人話lv1就可以斷雙角,但片就搵唔到
試過第四區淨打角,又試過爆完尾先打角都唔得
赤兵尉SETH 12:50 PM 04-22-18
又被高層次讀心......
仲未抽到R8棍.......其他R8武有2~3把
作者: 大覺屋師真:
就今日下午啦
既然一組人都搞得掂 都吾駛去多人集會其實
我打咁多場, 尋晚最後一場先第一粒玉
公會團難在多一兩個人唔知點算, 又唔可出sos...
刷玉最有效率方法係1區爆金角
FREDDY@o@ 12:54 PM 04-22-18
好過唔出昇華…讀心都慳返
由手機版發出
赤兵尉SETH 01:28 PM 04-22-18
有人驗證左Lv6剩打角以外既部位係唔會爆角比佢走甩
所以最後一定要打角,同破壞王作用似乎不大....
Suika 02:01 PM 04-22-18
公會場-1
darkvolver 03:07 PM 04-22-18
角龍隻角好像容易斷左?

Sent from my iPhone using Gaforum
Chris Redfield 03:10 PM 04-22-18
想問下有冇地方有得睇全部r8武?
想知盾斧同GL咩數值同抵唔抵打番黎

依家打左兩把笛一把長槍⋯

Sent from my iPhone using Gaforum
魚伕 03:26 PM 04-22-18
YES,之前已經測試左,打身點打都爆唔到角....
而且所有血量係由最終形態重新計算...限時7分鐘爆角...

歷戰非古龍會出金色英雄石...
(=v=)b 03:27 PM 04-22-18
作者: Chris Redfield:
想問下有冇地方有得睇全部r8武?
想知盾斧同GL咩數值同抵唔抵打番黎

依家打左兩把笛一把長槍⋯

頭post條link有~
https://game8.jp/mhw/213223#hl_3

大覺屋師真 04:29 PM 04-22-18
又被高層次讀心......
仲未抽到R8棍.......其他R8武有2~3把

公會團難在多一兩個人唔知點算, 又唔可出sos...
刷玉最有效率方法係1區爆金角
用邊種武器打就好難出果隻武嘅r7r8

總算掘多粒玉喇
赤兵尉SETH 05:05 PM 04-22-18
作者: 大覺屋師真:
用邊種武器打就好難出果隻武嘅r7r8

總算掘多粒玉喇
同團友打好好多, 街場過半眠怪都無用
依家個套裝打法好有效, 眠棍配痺虫一場最多可以二騎三眠1痺, 爆師眠爆980

下次打街場唔用棍
大覺屋師真 06:08 PM 04-22-18
吾怪得佢d武器出咁多眠武啦
根本用嚟打佢嘅原來
有眠武有效率好多
川上双葉 09:02 PM 04-22-18

赤兵尉SETH 10:44 PM 04-22-18
R6,7武接近集齊晒 今日打個d有8成都賣走......
我只係想要把R8棍啫...
作者: 川上双葉:
[YOUTUBE]aw4J0uk3NzE[YOUTUBE]
就係睇左呢個覺得作用不大
裝個炮手或爆師仲實際
ALEX CHOW 12:57 AM 04-23-18
有冇R8太刀
mario0606 01:29 AM 04-23-18
武器抽黎抽去都同手上用緊差唔多咁…
打落都係為左寶玉
由手機版發出
STRIFE 08:43 AM 04-23-18
4粒寶玉都係掘角出(大角黃金),做哂ab裝,已經唔太想打
搖搖 08:53 AM 04-23-18
差兩粒玉

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Suika 09:17 AM 04-23-18
打左幾日都係得一粒
感覺隻野好多位都會鎖血
就算幾大力打佢個頭效果都一樣
ShinDou 09:32 AM 04-23-18
應該好似以前老山龍咁最尾果區先殺到

爛輝頭幾區我諗係打夠血量佢就會過區,打唔夠血量就唔過區,爆部位應該會繼承,大角要最尾果區先俾你完全爆,應該係咁

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
赤兵尉SETH 02:30 PM 04-23-18
作者: Suika:
打左幾日都係得一粒
感覺隻野好多位都會鎖血
就算幾大力打佢個頭效果都一樣
玉我有廿幾粒...所以尋日開大炮炸爆角都廢事落黎執

你要練下三段儲斬劈睡眠頭
Suika 03:16 PM 04-23-18
玉我有廿幾粒...所以尋日開大炮炸爆角都廢事落黎執

你要練下三段儲斬劈睡眠頭
無左D爆G招真蓄就會劈落頭架喇
黒杉 アサギ 05:28 PM 04-23-18
作者: ShinDou:
應該好似以前老山龍咁最尾果區先殺到

爛輝頭幾區我諗係打夠血量佢就會過區,打唔夠血量就唔過區,爆部位應該會繼承,大角要最尾果區先俾你完全爆,應該係咁

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
試過三區完場
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 34 74 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 94 134  ... 最後

返回主題版面