Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 70 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 90 130  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
Suika 09:48 AM 04-18-18
http://www.capcom.co.jp/monsterhunte...topics/update/

無敵既聖衣
STRIFE 10:21 AM 04-18-18
女裝幾靚,可惜今集混裝大前題,又冇防具合成
大覺屋師真 11:12 AM 04-18-18
作者: qwe:
以後預到呢d人可以即quit, 唔好嘥時間
亂閃果D野團都幾大獲
閃光無效之後,返去訓覺果個場死得人多
零式 11:54 AM 04-18-18
爛輝龍好像可以16人分組打(集會所特別任務)

特別報酬有類似以前風化武器的「升華武器」

https://s.inside-games.jp/article/20...mpression=true
大覺屋師真 12:07 PM 04-18-18
共用調查進度...睇嚟會有D人長期掛機hold住個集會所?
赤兵尉SETH 12:10 PM 04-18-18
作者: 大覺屋師真:
亂閃果D野團都幾大獲
閃光無效之後,返去訓覺果個場死得人多
一早覺得閃光太屈, 改弱絕對係好事
以後騎怪班影相佬老實整理架撐啦

但最怕會多左班空中亂舞虫棍...
LR猫 12:22 PM 04-18-18
作者: 零式:
爛輝龍好像可以16人分組打(集會所特別任務)

特別報酬有類似以前風化武器的「升華武器」

https://s.inside-games.jp/article/20...mpression=true
係風化武器,定4代嘅探索裝備
Suika 12:44 PM 04-18-18
即係以後都要去公海集會所 ?
LR猫 12:53 PM 04-18-18
作者: Suika:
即係以後都要去公海集會所 ?
即係叫人唔好關機
用牙籤吉住個菇等個人一直行唔當掛機而斷線
赤兵尉SETH 01:04 PM 04-18-18
如果公會有蓄儲進度功能...
零式 01:27 PM 04-18-18
作者: LR猫:
係風化武器,定4代嘅探索裝備
係喎,睇個樣似探索裝備
大覺屋師真 02:14 PM 04-18-18
作者: 赤兵尉SETH:
如果公會有蓄儲進度功能...
多人嘅公會可以輪班掛機嘅.....
小昭Teddy 02:32 PM 04-18-18
Diablo式刷武器....
如月釋臣 03:51 PM 04-18-18
歷戰恐暴任雖難打
但回報卻很大
一完任就有幾粒龍脈石
之後去工房開埋
客製強化
HunterXXX 04:38 PM 04-18-18
突然更新,意想不到。可以續plus了
由手機版發出
安安 06:22 PM 04-18-18
https://www.youtube.com/watch?v=wogurYKw41M カプコンTV!第82回
赤兵尉SETH 06:59 PM 04-18-18
玩法係集調查度同最終目的係爆角...隻野殺唔死?
招放熱同最後形態幾惡搞, 街埸大量3貓預感...
小昭Teddy 07:00 PM 04-18-18
街場打乜都大量3猫
向來都唔打街場
FREDDY@o@ 08:00 PM 04-18-18
幾時先crossover大神
由手機版發出
赤兵尉SETH 11:30 PM 04-18-18
歷戰閃光4~6回無效
全員熟手的話4回夠搞惦鋼龍同炎王

但可能只會令更多人走去欺負屍套
鈴蘭 12:01 AM 04-19-18
希望係大蛇武器而唔係發掘武

利申 我講緊大嚴蛇
qwe 12:19 AM 04-19-18
歷戰閃光4~6回無效

炎4都夠,都係爆炸轉場姐
鋼就6先得
而欺負屍套是被迫的⋯
LR猫 12:21 AM 04-19-18
歷戰閃光4~6回無效

鋼龍唔夠洗喎
小昭Teddy 02:42 AM 04-19-18
我用弓打炎王主要靠打down佢黎輸出, 基本最多放一次塵爆就完game, 最近個AI改到佢就死就飛勁快返巢, 完全冇時間閃果隻, 打得順既話一粒閃都唔洗用, 唔順既最多佢放到塵爆要用一粒, 返巢果下睇運數....
團戰睇下隊友點啦, 不過多數都係兩三次閃就完場.
鋼龍4-6次既話OK既, 後段可能會辛苦少少.
但咁樣既setting, 未打熟既人會好辛苦. 不過都好, 古龍太易打....而家除左麒麟有少少挑戰性, 其他古龍都係歡樂是但打都贏
赤兵尉SETH 09:49 AM 04-19-18
solo左兩場媽母太郎
兩次都係未打到認真型態就走左
但成功爆到角同乳 , 爆角同斷尾一樣可以收割
隻野好大力, 帶吸血武器去好d
招放熱好惡毒, 用虫棍可以空中避開, 唔知耐裝衣有無效
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 30 70 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 90 130  ... 最後

返回主題版面