Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-21-12, 02:13 AM   #176
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
GALAXY Note II(建議零售價: $5698)
GALAXY SIII LTE(建議零售價: $5698)

21/9起開始接受預訂
N2 LTE 遲一個月

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 09-21-12, 02:28 AM   #177
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
重回droid 系列嘅感想:

無kb嘅機都唔係人用嘅

舊 09-21-12, 03:00 AM   #178
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
http://www.samsung.com/hk/galaxynote...der/index.html

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
ZlWS 目前離線  
舊 09-21-12, 10:29 AM   #179
Paptimus
Ultimate Gamer

PSN  IDpaptimuslun
無lte版, 可以等下先
隔離forum有人自稱電訊商員工講測試緊4lte版, 應該不遠矣

舊 09-21-12, 10:43 AM   #180
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: Paptimus 查看文章
無lte版, 可以等下先
隔離forum有人自稱電訊商員工講測試緊4lte版, 應該不遠矣
分開兩個版都OK 唔係人人會上4g

ip5 呃好人無知要上4g先用得

ZlWS 目前離線  
舊 09-21-12, 10:51 AM   #181
Paptimus

PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: B|WINS 查看文章
分開兩個版都OK 唔係人人會上4g

ip5 呃好人無知要上4g先用得
s3 lte 同 note 2 都開$5698, 比上一代平

舊 09-21-12, 12:37 PM   #182
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
iOS 6 地圖醜態百出用戶極不滿, Apple 首次回應 [圖庫]

http://www.appappapps.com/blog/?p=20119

我好慶幸自己用緊android
jos 目前離線  
舊 09-21-12, 01:41 PM   #183
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
s3lte香港版係雙核
石原夏織 目前離線  
舊 09-21-12, 01:58 PM   #184
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 画伯 查看文章
s3lte香港版係雙核
http://www.smartone.com/jsp/phone/tc...12.jsp?id=2533

- 支援4G網絡, HSPA+下載高達42Mbps
- 4.8吋Super AMOLED 多點觸控屏幕
- 1.4GHz 四核心處理器
- 8百萬像素相機配合高速連拍

Exynos Quad 多粒chip用到lte

四核+2G ram

http://www.samsung.com/hk/consumer/m...GT-I9300RWDTGY

此篇文章於 09-21-12 02:08 PM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線  
舊 09-21-12, 02:00 PM   #185
Eking

註冊日期: Feb 2006
但係...note2 係幾時有實機賣 ?....預約.....囧

舊 09-21-12, 02:02 PM   #186
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: Eking 查看文章
但係...note2 係幾時有實機賣 ?....預約.....囧
hspa+ 版本下周4吧

lte 1800/2600 11月

s3 LTE 4core 2G ram 4.1 Jelly bean
鈦鑄灰, 礦石黑

此篇文章於 09-21-12 02:12 PM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線  
舊 09-21-12, 03:26 PM   #187
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
hspa+ 版本下周4吧

lte 1800/2600 11月

s3 LTE 4core 2G ram 4.1 Jelly bean
鈦鑄灰, 礦石黑
3G版係10月頭一個星期, 下星期只係香港公佈咋~~
卡柏 目前離線  
舊 09-21-12, 06:52 PM   #188
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 卡柏 查看文章
3G版係10月頭一個星期, 下星期只係香港公佈咋~~
下兩星期已經10月,公佈後五日

ZlWS 目前離線  
舊 09-21-12, 07:01 PM   #189
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

http://www.hksilicon.com/kb/articles...-x-1536-Retina
平板魔方 U9GT5 採用 2048 x 1536 Retina
有冇人試

ZlWS 目前離線  
舊 09-21-12, 07:52 PM   #190
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
http://www.hksilicon.com/kb/articles...-x-1536-Retina
平板魔方 U9GT5 採用 2048 x 1536 Retina
有冇人試
2k 都唔洗我又想整隻黎玩下
唔知香港咩地方會搵到??
唔想玩網上買野
冇信用卡好很煩=v=
魔法之子 目前離線  
舊 09-21-12, 11:26 PM   #191
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
2k 都唔洗我又想整隻黎玩下
唔知香港咩地方會搵到??
唔想玩網上買野
冇信用卡好很煩=v=
SSP/旺中???

ZlWS 目前離線  
舊 09-21-12, 11:43 PM   #192
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我本身係G3lte同note 2 lte中間諗..
但note 2真係太大部...
都係唔等note2 lte..
出G3 lte

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線  
舊 09-21-12, 11:45 PM   #193
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
note 2如果上台價可唔可以做到$4998-$5198

stevenfan 目前離線  
舊 09-21-12, 11:49 PM   #194
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
引用:
作者: stevenfan 查看文章
note 2如果上台價可唔可以做到$4998-$5198
note2(3G?)定價5680..........

OTL……
TOAKO X 目前離線  
舊 09-21-12, 11:52 PM   #195
stevenfan
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: TOAKO X 查看文章
note2(3G?)定價5680..........
上台平5舊差唔多
CSL好像可以砰多1-2百

stevenfan 目前離線  
舊 09-21-12, 11:58 PM   #196
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: jos 查看文章
iOS 6 地圖醜態百出用戶極不滿, Apple 首次回應 [圖庫]

http://www.appappapps.com/blog/?p=20119

我好慶幸自己用緊android
對於香港果班教徒來唔係問題,就算唔好用都會自己tune自己覺得好用。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 09-22-12, 01:15 AM   #197
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
Join 左note 2 個體驗會,希望抽到。
now_loading 目前離線  
舊 09-22-12, 02:01 AM   #198
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我本身係G3lte同note 2 lte中間諗..
但note 2真係太大部...
都係唔等note2 lte..
出G3 lte
拎上手把玩下先決定啦

===========================
宜家太中意 ICS的UI design ,暫時都唔再用iOS On phone

============================
http://www.youtube.com/watch?v=ozTVvDEuQ4A
Optimus G E973 hands-on

此篇文章於 09-24-12 01:35 AM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線  
舊 09-22-12, 11:30 PM   #199
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
有邊隻入耳式耳筒FOR ANDRIOD(有咪)

DC 97 目前離線  
舊 09-22-12, 11:48 PM   #200
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
THX
繼續等note2
石原夏織 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Android 系統/手提/平板 討論區 (八) KTN 手機平板遊戲討論版 1005 08-30-12 04:19 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (七) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-14-12 01:28 AM
Android 系統/手提/平板 討論區 (六) KTN 手機平板遊戲討論版 1018 04-04-12 04:29 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (五) KTN 手機平板遊戲討論版 1000 02-16-12 04:01 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM

現在的時間是 02:21 AM

手機版 | APP版