Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-08, 04:20 PM   #176
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
作者: 西野村中一條河 查看文章
做壞事道德一定跌架
最好事無人睇到道德一樣會升
即係無人睇到我都唔可以偷野-.-
咁好灰喎xd

舊 11-02-08, 05:01 PM   #177
gamer-vincent
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDVincentngaI
有無人知火蟻的源頭左哪裡
殺到無彈了
gamer-vincent 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 05:49 PM   #178
NieAChunG
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
我入左megaton唔知可以做d咩
我身上又冇$.. /.\
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 07:42 PM   #179
磯燒豬豬
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
即係無人睇到我都唔可以偷野-.-
咁好灰喎xd
冇唔俾你偷丫
道德係內心系數,咁計好正常啵
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 07:43 PM   #180
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: NieAChunG 查看文章
我入左megaton唔知可以做d咩
我身上又冇$.. /.\
好似rpg咁搵人接任務解任務,做任務時做下拾荒者執野去賣,銀根就會慢慢穩健.
舊 11-02-08, 08:43 PM   #181
Cloud之部屋

註冊日期: May 2002
用搜尋模式去瞄準敵人 , 點樣先可以命中率高D?

舊 11-02-08, 09:31 PM   #182

引用:
作者: Cloud之部屋 查看文章
用搜尋模式去瞄準敵人 , 點樣先可以命中率高D?
近d
gamer-vincent 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 09:36 PM   #183
[KIT]
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
岩岩離開vault 己經唔知去邊..
(搵到了..)

此篇文章於 11-03-08 01:54 AM 被 [KIT] 編輯。
[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 09:49 PM   #184
Cloud之部屋

引用:
作者: gamer-vincent 查看文章
近d
靠運

舊 11-03-08, 01:54 AM   #185
[KIT]

我想問大家有冇地方放ITEM?
唔捨得賣既野越黎越多...幾時有得買車

舊 11-03-08, 02:30 AM   #186
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: [KIT] 查看文章
我想問大家有冇地方放ITEM?
唔捨得賣既野越黎越多...幾時有得買車
拆完炸彈之後放係屋入面個locker,無限大任你放

p.s.蹲下可以加命中
舊 11-03-08, 03:45 AM   #187
[KIT]

引用:
作者: Chris皇 查看文章
仲有食d唔知用乜做的串燒
同d大虫虫,噴火蟻,巨鉗蟹,喪狗,大鼠玩
接左Megaton警長任務拆左個核彈,警長就會送間屋俾你,
間屋可以買野裝修,同埋有機械人服侍你(可以問佢拎清水!)最重要有地方訓覺加hp
咁就大鑊 ... 阿黑人警長 比老西友 隊冧左

咁咪變左無屋住? 民居D locker 放野耐左會唔會消失架?

舊 11-03-08, 09:09 AM   #188
Cloud之部屋

引用:

咁咪變左無屋住? 民居D locker 放野耐左會唔會消失架?
我都係呀

舊 11-03-08, 09:22 AM   #189
狙擊手sohan
Game Master

PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:

我開頭都係咁...見佢咁衝動去搵白西佬就知佢凶多吉少...............

之後LOAD SAVE

後來我再同佢講野, 話我只不過係講笑, 比佢媽我叫我唔好再玩, 佢以後都唔洗死了XD

本身隻GAME開頭唔知佢玩咩有D想放棄,但玩左一兩個QUEST之後, 玩到個女人叫我吸下幅射比佢研究果度好攪野, 就開始有癮

舊 11-03-08, 11:59 AM   #190
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

引用:
作者: gamer-vincent 查看文章
有無人知火蟻的源頭左哪裡
殺到無彈了
火蟻用咩打好? 好硬丫(雖然有d nectar 可以防少少火...)

舊 11-03-08, 01:43 PM   #191
西野村中一條河
Game Master

最主要明白fo個背景
fo背景係未來「大型核戰後」既世界

所以接近所有食得既野都係受幅射感染
而正常食物都係值錢

而核戰後世界出現左好多受核影響既動物
奇怪團體,新興政府,末日團體,強盜

劇情中心係由故事中途得知(如點解會出現核戰)
所以整個系列既結局都好簡單

舊 11-03-08, 02:11 PM   #192
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
我開頭都係咁...見佢咁衝動去搵白西佬就知佢凶多吉少...............

之後LOAD SAVE

後來我再同佢講野, 話我只不過係講笑, 比佢媽我叫我唔好再玩, 佢以後都唔洗死了XD

本身隻GAME開頭唔知佢玩咩有D想放棄,但玩左一兩個QUEST之後, 玩到個女人叫我吸下幅射比佢研究果度好攪野, 就開始有癮

我就冇同警長報串,就咁去拆彈,完成後同佢報告,收樓~佢又冇死
冇理西裝友,不過佢已經不辭而別

p.s Blood Lie個酒吧女Lucy West自己唔見左,找不到佢同佢講家人死訊
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-08, 02:34 PM   #193
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
Fallout 3 bugs

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_bugs
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-08, 04:26 PM   #194
jackromen
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
警長死左都可以做拆彈任務架,做完變成係警長個仔送間屋比你~~
我依家玩緊個任務係o係天橋上有命案,叫我去搵"family"既根據地,有冇人知o係邊??
jackromen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-08, 05:38 PM   #195
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
想問一樣細微野
隻GAME有冇得換衫?
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-08, 06:07 PM   #196
micF
Insane Gamer

XBox Live GamertagmicF
想問隻game有無online?
micF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-08, 06:47 PM   #197
Frozen Ray
Crazy Gamer

引用:
作者: micF 查看文章
想問隻game有無online?
無~ 單機版黎
http://www.xbox.com/zh-hk/games/f/fallout3/
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-08, 07:40 PM   #198
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: Chris皇 查看文章
我就冇同警長報串,就咁去拆彈,完成後同佢報告,收樓~佢又冇死
冇理西裝友,不過佢已經不辭而別

p.s Blood Lie個酒吧女Lucy West自己唔見左,找不到佢同佢講家人死訊
Lucy West我做完第一個step,仲未搵到missing one...
舊 11-03-08, 07:42 PM   #199
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: minekaoru 查看文章
想問一樣細微野
隻GAME有冇得換衫?
換裝備時會換埋衫既外觀
舊 11-03-08, 08:52 PM   #200

引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
火蟻用咩打好? 好硬丫(雖然有d nectar 可以防少少火...)
企高d打佢後半身易ko d
試過打到個頭無晒血都唔死得

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 08:58 AM

手機版 | APP版