Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII フルリメイク l PS4 已售 PS5 6月10日発売
pet3 11:10 PM 12-09-14
作者: 【麥斯】:
要數近年可操作飛行船既RPG,
就係FF零式, 跟住就係TOV.. 跟住... 就冇印象
PSV的to都有飛船(3年之內)

不是船是龍也可以的話
ps3版 2之國
liar 11:15 PM 12-09-14
睇現場,square章然係全場掌聲雷動氣氛激昂既時間播段咁既片。。。。
真係無曬計。。。
FURIMUKI 11:21 PM 12-09-14
唔驚,我地仲可以期待FFX-3
FFX-2.5最後寫to be continued架
D.K. 11:23 PM 12-09-14
作者: FURIMUKI:
咁講FF7 都有仲有ec ~ zc可以出喎
HM 11:28 PM 12-09-14
艾莉絲係太早死,身為女主角,角色戲份同描寫都未足夠就俾人一刀桶死
其實佢要退場我覺得可以故事過左3分2先做,將雲哥找尋自我果度都順便重新鋪過

雖然呢...一直有個艾莉絲可以復活既廢案
據說係製作時間關係CUT左

呢隻唔出好過出囉
強化人間ですの~★ 11:28 PM 12-09-14
作者: pet3:
PSV的to都有飛船(3年之內)

不是船是龍也可以的話
ps3版 2之國
pokemon寶石
HM 11:30 PM 12-09-14
作者: 強化人間ですの~★:
pokemon寶石
呢隻我覺得D新增要素好求其
尤其捉舊神獸果度
FURIMUKI 11:30 PM 12-09-14
出黎睇下今次點樣整死ティーダ
本X2.5真係極品
HM 11:31 PM 12-09-14
出黎睇下今次點樣整死ティーダ
本X2.5真係極品
我理解唔到,點解清純溫柔既ユウナ會變到令人想一巴打落佢度
now_loading 11:38 PM 12-09-14
作者: Terry仔:
其實,多邊形數量無改善
即使3D左又有乜用?
3D 大方向係令玩家有置身其中嘅感覺
對住個起晒角嘅人物,點會有代入感
接上文我係講緊 X HD REMASTER
fantasy俊仔 11:39 PM 12-09-14
BRAVELY DEFAULT 都有飛空艇

而家game 著重真實比例,唔似舊時多Q版
要整得飛空艇就要整到世界好大好大先合比例

FF14都會有飛雞陸行鳥
不過佢MMO世界都係當然大
holsety 11:40 PM 12-09-14
shu~~~~~shu~~
唔好劇透啦 Se 知道重有好多人未玩過7 先出咋
fantasy俊仔 11:41 PM 12-09-14
上頁#173貼片好似令到下面睇唔到,條片又ERROR
可唔可以改改佢
真!DC 11:46 PM 12-09-14
作者: 平山深雪:
艾莉絲係太早死,身為女主角,角色戲份同描寫都未足夠就俾人一刀桶死
其實佢要退場我覺得可以故事過左3分2先做,將雲哥找尋自我果度都順便重新鋪過

雖然呢...一直有個艾莉絲可以復活既廢案
據說係製作時間關係CUT左
睇晒成個故事TIFA先似女主角
同CLOUD有童年約定, 又幫助佢肯定自我既人

當年艾莉絲死果幕冇乜感覺, 因為唔相信會死得咁易
結果估唔到佢真係夠膽殺同伴中最重要既補師迫我TIFA轉職
權愛真 03:16 AM 12-10-14
SE 真係幾厚顏無恥…
咁都可以播得出咁既影片………

FFVII 既真正重製版,係咪諗住真係要關閉先肯出?

FFX、FFX-2 咁經典之作,之前又係唔肯重製…(剩係高清化)
依家仲想係PS4搵多筆? 請問唔重製,仲有咩進步空間?

PS. 如果SE真係技窮到諗唔到新作,不如真係重製返 FFX、FFX-2、FFVII啦!
肯重製既話,一定大賣! 重製得好,根本可以當係新GAME,
坦白講,重製得好既呢3代經典舊作,
要好過(佢地自以為好受歡迎) FFXIII (3部曲) ,真係難度唔高!
HM 09:51 AM 12-10-14
作者: 真!DC:

幼馴染大勝利既例子之一
Waverider 10:04 AM 12-10-14
作者: 真!DC:

本來制作組會復活
又係條野村私心捧tifa
KARAS 10:18 AM 12-10-14
想當年正方廠因FF而復活, 睇黎閉廠亦會因為最終幻想技窮而閉廠
HM 10:48 AM 12-10-14
不過黎到而家,番轉頭要艾莉絲吐便當既可能性微乎其微sosad
由手機版發出
Sar8 10:50 AM 12-10-14
艾莉絲唔係CC女主角咩
pet3 10:52 AM 12-10-14
作者: 平山深雪:
不過黎到而家,番轉頭要艾莉絲吐便當既可能性微乎其微sosad
由手機版發出
現在復活也只會像FF X-2.5咁(抱頭
Sar8 11:00 AM 12-10-14
作者: pet3:
現在復活也只會像FF X-2.5咁(抱頭
2.5係咪Tidus復活一星期打水球爆頭瓜Q左果個版本
pet3 11:01 AM 12-10-14
作者: Sar8:
2.5係咪Tidus復活一星期打水球爆頭瓜Q左果個版本
女主角:其實我沒想像中這樣喜歡你(COPY品)
Sar8 11:03 AM 12-10-14
唔復活仲好啦,Zack都死鬼埋
細路翔 11:08 AM 12-10-14
佢邊有死到

次次陸行鳥唔夠打時佢都走出黎放大絕又爆隕石又放全體復活術
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面