Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
STRIFE 11:26 AM 11-28-16
睇到又有8GB patch?
sunhikari 11:51 AM 11-28-16
其實行版出左未??
jamsquare 12:04 PM 11-28-16
早一日出得唔得呀
sunhikari 12:09 PM 11-28-16
作者: jamsquare:
早一日出得唔得呀
我等緊個限定版......
普通人一個 12:24 PM 11-28-16
其他forum有人話ssp出左,有無人確認下?
ComeLOLoh 12:41 PM 11-28-16
數位版預載解禁。
aquarius 01:32 PM 11-28-16
作者: STRIFE:
睇到又有8GB patch?
又8GB.. 搞咩..
野良猫 01:38 PM 11-28-16
作者: aquarius:
又8GB.. 搞咩..
咁多bug梗係要執
忍者 02:20 PM 11-28-16
作者: 普通人一個:
其他forum有人話ssp出左,有無人確認下?
岩岩係黃金行左個圈
唔多覺有
因為我都想買
鈴蘭 04:28 PM 11-28-16
又8GB.. 搞咩..
尋日講左 偷跑既係玩緊test patch
而家呢個先係真.完成patch
連劇情都好似有改動
aquarius 04:29 PM 11-28-16
作者: 鈴蘭:
尋日講左 偷跑既係玩緊test patch
而家呢個先係真.完成patch
連劇情都好似有改動
咁咪又要new game過..?
斯羅 05:08 PM 11-28-16
https://www.reddit.com/r/FFXV/commen...p_and_its_8gb/

呢個UPDATE?
如果係, 我前晚玩已經有呢個8GB patch
Amuro0093 05:58 PM 11-28-16
作者: sunhikari:
其實行版出左未??
12:00AM 出
鈴蘭 06:03 PM 11-28-16
咁咪又要new game過..?
咪睇下patch D人試左有咩改先
而家第一樣肯定知既就係偷跑比人鬧得最勁既海神戰會大幅改動 (利申 我無睇過實況 唔知原本幾慘)
ComeLOLoh 06:07 PM 11-28-16
FINAL FANTASY XV 発売前夜祭公式コミュニティ特番!

豪傑公子 06:10 PM 11-28-16
咪睇下patch D人試左有咩改先
而家第一樣肯定知既就係偷跑比人鬧得最勁既海神戰會大幅改動 (利申 我無睇過實況 唔知原本幾慘)
GAME都未正式出就整個15GB(1.01 + 1.02)更新你哋嘆,
裝GAME加DL更新已經成日唔駛玩, 到底SE DELAY兩個月係為乜...
ComeLOLoh 06:18 PM 11-28-16
Playstation TW 話雙封面! YEAH!
野良猫 08:12 PM 11-28-16
1.02後
非戰鬥時HP最大值唔會回復
設定度多咗啲嘢可以調較
執嘢有效果音
鈴蘭 08:16 PM 11-28-16
作者: 野良猫:
1.02後
非戰鬥時HP最大值唔會回復
設定度多咗啲嘢可以調較
執嘢有效果音
我好想佢地比個功能我係show地下有咩執
我執青蛙執到火滾
野良猫 08:23 PM 11-28-16
我好想佢地比個功能我係show地下有咩執
我執青蛙執到火滾
SE︰「咁個任變咗好易玩?唔得~」
其實佢都俾咗你聽聲,算係咁

之前玩個任係解5個捕獸器,我仲要唔啱時間夜晚去搵
嗰度都用咗我成十分鐘左右
野良猫 08:41 PM 11-28-16
HP最大值唔自動回復後野餐次數會多咗
啱啱打完個洞,HP得番1咁行出嚟

1.02後帝國兵似番啲樣,識走個LV44嘅出嚟唔再係永遠嘅LV6
Akira 明 08:56 PM 11-28-16
想問貴價個兩個版本送D武器服裝DLC
係得個樣定高攻高防咁,先行定獨家
可以之後再買返嗎?
ComeLOLoh 09:23 PM 11-28-16
作者: Akira 明:
想問貴價個兩個版本送D武器服裝DLC
係得個樣定高攻高防咁,先行定獨家
可以之後再買返嗎?
應該遲下有得買。
日本店限個d間間唔同,香港都唔會有住架啦。
(我想要Lightning把劍…)
咩版本DLC都係唔齊
鈴蘭 10:14 PM 11-28-16
作者: 野良猫:
HP最大值唔自動回復後野餐次數會多咗
啱啱打完個洞,HP得番1咁行出嚟

1.02後帝國兵似番啲樣,識走個LV44嘅出嚟唔再係永遠嘅LV6
其實我覺得堆帝國兵可能係最難打既怪之一 次次一出就十幾隻仲要成堆怒開槍 你想避都無得避
ComeLOLoh 10:49 PM 11-28-16

標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面