Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
日本動漫畫討論版>島田フミカネ「ストライクウィッチーズ」3期制作発表丨AIC制作
zurg 09:24 PM 08-26-10
作者: 鳳熾魂:
震電相信都係威一集
大和果然起o尼個年代都係廢46CM主炮淚目
巨艦大炮既時代已經過去了
話說....-這是宮藤第一次發怒嗎

2架零戰 都換曬局地戰機....會好快冇油嗎
睇黎今次大和應該都會同異形合體
chow263 09:27 PM 08-26-10
眼鏡娘做咩又傲驕mode全開
小昭Teddy 10:44 PM 08-26-10
訓覺不忘胸襲
東條希 11:41 PM 08-26-10
老婆有難換新機
各種威能全開

阿爸謎之聲好靈異..

下集終於到傲嬌回?

作者: zurg:
咁就真係變宇宙戰艦大和號
鳳熾魂 12:14 AM 08-27-10
作者: zurg:
巨艦大炮既時代已經過去了
話說....-這是宮藤第一次發怒嗎

2架零戰 都換曬局地戰機....會好快冇油嗎
巨艦大炮去番日德蘭海戰咪有lo
換哂局地戰機係唔係無得艦載
怪盜小G 09:52 AM 08-27-10
老豆:阿女乖唔好喊,有新玩具呀
J+1 10:15 AM 08-27-10
掃把都頂唔住咁強嘅魔力,噴了\/
由手機版發出
money 03:43 PM 08-27-10
驚愕の新展開

greatultraman 04:03 PM 08-27-10
希望有3期或ova的話可以講下501以外的部隊(502, 504, 沒人要中隊), 難得有咁完整的世界觀, 咁就完左實在浪費
h0104788 05:11 PM 08-27-10
sorry, what is 沒人要中隊?
thanks
greatultraman 05:22 PM 08-27-10
作者: h0104788:
thanks
http://www.kadokawa.com.tw/details.asp?id=5378
零之使魔原作者寫的輕小說, 世界觀同SW一樣
zurg 07:54 PM 08-27-10
作者: h0104788:
thanks
但沒人要中隊時間軸應該唔同吧

定一話係時候講下陸軍坦克部隊:P
kennethyu 05:20 PM 08-31-10
其實小褲褲魔女人氣是高還是低?

在K 島討論串一話有成1000個reply....

但是GAF 兩個season 都只係得8頁....

HOTD 已有32頁

台灣hit 但係香港唔hit???

在日本情怳又如何?
J+1 06:23 PM 08-31-10
可能呢度D人純樸,對露出小褲褲是常識的國度不太接受/
由手機版發出
greatultraman 07:18 PM 08-31-10
作者: kennethyu:

HOTD 已有32頁

在日本情怳又如何?
在日本以萌動黎講算係好hit, 每話的blog數只係次於k-on, 2ch一日超過1000個post
jaycom 07:45 PM 08-31-10
作者: kennethyu:

HOTD 已有32頁

在日本情怳又如何?
算啦﹗
GAF 好多post 都唔多人回的啦﹗
而K 島係個大討論區點比﹗

仲有…你用實況來比?
小昭Teddy 06:45 AM 09-01-10
作者: 東條英俊:
阿爸謎之聲好靈異..
你冇睇seed d咩,部暁出場都係咁
亍 ◣ 07:47 AM 09-02-10

濡れるッ!
Leaf 09:19 AM 09-02-10
係一個只穿小褲褲的世界
泳衣同內衣有咩分別
J+1 12:11 PM 09-02-10
防唔防水的分別
由手機版發出
東條希 10:15 PM 09-02-10
少佐暴走
隊長落寞的背影
少佐妳要負責呀

傲嬌回,意外睇到大小姐個性既另一面
雖然風頭被搶,至少ed可以同少佐合唱
Rv250 12:09 AM 09-03-10
以為傲嬌今集得米,點知少佐咁快酒醒

下集ハルトマン, リネット回排尾二?
stcdavidhk 02:52 PM 09-07-10
買左第一兼無人要中隊黎講,話魔女有耳,尾時同使魔融合了的關係
但睇TV又唁見所謂使魔!?究竟有定冇ga??
SSate 03:06 PM 09-07-10
作者: stcdavidhk:
買左第一兼無人要中隊黎講,話魔女有耳,尾時同使魔融合了的關係
但睇TV又唁見所謂使魔!?究竟有定冇ga??
漫畫小說設定有
動畫唔見就當係懶得畫動物啦...

而且印象中芳佳隻使魔都係淫獸...
stcdavidhk 07:03 PM 09-07-10
作者: SSate:
漫畫小說設定有
動畫唔見就當係懶得畫動物啦...

而且印象中芳佳隻使魔都係淫獸...
色貂??
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面