Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-29-14, 11:33 AM   #176
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: nakakula 查看文章
OT : 你令我諗起之前個fd 發傻同我講點解佢買左Blueray版奧運回憶實錄時去到日本秋葉原時會打哂馬賽克連選手都睇唔到 佢仲要不斷replay幾個鐘 )

呢隻係REMASTER , 同埋PS3 > PS4 唔係照搬CODE就得, 要重新REWRITE

你個D回憶錄留番比自己

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

此篇文章於 07-29-14 11:40 AM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 12:18 PM   #177
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
岩岩收到sony store電話可以拎得game
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 12:41 PM   #178
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
字幕又係跟XMB,真係粗口.....
隻game有咩語言,淨得中英文?

舊 07-29-14, 02:01 PM   #179
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
呢隻係REMASTER , 同埋PS3 > PS4 唔係照搬CODE就得, 要重新REWRITE

你個D回憶錄留番比自己
你仲係未明我講乜 , 唔關system 同data或者技術上的事 .... 不過又佢吧啦 , 都係為玩game啫.....
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 04:58 PM   #180
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
sony網訂拎左game
T shirt有中or大碼
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 05:22 PM   #181
karowk
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDCzecho
PSN 已出 $318,plus 會員 $279。好彩尋晚經過忍左手。遙距DL中

舊 07-29-14, 05:42 PM   #182
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: karowk 查看文章
PSN 已出 $318,plus 會員 $279。好彩尋晚經過忍左手。遙距DL中
請問FILE SIZE有幾大? 須下載及安裝一晚?
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 07:00 PM   #183
Terry仔

註冊日期: Feb 2003

引用:
作者: jasmin 查看文章
請問FILE SIZE有幾大? 須下載及安裝一晚?
佢意思係pain>>> D/L>>> install全部搞掂
返到屋企即刻有得玩
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 07:06 PM   #184
rictws

註冊日期: Jan 2013
Wii U IDrictws
PSN  IDric_tws
非常激氣⋯想在攻略區睇下有咩對付RUNNER同CLICKER嘅方法,
點知碌左幾頁就出現兩個非常重要嘅SPOILER。。。。。。

各位請小心⋯
rictws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 08:08 PM   #185
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: rictws 查看文章
非常激氣⋯想在攻略區睇下有咩對付RUNNER同CLICKER嘅方法,
點知碌左幾頁就出現兩個非常重要嘅SPOILER。。。。。。

各位請小心⋯
信我,係GAF呢度,動漫或遊戲係你未睇或未玩嘅情況下
任何一個相關TOPIC都唔好入,死亡率高達9成

舊 07-29-14, 08:43 PM   #186
monster8
Game Master

註冊日期: Dec 2002
知唔知同梱版個多一年保養係唔係買現機都有??
monster8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 09:14 PM   #187
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
行版有中英韓文
跟系統語言出

下載版大小38GB
要幾耐就因人而異喇
我自己就個令兩個鐘搞掂
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-14, 10:17 PM   #188
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: karowk 查看文章
伏已中 買左實體

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 01:22 AM   #189
磯燒豬豬
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry

特別錄製了序章的短片,並盡量將畫質提升至最高,雖然壓製上始終會打折扣,不過出來的效果仍是可以看到一點點當中的分別。
由於這短短的17分鐘短片接近2GB容量,故建議大家利用LAN或WI-FI觀看。

此篇文章於 07-30-14 01:51 AM 被 磯燒豬豬 編輯。
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 01:32 AM   #190
karowk

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDCzecho
三十幾GB,但dl 11gb 就可以玩單機正傳,剩低既data係其他如dlc同online。
11GB 下載連install 大概 30分鍾左右

順帶一提今日web版買左入download queue 返到屋企睇係無dl到原因係登入提示需要update firmware

舊 07-30-14, 02:29 AM   #191
DreamyLuigi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: HeHa 查看文章
sony網訂拎左game
T shirt有中or大碼
我係藍店訂得大碼. 無得比我揀.
超大件.
激氣, 早知買download版算
DreamyLuigi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 03:21 AM   #192
磯燒豬豬
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章
超大件.
我都係藍店訂,毛都冇條……
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 07:14 AM   #193
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
請問啲特典點用架?例如"單人模式贈加制作速度"之類..........
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 07:49 AM   #194
BoscoWg
Junior Member

註冊日期: Sep 2011
引用:
超大件.
請問請問可以用中碼同你交換嗎?
BoscoWg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 10:07 AM   #195
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
如果有人唔要件大碼, 有興趣放請PM

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 11:44 AM   #196
DreamyLuigi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: BoscoWg 查看文章
請問請問可以用中碼同你交換嗎?
可以
請pm我!!!!!
DreamyLuigi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 01:21 PM   #197
BoscoWg
Junior Member

註冊日期: Sep 2011
wink

引用:
可以
請pm我!!!!!
早已PM ~~~~

在訪問者留言裏面
BoscoWg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 03:01 PM   #198
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
Recording of last night's 'The Last of Us: One Night Live'

Unused The Last of Us epilogue scene revealed

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 03:49 PM   #199
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
旺角SONY拎得M碼, 有冇人想換?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 11:42 PM   #200
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
唔知點解 load 碟聲好大
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] DuckTales Remastered | PSN, XBLA, e-Shop | Capcom/Wayforward | FC版重制 neo2046 電視遊戲討論版 27 04-24-16 05:35 AM
R-Type Dimensions (remastered) - (R-Type and R-Type II) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 05-08-14 02:59 PM
[問題] DV - 1080i? 1080p? KKH 影音館 16 05-03-08 01:06 AM
[問題] 1080p LCD TV? KKH 影音館 24 09-08-07 10:55 PM
1080p dvd機 Kenji少 影音館 5 11-29-05 10:36 AM

現在的時間是 05:28 AM

手機版 | APP版