Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
KIM 08:09 PM 10-06-03
作者: :
Originally posted by 瀨戶內海 :
唔係掛…
比佢地加我入黑名單咪死
鬼知你是瀨戶內海呀!
一一 07:21 AM 10-08-03
個role好難明:@_@":
係咪買o個陣,同個sales講左句pw就ok???
請別高調 <---即係要咬個sales隻耳仔??

ps=有冇黎隻CD買??
KIM 11:39 AM 10-08-03
Originally posted by 一一 :
係咪買o個陣,同個sales講左句pw就ok???
請別高調 <---即係要咬個sales隻耳仔??
ps=有冇黎隻CD買??
是呀!
Funny 04:58 PM 10-09-03
其實講"我係阿KIM個friend"得唔得架
KIM 06:27 PM 10-09-03
Originally posted by Funny :
其實講"我係阿KIM個friend"得唔得架
嘩!都work左成個幾星期了!你現在才問?當然得啦!
碧咸23 07:04 PM 10-09-03
其實講"我係阿KIM個隊友呀~~~"得唔得架
T.L.J 09:41 PM 10-09-03
其實講"我係阿KIM個損友呀~~~"得唔得架
YeeeSSS 10:28 PM 10-09-03
其實講"我係阿KIM個囉友呀~~~"得唔得架
Haken Kreuz 10:35 PM 10-09-03
其實講"我係阿KIM個女友呀~~~"得唔得架
JACKY 10:51 PM 10-09-03
樓上的幾位, 好似玩得好過癮
我講明在先, 再玩我就cut post
貓仔1031 11:17 PM 10-09-03
Originally posted by KIM :
嘩!都work左成個幾星期了!你現在才問?當然得啦!
我諗佢意思係驚講中文(朋友)
唔得姐...
所以先咁問..
KIM 12:14 AM 10-10-03
Originally posted by 貓仔1031 :
我諗佢意思係驚講中文(朋友)
唔得姐...
所以先咁問..
IC! SORRY! 當然都得啦!
總之能表達到KIM同你/妳有關係就得了!

JACKY大人,放過佢地吧!佢地都係同我好熟的混蛋,特別是碧咸23 & T.L.J....!
你兩個咪玩野呀!此地有JACKY睇場, 好神聖呀!
再攪事都幫你唔到呀!
一一 07:27 PM 10-11-03
我想問下個pw幾時會改....???
本來我今日諗住入去買,但又驚個pw改左
YeeeSSS 08:19 PM 10-11-03
今日講左佢話無得平
不過我都買左

點知同個fd行落地底平8蚊XDDDD
一一 02:15 PM 10-12-03
我想間鋪有冇得賣黎隻碟~
http://www.hmv.co.jp/product/detail.asp?sku=1960115
有既話,我過2日黎幫親 (打返個5折丫,唔該 )
Minga 12:04 AM 10-16-03
V.A.
SUPER EUROBEAT VOL.37 EXTENDED VERSION
AVCD-10037 3,059円(内税)

你訂唔訂倒呀??
KIM 12:43 AM 10-16-03
Originally posted by Minga :
你訂唔訂倒呀??
可以,請寫下親自比sky!
Sebastian veronique 08:22 PM 10-18-03
今日本來想黎買碟架..
點知我行錯左落地庫..:@_@":
搞到搵唔到....
KIM 12:34 AM 10-19-03
Originally posted by Kiros :
今日本來想黎買碟架..
點知我行錯左落地庫..:@_@":
搞到搵唔到....
比一個叻你!
紫色螢火蟲 12:09 AM 10-20-03
阿Kim,我想問下你間鋪有冇"S.E.N.S"嘅CD買架?
KIM 12:12 AM 10-20-03
Originally posted by 紫色螢火蟲 :
阿Kim,我想問下你間鋪有冇"S.E.N.S"?韔D買架?
其他CD店有的,SKY都有,冇都可以幫妳找/訂!
(唔好比螢火熊知呀! )
紫色螢火蟲 12:22 AM 10-20-03
Originally posted by KIM :
其他CD店有的,SKY都有,冇都可以幫妳找/訂!
(唔好比螢火熊知呀! )
好呀,唔該晒你
kelvinbe 12:31 AM 10-20-03
[近期大熱貨品]
2R (18/10)

[本期提供特品]
2R大型廣告板一塊, 2R海報......

o乜2R 呢期大賣.......
KIM 12:55 AM 10-20-03
Originally posted by kelvinbe :
[近期大熱貨品]
2R (18/10)

[本期提供特品]
2R大型廣告板一塊, 2R海報......

o乜2R 呢期大賣.......
好行下呀!
大粒麥 12:48 PM 10-20-03
今日去你度買tvb
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57  ... 最後

返回主題版面