Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.50
Norm 05:41 PM 06-12-12
作者: 鬼東東:
片各晚post
但最後—個卻昰最rubbish
7勝2敗有D鷩
希望引退前可以見下大家
版聚請食飯吧
鬼東東 06:04 PM 06-12-12
作者: Norm:
版聚請食飯吧
可以請飲野
希望係我最feat ge 時候,可以和大家1戰
6eo 06:16 PM 06-12-12
咁幾時搞聚呀?
無題 06:16 PM 06-12-12
快D攪啦就快唔係香港啦0口0
石原夏織 07:34 PM 06-12-12
鬼哥
冬雨 07:59 PM 06-12-12
我畢業了
征霸達成
恭喜鬼哥!!!
魔靈娘 08:00 PM 06-12-12
可以請飲野
希望係我最feat ge 時候,可以和大家1戰
我英文差
睇吾明
maxwaver 08:34 PM 06-12-12
作者: iamleoluk:
頭兩張大把, 不過見到你先算啦

最終兵器?
岩你風格唔開計要硬打冇得退w

對究極點會比佢搶線先....

好多2槍deck wor....

軍團哥戰騎大會打過, 好難用
用鬼關好似廚d

根本就係儲國力....
個日打劉邦佢頭3下狼顧基本上都唔會過半場開....
之後+8我都唔知點守...
星期四或五都ok
星五應該要18:30+
alucardp 09:26 PM 06-12-12
作者: maxwaver:
星期四或五都ok
星五應該要18:30+
星期5我都可以到, 我要報仇ko 番鬼哥
佢引退左就冇仇報lu...

今日放假機鋪一日遊 北角->深水埗->長沙灣
北角個陣幾型 (田 田O甘放), 好獨立下
不過想觀戰唔係O甘方便lor, 同新之一樣, 有人觀戰會迫D
3個地方D機感應都ok好, 天水圍就...

人地一有加速/超絕騎就唔識打, 俾人白銀獅/馬姬/寡兵咆哮/神速戰法清場
有場對決號 憂國顏良 大蛇矛 決雷, 呢場好深刻
大蛇矛殺大喝 -> 打唔入 (第1波
大蛇矛殺大喝戰騎 -> 打唔入 (第2波
決雷殺戰騎 -> 打唔入 (第3波
封陣+決號 -> 防護加集增守
諗住counter既時候 -> 大蛇矛拉大喝
幾經辛苦殺到大蛇矛, 拍城 -> 決雷 (打唔番D城....
呢場真係唔識打, 完全俾人地主導
魔靈娘 09:29 PM 06-12-12
作者: alucardp:

人地一有加速/超絕騎就唔識打, 俾人白銀獅/馬姬/寡兵咆哮/神速戰法清場
幾經辛苦殺到大蛇矛, 拍城 -> 決雷 (打唔番D城....
抵輸啦
打多半cost咁予…
b_boy 09:38 PM 06-12-12

今日放假機鋪一日遊 北角->深水埗->長沙灣
北角個陣幾型 (田 田O甘放), 好獨立下
不過想觀戰唔係O甘方便lor, 同新之一樣, 有人觀戰會迫D
3個地方D機感應都ok好, 天水圍就...

8.5 COST喎大大
對面乜料?
DavidH 09:55 PM 06-12-12
我都唔識應對大蛇矛
個時間長到呢....隻霸求比佢磨完加一槍即死
又唔熟佢個範圍有幾大
已經先拉後隻霸求搵看破行先,未黏上去已經挑中隻霸求
rancehui 09:57 PM 06-12-12
http://youtu.be/ibx4BWGCTkQ

丫鬼は,廚!
鬼東東 10:02 PM 06-12-12
作者: rancehui:

丫鬼は,廚!
THX,好開心
可惜不是7場中最好個場
see後請cm
b_boy 10:19 PM 06-12-12
THX,好開心
可惜不是7場中最好個場
see後請cm
鬼哥完全打出條方
頭2下開至高前, 對面都唔拍離間
alucardp 10:24 PM 06-12-12
THX,好開心
可惜不是7場中最好個場
see後請cm
完全唔知點打................
睇黎果日我去都係入錢俾鬼哥表演

開幕有高知伏有柵 時間長(75c->66c 8.5c?)加速加武
仲要減復活時間 有咩事仲有再起
其實win你果人點打ga, 我打親至高都唔知點守城
我拍超絕騎你又有加速騎槍...
又係普通既橫弓出入城counter? (我副deck冇弓wor -0-
b_boy 10:32 PM 06-12-12
其實, 至高4隻 +7咋
開+5 號令磨到佢TIME UP係有得打
人地要8士氣仲會自爆
abingo 10:42 PM 06-12-12
我覺得馬單打至高都幾好打
小備兵 10:49 PM 06-12-12

丫鬼は,廚!
恭喜, 征吳鬼哥

睇完鬼哥條片, 我發現平時打機真係諗太多.
alucardp 10:53 PM 06-12-12
作者: b_boy:
其實, 至高4隻 +7咋
開+5 號令磨到佢TIME UP係有得打
人地要8士氣仲會自爆
我係讓城邊讓到追唔番 防護都唔係萬能...
佢隻加速騎係後面突有時門都俾佢打到
佢最尾有最期燒... T_T
b_boy 11:02 PM 06-12-12
我係讓城邊讓到追唔番 防護都唔係萬能...
佢隻加速騎係後面突有時門都俾佢打到
佢最尾有最期燒... T_T
你城底要練靚d
&你可以用隻離間去偷城
abingo 11:11 PM 06-12-12

丫鬼は,廚!
恭喜鬼哥升征霸!

對面比人埋城至高...
隻劉曄無諗過要做野

正路應該中場停騎開求心
劉曄mark周瑜
開至高就退
應該唔洗輸咁多
LR猫 11:14 PM 06-12-12
作者: 小備兵:
恭喜, 征吳鬼哥

放心啦
無鬼哥啲magic都係會9嘢
鬼東東 11:15 PM 06-12-12
作者: b_boy:
鬼哥完全打出條方
頭2下開至高前, 對面都唔拍離間
幾個月前,你同g sir 仲有 ar cat 教我要最後先開至高,我仲記得 ga ,現在做到了,所以未昇到 lol www
這場我沒想過輸,因為我見過更勁ge人
完全唔知點打................
睇黎果日我去都係入錢俾鬼哥表演
開幕有高知伏有柵 時間長(75c->66c 8.5c?)加速加武
仲要減復活時間 有咩事仲有再起
其實win你果人點打ga, 我打親至高都唔知點守城
我拍超絕騎你又有加速騎槍...
又係普通既橫弓出入城counter? (我副deck冇弓wor -0-
大家 happy 下 je,我可以打返大會個副
我這副有9.5 c, 但攻城power 細d
作者: 小備兵:
恭喜, 征吳鬼哥

打機先想就死啦
打多d啦 , 你見我3.1先開始打三国,但都打唔小ga ww
石原夏織 11:19 PM 06-12-12
鬼哥唔係打機略咩
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面