Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-11-12, 05:23 PM   #151
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
機略我3.0好似中過1張
3.59就中過兩張, 第一張係岩岩轉ver個時出個時仲嬲到用黎撕贏左罐汽水
果陣你當係草, 而家係寶

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 06:05 PM   #152
小備兵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: b_boy 查看文章
果陣你當係草, 而家係寶
佢同SR甘寧呢兩張卡超難中又勁有用
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 06:13 PM   #153
hidelemon
緣份是甚麼

註冊日期: Dec 2010
話說宇宙船ex孫策返貨
由手機版發出
hidelemon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 09:55 PM   #154
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: hidelemon 查看文章
話說宇宙船ex孫策返貨
由手機版發出

船貨已到,$138

撞岩今日有交收係旺角行過先知

此篇文章於 10-11-12 10:04 PM 被 DavidH 編輯。
DavidH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 10:40 PM   #155
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
細家似乎唔想改

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 09:46 AM   #156
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 風音 查看文章
細家似乎唔想改
等D書賣多一輪先啦
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 09:59 AM   #157
b_boy
↘呆~

似乎真係太多SEX備, SEX策, 綠色副副都有雷
一轉玩真桃就係咁對到雷

淯底可保一世平安
舊 10-12-12, 10:35 AM   #158
小備兵

引用:
似乎真係太多SEX備, SEX策, 綠色副副都有雷
一轉玩真桃就係咁對到雷
依家係咁架啦, 綠色有雷, 藍色有火, 群國有閃, 紅色反散

唔係擋唔到EX
舊 10-12-12, 12:27 PM   #159
cxzsedc
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 小備兵 查看文章
依家係咁架啦, 綠色有雷, 藍色有火, 群國有閃, 紅色反散

唔係擋唔到EX
紫色淚目

舊 10-12-12, 12:32 PM   #160
小備兵

引用:
作者: cxzsedc 查看文章
紫色淚目
紫色有美人.
舊 10-12-12, 01:09 PM   #161
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: cxzsedc 查看文章
紫色淚目
紫色先犀利
火計,水計,雷計齊晒~~~

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 11:14 PM   #162
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: LR猫 查看文章
紫色先犀利
火計,水計,雷計齊晒~~~
紫色有火
時限式自爆?

紫色仲有反

舊 10-12-12, 11:15 PM   #163
hidelemon
緣份是甚麼

註冊日期: Dec 2010
紫色係最勁
由手機版發出
hidelemon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 11:58 PM   #164
b_boy
↘呆~

http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20121012222749
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20121012223538
開始摸到真桃點打, 見到火雷都仲有得打下

淯底可保一世平安
舊 10-13-12, 02:02 AM   #165
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
証己跌,而家太多水火雷真係不宜打機....

舊 10-13-12, 03:58 AM   #166
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
呢場真係好正, 全靠對面幫手先贏到
本身開幕打左佢6成, 點知佢counter質實真桃, 打到我爆廠咁濟
比佢打到紅仲要佢d人仲有3-4成血, 我都已經收定咭諗住輸
點知佢手多定唔知想穩陣d/尾彩, 走去拍忠義, 咁岩質實完左我金田一又咁岩指住左,
一反發現真桃未散, 咁就清左場反勝wwwwwwwwwwwww
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20121012233337
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 08:07 AM   #167
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
本身開幕打左佢6成, 點知佢counter質實真桃, 打到我爆廠咁濟
點知佢手多定唔知想穩陣d/尾彩, 走去拍忠義, 咁岩質實完左我金田一又咁岩指住左,
一反發現真桃未散, 咁就清左場反勝wwwwwwwwwwwww
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20121012233337
咁其實代表質實真桃唔work....只要果一C俾人雷或者火就玩完

舊 10-13-12, 09:35 AM   #168
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
真桃園
最大既弱點都仲係劉備

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 10:02 AM   #169
鬼哥是god

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: maxwaver 查看文章
証己跌,而家太多水火雷真係不宜打機....
一係水火雷, 一係2廚卡.
我已無打幾日機...

舊 10-13-12, 12:01 PM   #170
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
金田一MVP
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 12:37 PM   #171
danny20041992

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: Norm 查看文章
咁其實代表質實真桃唔work....只要果一C俾人雷或者火就玩完
好多deck都是有傷害計都要收皮
而且我都是忠義n下多

舊 10-13-12, 02:03 PM   #172
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
七星真桃都堅惡

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-12, 05:43 PM   #173
b_boy
↘呆~

其實真桃係主打忠義/虎髭+高基武, 真桃係要有位先拍
http://www.youtube.com/watch?v=40z3l...ature=youtu.be
玩質實的話, 最好係開咗真桃後先好開陣, LEE場無開限界突破, 開咗的話剛好包晒架

淯底可保一世平安
舊 10-13-12, 05:49 PM   #174
b_boy
↘呆~

引用:
作者: stevenfan 查看文章
七星真桃都堅惡
夢幻COMBO
師教>虎>七星(士氣)>真桃
師教剛好完, 個真桃有16C

淯底可保一世平安
舊 10-13-12, 06:24 PM   #175
番薯勤

註冊日期: Jun 2011
引用:
夢幻COMBO
師教>虎>七星(士氣)>真桃
師教剛好完, 個真桃有16C
啲士氣點黎?泣斬?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LII 鬼東東 街機心得交流討論區 1040 08-09-12 02:30 PM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM

現在的時間是 01:26 PM

手機版 | APP版