Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
~清談館~>I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)
Squall-Lucifer 12:45 PM 12-04-15
作者: pet3:
華都果間?

講緊邊間?
永亨樓上那間
J+1 01:04 PM 12-04-15
白熊冇左變成大門....
呢個價應該有d競爭力......

木魚湯底唔錯
原過睇餐牌好似冇得加餸...

由手機版發出
鈴蘭 01:19 PM 12-04-15
屯門有沾麵食咁好
係邊個位置?
Squall-Lucifer 01:25 PM 12-04-15
吉之島超市那邊
Squall-Lucifer 01:03 AM 12-11-15
城市電腦之後會搬去華都地下重生
pet3 09:10 AM 12-11-15
作者: Squall-Lucifer:
城市電腦之後會搬去華都地下重生
本公司部份現有員工及舊員工已自組新公司,於 2015年12月尾在屯門華都商場地下開業, 接力為顧客提供服務
取之屯門,用之屯門。本公司在結業時把系統,設備、工具、貨架、... 轉贈予員工開設的新公司, 期望他們能更快投入服務。再者,避免尚可用的系統、設備、工具、貨架、.運往堆填區,為環保出一分力。
注意:本公司 與 員工自組的新公司 沒有任何直接或間接關係。
城市電腦中心啟
2015年12月9日

Squall-Lucifer 11:14 AM 12-11-15
酒樓常用的做法而已
J+1 11:35 AM 12-11-15
又呃破欠??
由手機版發出
Squall-Lucifer 06:20 PM 12-11-15
59A的總站由西九龍中心改為葵涌道(葵芳邨)
Squall-Lucifer 11:37 AM 12-14-15
安定post office結果都是保不住.......
sephirothmk3 12:18 PM 12-14-15
作者: Squall-Lucifer:
安定post office結果都是保不住.......
what? 咁最近郵局係邊
J+1 12:30 PM 12-14-15
最近咪屯門中央郵局
行過去唔駛兩個字....

由手機版發出
Squall-Lucifer 12:36 PM 12-14-15
我都是今天看某這裡不能說的報紙才知道
雖然安定郵局和屯門中央郵局很近,但問題是中央郵局人太多了,安定郵局本來就是用來分流中央郵局的人流,現在關掉安定郵局只會使得市中心那邊更迫,排隊排更長時間
T.K. 12:38 PM 12-14-15
安定郵局耐過市中心果個的
Squall-Lucifer 01:39 PM 12-14-15
我指實際作用啦
now_loading 01:53 PM 12-14-15
城市電腦都冇埋.......... 有時都去買野, 價錢都合理..
綾風祐希 02:49 PM 12-14-15
作者: now_loading:
城市電腦都冇埋.......... 有時都去買野, 價錢都合理..
考慮埋去SSP車費,都合理過華都另外果間
最簡單例子:F310,冇記錯依家華都另外果間好似賣250幾,但灣電應該199
T.K. 03:39 PM 12-14-15
老實我寄野,經常見無人排咁濟
以分流黎講,效率絕對唔合格
不過削左安定,中央唔加人手就講唔通
J+1 06:00 PM 12-20-15
終於開幕....入面d 劏位大到呢....目見有十零間開左....

另小心中伏....差d仆.....

由手機版發出
Squall-Lucifer 06:17 PM 12-20-15
置樂M記樓上?
T.K. 06:17 PM 12-20-15
賣咩???
亍 ◣ 06:22 PM 12-20-15
作者: T.K.:
賣咩???
9成衫,剩底美容指甲,仲有賣手機殼.....冇賣game (之前見個平面圖有一個區係for game舖...唔知引唔引到利竇o個邊過去......
( ゚ω゚)? 07:38 PM 12-21-15
安定嗰邊有無好啲質數茶餐廳,幫襯過兩間都唔掂
Squall-Lucifer 10:50 PM 12-21-15
作者: ( ゚ω゚)?:
安定嗰邊有無好啲質數茶餐廳,幫襯過兩間都唔掂
基本可以說是沒,安定友愛的茶記已經被領匯KO光了
華記質素比舊址時差了不少,成泰加價加過頭,友愛那邊又是太貴......
T.K. 10:51 PM 12-21-15
愛群好一點吧?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面