Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
<<繼續談情>>>咁算唔算食回頭草 > <
陸奧 貴志 09:31 AM 01-25-11
作者: 藍莓咖啡:
樓主成日話唔知點婉拒馬拉糕架~
佢需要一個溫和的方法等佢可以婉拒馬拉糕之餘仲繼續keep住做朋友
大家幫下佢啦
model answer:

執一劑之後同佢講:我唔係一個好男人,我唔想hurt到你,所以我地都係做番朋友把啦

歌絲˙暮斯 03:14 PM 01-25-11
衰在內外都不可閱, o更唔落
陸奧 貴志 04:35 PM 01-25-11
作者: 歌絲˙暮斯:
麻包袋幫到你
綾小路雷太 04:58 PM 01-25-11
作者: 陸奧 貴志:
麻包袋幫到你
熄燈算罷啦
麻包袋要出街搵,o徒時間
antony chan 07:09 PM 01-25-11
嘩...乜把口咁賤?又食又拎仲要係背後唱?
有番D品好喎...
蘿莉星人 10:09 PM 01-25-11
麻包袋幫到你
朦頭入閘
bocu 10:19 PM 01-25-11
樓主
你好似好出名甘
陸奧 貴志 09:38 AM 01-26-11
作者: 蘿莉星人:
朦頭入閘
仲要係笠自己頭
陸奧 貴志 09:38 AM 01-26-11
作者: antony chan:
有番D品好喎...
有品架不過係下品
雷帝.嘉芙 12:03 PM 01-26-11
作者: antony chan:
有番D品好喎...
有就唔會出現呢個topic啦
歌絲˙暮斯 10:55 PM 01-27-11
咁我真係唔中意, 可以點

其實是咁的.

原本同個馬來西亞華人都唔係特別熟, 起一次 BBQ 一大班人咁識, 咁之後都係佢主動 MSN 我 FACEBOOK 我咁, 有次佢估我幾歲, 之前有打賭估中既我請食野(其實都係佢主動提出呢樣野), 估錯既佢請, 最後估錯左, 咁就食 LOR.

果餐 LUNCH 約 60AUD, 我知對馬來西亞人黎講係好貴(咪以為個個出國實有錢到飛起), 其實食時真係無察覺有咩唔妥, 係食完先覺得. 咦係 WOR, 好似有 D 野 WOR, 不過都係算, 無謂出聲.

果時我未有車, 咁又多野忙, 就無乜聯絡 LOR.

上年尾佢要考車, 搵人教, 知道我技術都叫 OK, 咁我就教下佢, 就係咁又多返聯絡.

佢又咁岩介紹 D 外快兼職俾我.

所以我先煩, 直接打沉佢又唔係幾好.

其實呢 D 真係 OT ga
(=v=)b 11:29 PM 01-27-11
其實樓主係咪超級有型靚仔/有錢架~?睇樓主自說既魅力~好似林峰係佢面前~都變成王祖藍咁~
歌絲˙暮斯 01:13 AM 01-28-11
我邊樓邊忽讚過我

定係你覺得樣貌重要 d 咋 ??

人夾人既姐

唉, 我都唔想咁多野煩, 係唔知點解上 2 年開始好多事幹
二伍 09:14 AM 01-28-11
又唔係做人世,無謂要求咁高啦
藍莓咖啡 09:54 AM 01-28-11
咩唔知點解遮,明明就係你自己搞出黎
陸奧 貴志 10:29 AM 01-28-11
我邊樓邊忽讚過我

定係你覺得樣貌重要 d 咋 ??

人夾人既姐

因為有根未淨
綾小路雷太 12:26 PM 01-28-11
因為有根未淨
淨根...

我糟糕左:0)
Ringo 02:48 PM 01-28-11
咁我真係唔中意, 可以點

其實是咁的.

原本同個馬來西亞華人都唔係特別熟, 起一次 BBQ 一大班人咁識, 咁之後都係佢主動 MSN 我 FACEBOOK 我咁, 有次佢估我幾歲, 之前有打賭估中既我請食野(其實都係佢主動提出呢樣野), 估錯既佢請, 最後估錯左, 咁就食 LOR.

果餐 LUNCH 約 60AUD, 我知對馬來西亞人黎講係好貴(咪以為個個出國實有錢到飛起), 其實食時真係無察覺有咩唔妥, 係食完先覺得. 咦係 WOR, 好似有 D 野 WOR, 不過都係算, 無謂出聲.

果時我未有車, 咁又多野忙, 就無乜聯絡 LOR.

上年尾佢要考車, 搵人教, 知道我技術都叫 OK, 咁我就教下佢, 就係咁又多返聯絡.

佢又咁岩介紹 D 外快兼職俾我.

所以我先煩, 直接打沉佢又唔係幾好.
馬拉有心 歌絲無夢

-完-
作者: (=v=)b:
其實樓主係咪超級有型靚仔/有錢架~?睇樓主自說既魅力~好似林峰係佢面前~都變成王祖藍咁~
我覺得歌絲OK架
除左精力過份旺盛之外
又高大又靚仔, 唔駛做又有錢駛
真係搞到我都想嗒左佢
歌絲˙暮斯 03:03 PM 01-28-11
你近年肥左好多我頂唔住
陸奧 貴志 03:32 PM 01-28-11
你近年肥左好多我頂唔住
我糟糕左

避免用一d position就ok啦:o)
綾小路雷太 04:28 PM 01-28-11
我糟糕左
人之常情

咁正常都會由得個女仔係下面架啦唔係咩:0)
陸奧 貴志 05:17 PM 01-28-11
作者: 綾小路雷太:
人之常情
難得有人明白

可能人地要人餵要食殘廢餐:0)
綾小路雷太 05:20 PM 01-28-11
難得有人明白
我同你咁老友,點會唔明

殘廢餐都唔係一定要咁食架嘛:0)
陸奧 貴志 05:23 PM 01-28-11
作者: 綾小路雷太:
我同你咁老友,點會唔明
大家咁話

個女o係下邊既要放架啤鈴車先食到殘廢餐喎:0)
綾小路雷太 05:30 PM 01-28-11
大家咁話
多謝

打平咪得囉
冇上冇下,邊一邊郁都得,夠殘:0)

1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面