Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-09-12, 10:59 PM   #126
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
贏得漂亮

我又自HI下先
舊片重溫, 安西教練系列
http://www.youtube.com/watch?v=lo2k9...6&feature=plcp

真係高手過招
呢隻唔係我玩緊個隻三國
THZ
年輕的LEO巨巨

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-12, 11:01 PM   #127
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: lauwainam 查看文章
Ex劉備本書邊到仲有得買,因為真係想要,有無大大知?
上星期仲見有街貨
今個星期未行街唔知賣哂未

日本書係香港市面可以買到既地方唔多,而且要預左價錢偏貴
1. 旺角信和中心地庫(CD鋪/書店)
2. 銅鑼灣sogo 11/F 旭屋書店

希望幫到閣下

舊 10-09-12, 11:34 PM   #128
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
..最唔鍾意咁
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-12, 11:40 PM   #129
cxzsedc
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
有佢5成都皇帝目指了...見佢打真係愈打愈勁.

副野基武低, 要停騎封槍/封槍拉突/輪門口/生殺/計數幾時退/守城時出城放煙及守,...技術層面極高, 唔係一般人玩到.
25武唔算低啦 不過3伏者

另外今日打3鋪 又中場雄飛極意 到底要點打

攻佢攻唔入,比佢放城中又讓硬

真桃圍又係,不過都好少少

P.S 俠者四枚 7粒珠一次點打救教 

舊 10-10-12, 12:59 AM   #130
b_boy
↘呆~

我玩俠五, 要咬入雄極係開奮陣同佢鬥磨, & 早段散開5隻去打城, 騎兵有機會打到1,2下邊

淯底可保一世平安
舊 10-10-12, 01:28 AM   #131
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: DavidH 查看文章
上星期仲見有街貨
今個星期未行街唔知賣哂未

日本書係香港市面可以買到既地方唔多,而且要預左價錢偏貴
1. 旺角信和中心地庫(CD鋪/書店)
2. 銅鑼灣sogo 11/F 旭屋書店

希望幫到閣下
  星期日行過sogo,仲有七,八本响到。飛機貨,好似係$191.1。

今日先知,原來「粘」係唔防「衝擊波」的。

此篇文章於 10-10-12 01:40 AM 被 44264 編輯。
44264 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 02:02 AM   #132
cxzsedc

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: b_boy 查看文章
我玩俠五, 要咬入雄極係開奮陣同佢鬥磨, & 早段散開5隻去打城, 騎兵有機會打到1,2下邊
但守方面呢 比佢門前少少三掛硬衝城中

埋城中黎下二掛搶一下甘既

舊 10-10-12, 02:03 AM   #133
b_boy
↘呆~

引用:
作者: cxzsedc 查看文章

俠者基武高, 3卦基本上無可能會打得入, 反而係2卦難守

淯底可保一世平安
舊 10-10-12, 08:20 AM   #134
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
雄飛極意點砌好~
下修前復出玩幾玩先

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 09:38 AM   #135
aubreycty

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: cxzsedc 查看文章

3卦派飯, 2卦上計

my youtube channel: http://www.youtube.com/user/aubreycty1984?feature=mhee
aubreycty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 09:39 AM   #136
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: LR猫 查看文章
雄飛極意點砌好~
下修前復出玩幾玩先
至高香香二分極意
落城主意

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 10:04 AM   #137
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
雄飛極意點砌好~
下修前復出玩幾玩先
其實都好八搭, 睇自己想玩咩而已
對得比較多也是四枚, 3, 2, 2, 1
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 10:21 AM   #138
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
雄飛極意點砌好~
下修前復出玩幾玩先
廚友
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 10:29 AM   #139
b_boy
↘呆~

引用:
雄飛極意點砌好~
下修前復出玩幾玩先
好多玩法, 流行0既係至高/英魂系/混蜀奮陣

淯底可保一世平安
舊 10-10-12, 10:50 AM   #140
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
廚友
R咗返嚟點都要係全盛時期玩玩啦

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-12, 11:00 AM   #141
b_boy
↘呆~

昨晚試玩真桃6場3場有雷##

淯底可保一世平安
舊 10-10-12, 11:08 AM   #142
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: DavidH 查看文章
大大係咪認錯人
我係衣玖,唔玩藍色既(大誤)

不過今日都唔係打衣玖IC
打番司空果張正IC,點知下面都係一堆真桃園

sorry , 調轉左...... id
自x 幾野先

有冇開一邊打?

5打魏??

引用:
本人提供膠片一笑

引用:
作者: 44264 查看文章
  星期日行過sogo,仲有七,八本响到。飛機貨,好似係$191.1。
 今日先知,原來「粘」係唔防「衝擊波」的。
防埋都冇人打得入

SRW omega :116599105

此篇文章於 10-10-12 11:11 AM 被 gafstar 編輯。
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 03:44 PM   #143
小備兵

EX卡, 每三場點都要對一次.........

未諗到點破佢既不死身
舊 10-11-12, 04:01 PM   #144
b_boy
↘呆~

引用:
作者: 小備兵 查看文章
EX卡, 每三場點都要對一次.........

未諗到點破佢既不死身
SEX策? 散/扣血後水火雷

淯底可保一世平安
舊 10-11-12, 04:11 PM   #145
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
機略

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 04:18 PM   #146
小備兵

引用:
SEX策? 散/扣血後水火雷
孫策麻煩在比較敲到, 你想追返真係哈哈哈....

無雲散, 無反計, 無水火雷既deck真係唉唉唉....

Ex備咪又係唔易打, 上旋虎鬚+真桃園....
舊 10-11-12, 04:48 PM   #147
小備兵

引用:
作者: stevenfan 查看文章
機略
機略呢張卡究竟部機重會唔會出架.

打左一千鋪都未中過.....
舊 10-11-12, 05:01 PM   #148
b_boy
↘呆~

引用:
作者: 小備兵 查看文章
機略呢張卡究竟部機重會唔會出架.

打左一千鋪都未中過.....
我3.59開始玩, 正ic 35代+ 副ic 10+3代, 都未中過

淯底可保一世平安
舊 10-11-12, 05:09 PM   #149
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
機略3.0中過兩次
R孫堅就打咁耐都未見過..

今日打6場竟然無對到SEX策/備
反而有一場五將軍,結果緊係唔駛講

舊 10-11-12, 05:20 PM   #150
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
機略我3.0好似中過1張
3.59就中過兩張, 第一張係岩岩轉ver個時出個時仲嬲到用黎撕贏左罐汽水
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LII 鬼東東 街機心得交流討論區 1040 08-09-12 02:30 PM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM

現在的時間是 11:30 AM

手機版 | APP版