Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-08-12, 10:24 PM   #126
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: godiva_girl 查看文章
楊思琦微博自爆誕B女
http://eastweek.com.hk/index.php?aid=18484

其實我覺得佢好唔知羞,之前同豪仔一齊緊,但就有左另一個人既BB
思琦妹你變左喇.... 
同Big兒並列鳥......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:33 PM   #127
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
應該真係比人搞大左先分手,正路楊小姐呢d女唔會咁易就放棄一段咁多感情
佢唔係以為大家唔記得佢同李泳豪單野下話……

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 06:04 PM   #128
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
楊小姐呢次真係一鋪打殘

多年辛苦建立既野比呢條大陸友清袋
仲要比人中出搞大肚

抵死唔可憐
李生唔好原諒佢呀

舊 03-09-12, 07:59 PM   #129
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
楊小姐呢次真係一鋪打殘

多年辛苦建立既野比呢條大陸友清袋
仲要比人中出搞大肚

抵死唔可憐
李生唔好原諒佢呀
等睇鼎爺做野......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 03-10-12, 12:23 PM   #130
godiva_girl
Junior Member

註冊日期: Nov 2010
真係唔明吳帥有乜好...
godiva_girl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-12, 02:41 PM   #131
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
等睇鼎爺做野......
唔洗做o野都成班花生友買定花生等 CK 妹返o黎, 不過唔知 tvb 會用咩型像幫 CK 妹復出?
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-12, 03:15 PM   #132
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
條仔好似冇錢
唔知為乜
真係好人當工具,壞人當O具

舊 03-10-12, 03:32 PM   #133
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
今次思琦自己攞o尼啦,之前唔認,現家就生

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-12, 07:35 PM   #134
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: martinnitram 查看文章
唔洗做o野都成班花生友買定花生等 CK 妹返o黎, 不過唔知 tvb 會用咩型像幫 CK 妹復出?
醫番都哂藥費......
賣俾wiki同Big兒合組港婦版Twins算啦......

死神Lv.3能力覺醒
舊 03-11-12, 09:55 AM   #135
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
有無人有留意呀鵬WENDY VS 盤神單野..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 12:32 PM   #136
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
有無人有留意呀鵬WENDY VS 盤神單野..
甚麼事?
好耐無睇球彩台直播
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 01:25 PM   #137
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
甚麼事?
好耐無睇球彩台直播
阿鵬Wendy結婚想低調,盤神在fb數佢兩個冇請自己同其他同事,話佢地唔識大體.
之後阿鵬翻盤神舊帳,Wendy幫口,就咁.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 02:14 PM   #138
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 碧克 查看文章
阿鵬Wendy結婚想低調,盤神在fb數佢兩個冇請自己同其他同事,話佢地唔識大體.
之後阿鵬翻盤神舊帳,Wendy幫口,就咁.
其實呢D事佢地自己私下搞咪好地地..
盤神係要放上FB講..
都係等見高層多啦...
仲點一起做節目呀

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-12, 04:53 PM   #139
BOYBOYBOY

「幾個月冇親熱」
由於思琦在美國洛杉磯產女後,有指吳帥 全程冇影,完全不似初為人父所為,加上思琦在接受訪問時,坦言目前單身當未結婚,身為未婚媽媽的她將B女照曝光同時,竟有網友認為耳大、鼻大的B女,反而 似思琦舊愛李泳豪多些,加上思琦有孕時,當時仍未與豪仔分手,時間上出現可能性,故思琦女兒生父之謎又再被揣測討論。
記者曾以短訊追問思琦 B女父親是誰,更有人質疑豪仔才是生父,對此她一概表示不作回應。至於豪仔昨日在電話中驚聞網友指B女似自己,懷疑他才是生父,登時嚇了一跳,豪仔怒斥 說:「人地生女係開心事,點解要搞到咁複雜?話我係BB爸爸?好荒謬!如果個BB係我,思琦唔使搞咁多嘢!」

當被追問何以如此肯定BB不是 自己時,他則顯得尷尬說:「其實我唔想講,但真係唔想再咁糾纏落去,我舊年二月至五月又拍劇又教車,好忙,雖然當時思琦仲喺我屋企住,但好多時都返咗佢媽 咪度瞓。我地幾個月冇親熱,點會有BB,希望大家放過我,放過思琦啦!等思琦專心做媽媽。」

綠帽

舊 03-12-12, 12:55 PM   #140
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
又一單真心事件. 上X登攞料但唔識潮文......
http://forum.hkgolden.com/view.aspx?...highlight_id=0
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 11:43 PM   #141
BOYBOYBOY

引用:
作者: martinnitram 查看文章
緊係用受害人+單親媽媽博眼淚啦

比人中出即飛仲唔世紀慘事

舊 03-13-12, 12:40 AM   #142
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
睇完ck妹單野既內文,我只可以講,
有個腦殘老母真係前世吾收

舊 03-13-12, 01:33 AM   #143
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
緊係用受害人+單親媽媽博眼淚啦

比人中出即飛仲唔世紀慘事
伊莎貝拉用過啦...都唔work......

死神Lv.3能力覺醒
舊 03-13-12, 01:48 AM   #144
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
睇完ck妹單野既內文,我只可以講,
有個腦殘老母真係前世吾收
佢真係幾XX...

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 01:56 AM   #145
BOYBOYBOY

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
伊莎貝拉用過啦...都唔work......
佢個後台唔係TVB丫嘛冇計啦
未生之前都為左佢係東張西望出黎解畫啦

舊 03-13-12, 01:56 AM   #146
BOYBOYBOY

引用:
作者: FOKKIT 查看文章
佢真係幾XX...
好囉,2代都係做單親

人地豪仔家陣仲有美相伴仲要後生d
佢就食自己養多件
一個養2個
一子錯....

此篇文章於 03-13-12 02:09 AM 被 BOYBOYBOY 編輯。
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-12, 11:47 AM   #147
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
葉問 x The One

ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-12, 10:27 PM   #148
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

Angelababy洩商業機密 哭求網友刪照

香港名模楊穎(Angelababy)為某品牌相機拍廣告,結果『微博控』的她,竟不小心洩漏商業機密,把廠商尚未公布的最新型號相機曝光,焦慮哭求網友刪照片。

工作滿檔的Angelababy閒暇時間,最愛用微博和粉絲分享近況,豈料17日一不謹慎,竟上傳一張廠商尚未公布的最新相機照片,很可能抵觸和廠商簽訂的保密條款,事後發現闖禍的Angelababy,心急如焚哭求粉絲刪除照片補救,隨即又上傳另一部相機慰勞粉絲。隔日留言寫下:「最近超級煩」,外加一個痛苦的表情,可能是因洩漏商業機密感到心煩。

近幾年,Angelababy名氣大增,並身兼老闆娘,已有兩家咖啡店和一家美甲店,升格女強人行列。不過,似乎有點應接不暇,常有負面情緒出現,日前在微博寫下:「如果不想再被別人欺負,唯一的方法就是要努力讓自己變得更強大!」

看得出生活中似乎遇到瓶頸,藝人范瑋琪也透過網路為她加油打氣,「妳很強大,又漂亮」。但baby卻沮喪說:「其實我一點也不強大,內心裡住著一個自卑的小女孩」,顯然正處於低潮期。

-------------------------------------------------
罪證...
http://digiphoto.techbang.com/posts/...lababy-trouble

金翅......

死神Lv.3能力覺醒
舊 03-21-12, 10:07 PM   #149
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
陳慧琳官網公佈「小龍包」出世了
2012年03月21日(06:40 pm)

39歲的樂壇天后陳慧琳,今日榮升第二任媽咪,其官方網頁宣佈,陳慧琳誕下「小龍包」。再為人母的她表示:「小『龍』包今日出世喇!細佬重6磅半,母子平安,遲啲一齊同大家見面啦!」

據知小龍包貌似大哥劉昇,老公Alex陪入產房,並親手為龍B剪臍帶,以及拍下出世過程。
恭喜!恭喜!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-12, 10:30 PM   #150
BOYBOYBOY

33歲的楊思琦上月在洛杉磯未婚誕下女兒Krystal,並狠撇空心男友吳帥獨自撫養女兒,為了全力賺奶粉錢,思琦今早8時許獨自返港搵真銀,身穿厚厚大褸的思琦單拖抵港,並獲樂易玲接機。 思琦對於B女父親的問題一概不回應,亦不肯透露女兒父親是否吳帥,她強調今後會努力工作,亦希望女兒在開心的環境下快樂成長。 樂小姐親自接機,真係幫到盡,可惜以後唔會有男人埋身

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
AC Milan 球迷會Vol.9﹝~ 請各位到Vol.10 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-05-09 03:34 PM
車路士球迷會Vol.10 ﹝~ 麻煩各位到 Vol.11 繼續討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1006 09-30-07 05:09 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請繼續到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-01-07 11:58 PM
NBA 討論區 VOL. 10 - 請轉到 VOL. 11 繼續討論 阿聰 體育版 999 11-29-05 12:21 PM

現在的時間是 02:06 PM

手機版 | APP版