Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 最後
電視遊戲討論版>異度神劍 Xenoblade3 (ゼノブレイド3)
X&Y 08:34 AM 07-26-22
作者: terrycat:
香港都有偷跑??????????
唔計 media/influencers 個類上個月已收到玩左至少幾十個鐘外
上兩星期ebay 實體版有偷跑
跟住依家ummmm
好彩香港steam deck 流通量唔高
如果唔係可能直頭見到有人拎住steam deck 但係玩緊XB3

前幾日無為意就係在youtube 既suggestion片見到有海外既所謂KOL拎住steam deck玩XB3既thumbnail 圖
terrycat 05:31 PM 07-26-22
依度有個大大都話一早攞左黎玩(應該仲早過兩星期前, 晒完post之後成個人唔見左XD )
好彩到依家都係俾人透左一張圖only...
依一刻只會在意戰鬥同劇情會唔會比2進步幾多
武藤遊戲 09:02 PM 07-26-22
依度有個大大都話一早攞左黎玩(應該仲早過兩星期前, 晒完post之後成個人唔見左XD )
你渴望出現他好忙
ELT 09:01 AM 07-27-22
希望地圖大D, 個人唔BUY 2代地圖, 分開一忽忽咁冇咩連貫性
野良猫 10:44 AM 07-27-22
作者: ELT:
希望地圖大D, 個人唔BUY 2代地圖, 分開一忽忽咁冇咩連貫性
2代冇計
佢啲地响神獸上面,咁一定係一區區分開
RPG之鬼 03:39 PM 07-27-22
已被核透了...
那一張圖很有殺傷力
ELT 04:21 PM 07-27-22
作者: 野良猫:
2代冇計
佢啲地响神獸上面,咁一定係一區區分開
所以感覺上2代地圖好細
3應該好d, 因為2代個結局係神獸們合成左一大片土地, 加上1代版圖, 段估地形唔會再散收收
terrycat 08:53 PM 07-27-22
好似有game舖偷跑 365 係carosell見到
terrycat 08:55 PM 07-27-22
作者: RPG之鬼:
已被核透了...
那一張圖很有殺傷力
絕大份人都係俾個張圖透左架啦, 係得班超毒先特別興奮
野良猫 09:21 PM 07-27-22
好似有game舖偷跑 365 係carosell見到
偷賣啫
明賣嘅話老任實出聲
魷魚2嗰時已經嚴重警告過
terrycat 12:33 AM 07-28-22
偷賣啫
明賣嘅話老任實出聲
魷魚2嗰時已經嚴重警告過
咁我都知,我其實唔介意做正日哥..我只係希望偷跑個班大帝唔好成日係咁劇透...
BTW 衛訊好神奇地開訂價$330.....
lunn 07:21 AM 07-28-22
絕大份人都係俾個張圖透左架啦, 係得班超毒先特別興奮
好在我仲未中到
不過訂左日版,我諗要遲幾日先有,正日之後人人都玩緊,依段時間先係最難捱
ELT 08:47 AM 07-28-22
響專門店訂左日限, 佢話正日去鋪拎game就得
聽日就出, 好期待
野良猫 09:19 AM 07-28-22
有排玩嘅game我先買dl版
所以坐等今晚
bearbearbear 11:18 AM 07-28-22
有排玩嘅game我先買dl版
所以坐等今晚
係咪0.00分便可玩?
野良猫 11:35 AM 07-28-22
作者: bearbearbear:
係咪0.00分便可玩?
23:00
ELT 11:36 AM 07-28-22
係咪0.00分便可玩?
如果係日服可以早一個鐘
野良猫 12:06 PM 07-28-22
日版fb見出咗,請衝吧
terrycat 12:21 PM 07-28-22
作者: lunn:
好在我仲未中到
不過訂左日版,我諗要遲幾日先有,正日之後人人都玩緊,依段時間先係最難捱
29號全世界都可以光明正大劇透你有排捱
bearbearbear 01:20 PM 07-28-22
咁我都知,我其實唔介意做正日哥..我只係希望偷跑個班大帝唔好成日係咁劇透...
BTW 衛訊好神奇地開訂價$330.....
carousell得一間賣....將軍澳交收太遠。
ELT 02:03 PM 07-28-22
carousell得一間賣....將軍澳交收太遠。
唔爭在等多日啦, 聽日正日, 一街都係貨
lunn 03:25 PM 07-28-22
29號全世界都可以光明正大劇透你有排捱
真係要睇路喇
X&Y 03:46 PM 07-28-22
記得上次自己進度都未知道光既存在
就YT 推薦既thumbnail 圖透到炎光合一

最易出事的確係YT, 前幾日已在YT filter 加wildcard keyword block
twitter reddit, 其他news-hub 都無咁易俾thumbnail 圖透到。
野良猫 04:32 PM 07-28-22
作者: X&Y:
記得上次自己進度都未知道光既存在
就YT 推薦既thumbnail 圖透到炎光合一

最易出事的確係YT, 前幾日已在YT filter 加wildcard keyword block
twitter reddit, 其他news-hub 都無咁易俾thumbnail 圖透到。
其實嗰時官圖都已經放咗光出嚟
不過未知係光只以為係其中一把劍唔知原來係大老婆變出嚟
第三老婆更加係玩緊時無預警下出現,嗰下超驚喜

Ps
奸笑廠唔出小綠,有其他廠自己出12cm可動gk
terrycat 07:26 PM 07-28-22
GK 仲要 得12CM..把劍碎到痴左線...應該好難起到貨...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 最後

返回主題版面