Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電視遊戲討論版>[PS5,PS4,PC] Ghost of Tsushima Director's Cut
martinyau1979 03:28 PM 07-15-20
有傳今日會派貨
darkvolver 04:02 PM 07-15-20
作者: martinyau1979:
有傳今日會派貨
冇理由偷禁多跑
ALEX CHOW 04:11 PM 07-15-20
有傳今日會派貨
WHAT THE FUN???
martinyau1979 04:50 PM 07-15-20
作者: ALEX CHOW:
WHAT THE FUN???
sorry, 攪錯咗, 早派貨係任記既PAPER MARIO
darkvolver 04:57 PM 07-15-20
sorry, 攪錯咗, 早派貨係任記既PAPER MARIO
你唔好嚇人呀........大家好肚餓家...

另外,不用開攻略區...
LR猫 04:59 PM 07-15-20
保持觀望,呢期對sony無乜好感
ALEX CHOW 05:01 PM 07-15-20
作者: LR猫:
WHY???
darkvolver 05:03 PM 07-15-20
L巨巨除左對馬及高達有什麼好玩?
LR猫 05:17 PM 07-15-20
WHY???
政策向SJW傾斜
TLOU2只係導火線
各種色色嘅嘢都受到限制,例如DOA沙排各種乳搖都被sony閹割
宜家優先考慮PC game

作者: darkvolver:
L巨巨除左對馬及高達有什麼好玩?
gundam我反而無乜打算玩
部PS4封塵(雖然好大原因係間房裝修緊)
鐵之侍 05:39 PM 07-15-20
你唔好嚇人呀........大家好肚餓家...

另外,不用開攻略區...
這兒討論應Ok了?

最快明天偷跑吧,數位版的我還是要等到星期五早上才能玩
ALEX CHOW 06:02 PM 07-15-20
政策向SJW傾斜
TLOU2只係導火線
各種色色嘅嘢都受到限制,例如DOA沙排各種乳搖都被sony閹割
宜家優先考慮PC game

gundam我反而無乜打算玩
部PS4封塵(雖然好大原因係間房裝修緊)
SJW??
holsety 09:58 PM 07-15-20
明天去買碟
darkvolver 10:35 PM 07-15-20
作者: holsety:
明天去買碟
記得報價...
lunn 12:16 AM 07-16-20
作者: holsety:
明天去買碟
聽日都出去望吓先
LR猫 10:10 AM 07-16-20
SJW??

社會正義戰士/左膠

https://www.youtube.com/watch?v=fC6WLxSu6PQ

就咁睇又幾好,但就係就咁講過下支線太重覆
yuhchan5 10:21 AM 07-16-20
社會正義戰士/左膠

https://www.youtube.com/watch?v=fC6WLxSu6PQ

依篇又話係劣作....

https://www.vjgamer.com.hk/articles/...sushima-review
Sar8 10:22 AM 07-16-20
社會正義戰士/左膠

呢D預左啦
Sucker Punch整Infamous本來就有呢個問題
(不過都係Open world最常見,好似RDR,撤爾達咁多野玩真係買少見少)
darkvolver 10:31 AM 07-16-20
大家當隻game係DVD...睇下畫質咪算.....反正暫時都冇野好玩。

有沒有人中午食飯會睇下有沒有偷跑?
Sar8 10:32 AM 07-16-20
作者: yuhchan5:
依篇又話係劣作....

https://www.vjgamer.com.hk/articles/...sushima-review
其實我一路都唔明係咪拿日本刀就一定要拿隻狼去比較
因為好早呢隻驚就睇到只係披扮日本皮既AC(如果UBI去整日本AC可能都係咁上下)
講到似AC係驚天大發現咁

AC本來就比人笑係旅遊模擬器
其實呢隻都係武士模擬器咁(不過係由鬼佬做)
如果完全抽離左Samurai呢個有D中二既原素咁去評係有D唔公平

即係打高達驚抽離哂話自己唔熟高達既設定,世界觀,真係就一味去講隻驚玩又點點點,畫面又點點點...咁你講條鐵咩
darkvolver 11:19 AM 07-16-20
作者: Sar8:
因為好早呢隻驚就睇到只係披扮日本皮既AC(如果UBI去整日本AC可能都係咁上下)

如果完全抽離左Samurai呢個有D中二既原素咁去評係有D唔公平

即係打高達驚抽離哂話自己唔熟高達既設定,世界觀,真係就一味去講隻驚玩又點點點,畫面又點點點...咁你講條鐵咩
OT:

小島DS都被人插....一於去馬
鈴蘭 11:30 AM 07-16-20
作者: Sar8:

根本其實點睇都係一隻和風AC
邊可能同隻狼比,隻狼講緊係DS系譜同DS式既世界觀
Sar8 12:18 PM 07-16-20
OT:

小島DS都被人插....一於去馬
小島呢D太吃電波冇計,即係你個人本身係唔接受唔明個樂趣講咩都係哂氣

正如我電波就係受呢套,難得侍道已經唔再出續作都仲有武士openworld玩,只要唔係真係好差我已經收貨...
X&Y 12:20 PM 07-16-20
隻維京ac 前幾日個play-through 幾乎零潛行零暗殺元素
除左係市內尾行暗殺左一個士兵外全程都正面對決
而等ac 出到shinobi 都唔知等到幾時

睇review 有得斬竹,不過係mini game
另外fast travel loading time 都幾快下
holsety 12:56 PM 07-16-20
作者: yuhchan5:
依篇又話係劣作....

真係神婆寫?
呢編野怪在睇唔到隻game有咩優點
照呢個觀點咩game都唔玩得^^!
紫紅豆 02:36 PM 07-16-20
旺角未見有貨
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面