Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
電視遊戲討論版>Soul Calibur IV [已售]
tylau 01:14 PM 01-10-08
唔好話我馬後炮。以namco今時今日作風, 肯定出左game後有得dl返對家個角色(800pt唔該哂)
草薙さん 01:19 PM 01-10-08
估唔到竟然加入Star War人物
亞利古 01:42 PM 01-10-08
等我仲以為自己眼花
呢個仲吸引過SC2果三個
yaminooji 01:52 PM 01-10-08
開場白應該是I am your father吧!
W!LL 01:59 PM 01-10-08
wa~好吸引
Orage 02:12 PM 01-10-08
namco...你再加多d人入去啦...

愈黎愈正啦!!!~~
BLMballball 02:23 PM 01-10-08
作者: tylau:
唔好話我馬後炮。以namco今時今日作風, 肯定出左game後有得dl返對家個角色(800pt唔該哂)
仲有PS3同360嘅獨佔角色
任仔 03:23 PM 01-10-08
我想用 Darth Vader ar
點解 xbox 版無 ga ....
大情大性武大帝 03:29 PM 01-10-08
如果係咁不如加軍曹喇?
cancerman 05:02 PM 01-10-08
仲以為做乜標題加左個句,入黎睇下原來咁驚喜。
赤武神 05:03 PM 01-10-08
有冇赤武神先
Peter Yu 05:35 PM 01-10-08
如果有赤武神
赤武神把double blade加埋黑武士果把
岩岩好3
加落去360版啦
赤兵尉SETH 08:15 PM 01-10-08
作者: Rance:
因為ps3黑色就黑武士,xbox360有d綠色就yoda?

買武器mode個個都有得買d light武士刀/大劍/雙截棍/呼拉圈/....etc 就正
仲未講今集有冇得自創角色
有的話應該有白兵裝買
sephirothmk3 08:18 PM 01-10-08
如果黑武士到時次次一開場講既第一句野唔係挑釁人話 你可以去死之類
係度講"I am your father"我一定連埋ps3買
赤兵尉SETH 08:26 PM 01-10-08
作者: sephirothmk3:
如果黑武士到時次次一開場講既第一句野唔係挑釁人話 你可以去死之類
係度講"I am your father"我一定連埋ps3買
見親個個都"I am your father"...黑武士愛子成病
sephirothmk3 09:24 PM 01-10-08
2貓D人話
點解360版有尤達 ps3版有黑武士
係因為尤達係綠色 黑武士係黑色 囧TL
歌絲˙暮斯 09:28 PM 01-10-08
禾笑死了
dannythebest 09:37 PM 01-10-08
=.= 真係一夜成名....本來 睇都唔睇既post / game

家陣超期待

namco 識搵錢 認第2 , 冇人(光榮? )敢認第1

不過 應該買 ps3 定 360 好呢?
6078 11:06 PM 01-10-08
作者: 任仔:
我想用 Darth Vader ar
點解 xbox 版無 ga ....
我想用yoda....但無360

作者: 赤兵尉SETH:
見親個個都"I am your father"...黑武士愛子成病
完場可以再加多句
寂靜山丘 11:59 PM 01-10-08
都係正傳series有誠意.....wii 隻legend就.....
上大仁 12:07 AM 01-11-08
本來吾會入的,現在必敗 ~ 但我有 360 , 想用黑無事 ................ 不過我都鐘意小魔怪
naytk 12:15 AM 01-11-08
作者: 上大仁:
本來吾會入的,現在必敗 ~ 但我有 360 , 想用黑無事 ................ 不過我都鐘意小魔怪
唔駛怕,ngbi作風,隨時可以用錢(points)解決…
本來我都未必買,而家想唔買都唔得,完全中晒…
『庭』 12:55 AM 01-11-08
好正

360唔該遲下加埋老豆啦
王小虎 01:23 AM 01-11-08
CES 2008: Soul Calibur IV Hands-On
http://ps3.ign.com/articles/844/844699p1.html
- 720p, 60fps

DevilElvis 01:31 AM 01-11-08
ding....搖得好唔順眼
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面