Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-09-05, 07:09 PM   #126
Cpato
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
引用:
作者: 天立﹏.
急問::
揀科時候,唔揀埋市場果3個,會唔會好笨??
我會揀91301 > FD(technical steam) 淨係想入兩個
因為我對市場冇興趣!
上年我都冇揀market fee, 不過我都填晒5個政府資助既
小弟正係讀緊91301

你諗住揀邊間campus先?
Cpato 目前離線  
舊 08-09-05, 07:36 PM   #127
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: Pato
上年我都冇揀market fee, 不過我都填晒5個政府資助既
小弟正係讀緊91301

你諗住揀邊間campus先?
難唔難讀??我想揀transport steam的
諗TY! TM對我黎講好遠(雖然TY都係 )

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線  
舊 08-09-05, 07:39 PM   #128
春雞
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
急問::
揀科時候,唔揀埋市場果3個,會唔會好笨??
我會揀91301 > FD(technical steam) 淨係想入兩個
因為我對市場冇興趣!
一個市場都唔好選!
如果LOST左第1CHOOSE,實踢你入MARKET

有個環境美化其實係唔係剪草個D....???

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
春雞 目前離線  
舊 08-09-05, 07:50 PM   #129
KARAS
Crazy Gamer

引用:
作者: 春雞
一個市場都唔好選!
如果LOST左第1CHOOSE,實踢你入MARKET

有個環境美化其實係唔係剪草個D....???
咁我唔揀喇!!\/

KARAS 目前離線  
舊 08-09-05, 08:00 PM   #130
Cpato

引用:
難唔難讀??我想揀transport steam的
諗TY! TM對我黎講好遠(雖然TY都係 )
yr 1唔算難, 我ce physicsWW緊得E上到黎全年overall都有credit, 不過當然要努力先得啦
我既目標都係transport technology
如果你想入transport就要揀TY
Cpato 目前離線  
舊 08-10-05, 11:07 AM   #131
KARAS
Crazy Gamer

我有10分呀
如果英文fail左(D)又想駁入HD(91301) 唔知得唔得呢

KARAS 目前離線  
舊 08-10-05, 11:28 AM   #132
Cpato

英文唔合格就要FD了...
Cpato 目前離線  
舊 08-10-05, 11:30 AM   #133
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
我8分
英數及格
有五科及格
想問呢種情況報DIP定報H.DIP好?

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線  
舊 08-10-05, 11:41 AM   #134
teamkiller

引用:
作者: 松本秀人
我8分
英數及格
有五科及格
頭兩個H.dip
之後三個Dip....
8分有機會入H.Dip的(當然唔係超熱門果D啦)
teamkiller 目前離線  
舊 08-10-05, 11:41 AM   #135
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
我8分
英數及格
有五科及格
搭單

得6分,中英合格
咁應該點呢 ?
小黑 目前離線  
舊 08-10-05, 11:41 AM   #136
Rosicky
我愛攝影

引用:
作者: teamkiller
頭兩個H.dip
之後三個Dip....
8分有機會入H.Dip的(當然唔係超熱門果D啦)
我首選
http://www.vtc.edu.hk/prospectus/chi...de=&code=41304

舊 08-10-05, 11:44 AM   #137
teamkiller

引用:
41303,41304其實冇乜大分別....D科基本上冇分別...
兩個都易入.......但41303會比較易入架....因為個名XD
我自己讀緊41303..下年yr2
舊 08-10-05, 11:47 AM   #138
Rosicky
我愛攝影

引用:
41303,41304其實冇乜大分別....D科基本上冇分別...
兩個都易入.......但41303會比較易入架....因為個名XD
我自己讀緊41303..下年yr2
combine 埋41300呢

舊 08-10-05, 11:47 AM   #139
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
記住揀青衣

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線  
舊 08-10-05, 11:48 AM   #140
teamkiller

引用:
作者: 小黑
搭單

得6分,中英合格
咁應該點呢 ?
可以駁下Dip.....不過唔會有咩好野讀架播..
不如捱1年FD升番個o岩自己讀的HD
舊 08-10-05, 11:49 AM   #141
Rosicky
我愛攝影

引用:
作者: Alquimlsta
記住揀青衣
must

舊 08-10-05, 11:51 AM   #142
teamkiller

引用:
combine 埋41300呢
可以的...但都要留番三個位填Dip....入唔到HD...之後Dip都冇就大鑊.....第二輪後補你都基本上可以讀梗FD果隻(仲要冇咩科選果隻)
舊 08-10-05, 11:54 AM   #143
waitwait
クリストファー

PSN  IDfattykin
1 G 91373 創新科技及知識產權管理高級文憑 3 1 柴灣分校
2 G 61388 創意玩具及智能產品設計高級文憑 3 1 青衣分校
3 G 41283 電腦遊戲及動畫文憑 2 1 摩理臣山分校
4 G 41201 資訊系統開發文憑 2 1 黃克競分校
5 G 41318 資訊科技與工業高級文憑 3 1 柴灣分校

My choise

舊 08-10-05, 11:57 AM   #144
KARAS
Crazy Gamer

咁我揀FD了/\
FD d野係咪好白痴架?? 成日都聽人咁講

KARAS 目前離線  
舊 08-10-05, 12:00 PM   #145
Rosicky
我愛攝影

引用:
可以的...但都要留番三個位填Dip....入唔到HD...之後Dip都冇就大鑊.....第二輪後補你都基本上可以讀梗FD果隻(仲要冇咩科選果隻)
咁dip的41201,41202,41221
頭兩個算唔算重復左?
因為見唔到有咩電腦的dip好揀

舊 08-10-05, 12:00 PM   #146
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
我次次填表都剩係選一科...
BlackWing 目前離線  
舊 08-10-05, 12:00 PM   #147
teamkiller

引用:
咁我揀FD了/\
FD d野係咪好白痴架?? 成日都聽人咁講
中四五的野....都唔係好白癡的....一般啦
但好易高分...好容易入H.DIP
舊 08-10-05, 12:03 PM   #148
KARAS
Crazy Gamer

1 G 01601T 基礎文憑 - 工業技術分流 1 1 沙田分校 觀塘分校 李惠利分校 黃克競分校
2 G 01601C 基礎文憑 - 電腦分流 1 1 沙田分校 觀塘分校 李惠利分校
3 G 01601B 基礎文憑 - 商業服務分流 1 1 沙田分校 觀塘分校 李惠利分校 黃克競分校

咁樣好唔好!?

KARAS 目前離線  
舊 08-10-05, 12:03 PM   #149
teamkiller

引用:
咁dip的41201,41202,41221
頭兩個算唔算重復左?
因為見唔到有咩電腦的dip好揀
係架
所以我當年係選其他科的...
要41283都唔要41201啦....
41201肯定超悶的
舊 08-10-05, 12:07 PM   #150
teamkiller

引用:
1 G 01601T 基礎文憑 - 工業技術分流 1 1 沙田分校 觀塘分校 李惠利分校 黃克競分校
2 G 01601C 基礎文憑 - 電腦分流 1 1 沙田分校 觀塘分校 李惠利分校
3 G 01601B 基礎文憑 - 商業服務分流 1 1 沙田分校 觀塘分校 李惠利分校 黃克競分校

咁樣好唔好!?
讀咩你自己決定啦...
01601T
你真的有興趣嗎?....
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
聖鬥士聖衣神話討論區 Vol.5 [我唔玩聖衣神話勒,我要玩冥衣神話!!] T.K. 收藏品討論版 1000 01-24-05 09:25 PM
IVE綜合討論 咭咭王子(一V一)p 學術文化綜合研討區 1007 09-13-04 12:00 AM
Game vol.5 (完) 魚伕 體育版 30 09-11-04 01:52 PM

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版