Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 09-18-04, 10:19 PM   #126
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
http://www.chara-ani.com/ditails.asp?prdid=C11409003

//Blog
//Flickr

此篇文章於 09-18-04 10:27 PM 被 Hayami 編輯。
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-04, 10:38 PM   #127
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
欲哭無淚..........
因為淚已流乾了.........
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-04, 06:38 PM   #128
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

http://www.alcot.biz

官網話出追加disc 喎.......
舊 09-30-04, 09:17 PM   #129
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
HP改左喎...好睇左

意料中事
今次應該唔會X喇(X?)

另全6款公仔終於一次過以180入手
第一次買公仔所以唔知貴定平
想不到兩個主角的髮色會是淡咖啡色(像咖啡雪糕那種色)
...個老闆話佢度冇特別版
咁...
特別版不會是黃色吧...?

舊 09-30-04, 10:34 PM   #130
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

http://page11.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/n7177153

//Blog
//Flickr

此篇文章於 09-30-04 10:38 PM 被 Hayami 編輯。
舊 09-30-04, 10:44 PM   #131
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

BTW
CLOVER HEARTS PS2而家做緊乜價?

//Blog
//Flickr
舊 10-01-04, 03:04 AM   #132
RPG之鬼

原來特別版係呢隻...

ps 2版沒有留意
4字頭掛通常都係呢個價口(我推)

舊 10-01-04, 08:55 AM   #133
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

ic...見到有ps2初回4800 yen...
但係電腦dvd版又只係5500yen
唔知買邊隻好

//Blog
//Flickr
舊 10-05-04, 02:15 AM   #134
myraider
Junior Member
我的生活放荡

註冊日期: Oct 2004
日语太多,看不明白啊。
myraider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 10:12 PM   #135
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

http://www.alcot.biz/clover/clover_apd.html

//Blog
//Flickr
舊 10-25-04, 09:31 AM   #136
RPG之鬼

即時冇晒性趣...
莉織好d呀...

舊 10-25-04, 09:52 PM   #137
latfh2002
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
唔好意思,我想問下個d公仔而家where仲有buy啊,同game where仲buy啊?(不是ps2版)
同幾錢啊...?
latfh2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-04, 10:17 PM   #138
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: latfh2002
唔好意思,我想問下個d公仔而家where仲有buy啊,同game where仲buy啊?(不是ps2版)
同幾錢啊...?
先達隔離個間商場2樓(唔記得個名)好似見到有

舊 10-25-04, 10:47 PM   #139
latfh2002
Crazy Gamer

引用:
作者: 某F
先達隔離個間商場2樓(唔記得個名)好似見到有
先達隔離間商場點樣....?
同幾錢啊?
舊 10-26-04, 12:42 PM   #140
RPG之鬼

引用:
先達隔離間商場點樣....?
同幾錢啊?
即皆旺呀(先達向火車站方向,有M記隔黎就係)
我係葵涌買公仔係180/6個(冇特別版)

舊 10-26-04, 07:05 PM   #141
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

引用:
作者: RPG之鬼
即時冇晒性趣...
莉織好d呀...
果然如此
著重"實用性"的香港人係多數buy莉織的.........

<==== (孤獨的玲亞派)
舊 10-26-04, 07:47 PM   #142
RPG之鬼

引用:
作者: 不死身的出木杉
果然如此
著重"實用性"的香港人係多數buy莉織的.........

<==== (孤獨的玲亞派)
實用性?
玲亞是玩樂派的呢
好辛苦的啊
要好多體力
另外莉織派多d花式同有野外 play

舊 10-26-04, 09:02 PM   #143
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

引用:
實用性?
玲亞是玩樂派的呢
好辛苦的啊
要好多體力
另外莉織派多d花式同有野外 play
玲亞咁可愛~~~
再辛苦都願啊 ~~
莉織都不算差
不過我prefer 玲亞囉~~~`

逆推倒才是王道
舊 10-27-04, 03:00 PM   #144
latfh2002
Crazy Gamer

引用:
即皆旺呀(先達向火車站方向,有M記隔黎就係)
我係葵涌買公仔係180/6個(冇特別版)
而家仲有沒連特別版一起buy啊...?
舊 10-27-04, 03:33 PM   #145
RPG之鬼

引用:
而家仲有沒連特別版一起buy啊...?
唔清楚
因為近一個月我都冇再去皆旺

舊 10-27-04, 04:33 PM   #146
latfh2002
Crazy Gamer

引用:
唔清楚
因為近一個月我都冇再去皆旺
o....咁我有時間佢see see啦....
唔好意思,我想問有沒人Clover Heart's d歌啊.....?
舊 10-27-04, 04:47 PM   #147
RPG之鬼

引用:
o....咁我有時間佢see see啦....
唔好意思,我想問有沒人Clover Heart's d歌啊.....?
有整(因為有cd)

舊 10-27-04, 06:10 PM   #148
latfh2002
Crazy Gamer

引用:
有整(因為有cd)
咁cd,where仲有buy同幾錢...?
同你地可否use icq send 歌to me 啊.....?
舊 10-29-04, 09:26 PM   #149
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

http://www.alcot.biz/
■ALcot 『Clover Heart's append disc TOY』 主題歌公開

//Blog
//Flickr
舊 10-31-04, 09:24 PM   #150
latfh2002
Crazy Gamer

連特別版都要$400@@
好貴....$400可以做到many野....

論壇跳轉

現在的時間是 12:30 AM

手機版 | APP版