Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-12, 04:21 PM   #126
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: qwe 查看文章
要前後TOUCH都撕

之後可以買到, 但女角都係唔慣
我已經係前後touch喇
都係冇反應.....

有冇話要touch邊個位先得架.....
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-12, 04:51 PM   #127
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: 卡柏 查看文章
典解我撕唔開封信架.....
跟足做都開唔到, 搞佐一陣先開到

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-12, 04:51 PM   #128
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
試多幾次就得...
我都係背touch好似無反應咁,試左八次到得左

舊 11-02-12, 09:39 PM   #129
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: Eking 查看文章
jc 你只會留心佢頸以下地方~
引用:
作者: NetNetBoy 查看文章
用JC. 隻Game會太 胸險
挑戰單手打PSV Assassin Creed
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-12, 11:21 PM   #130
卡柏

頂,我撕左成百次都冇反應,係咪我隻game壞架!!!
試過部機個rear pad又冇事!!!

究竟撕邊個位同點鬼撕架!
舊 11-02-12, 11:28 PM   #131
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:

前後MON點同一個位由左至右咁撕
我一撕就搞掂...

舊 11-02-12, 11:32 PM   #132
亞比斯
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:

前後mon夾住,之後好霸氣咁大叫card slash!!

一拉 KO
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-12, 11:57 PM   #133
zerosdf
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
3DS Friend Code1332 7667 7497
引用:
作者: kyo353 查看文章
前後MON點同一個位由左至右咁撕
我一撕就搞掂...
我都撕左不下百次 唔係講笑…………
zerosdf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 03:00 AM   #134
bearkat

註冊日期: Dec 2011
會否有中文版??
由手機版發出
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 04:51 AM   #135
kowloon
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
某D牆位小心就好
呢個BUG我中左4次...
1個係森林有樹諗住上去,中招...
反而係大城到就冇呢D BUG...
圖係游水想上岸個時趺左去只好再RE過....

同埋個羅盤個到,要西個波子入去個洞到,個個玩到我想打爆部機...
唔知係我部VITA 個六軸感應器有問題定係隻GAME....
大家玩到去個到有冇發生呢D問題?
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 09:52 AM   #136
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
引用:
作者: bearkat 查看文章
會否有中文版??
由手機版發出
暫時沒有消息表示會推出中文版!
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 05:03 PM   #137
吳政常

註冊日期: May 2007
用個CODE果頂帽最靚~!把劍仲勁過2萬幾蚊果把
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 12:37 AM   #138
wai771985
Junior Member

註冊日期: Oct 2011
請問個PS VITA右搖杆,例如搖杆向左,個畫面就會向右,如果搖杆向右,畫面就會向左,有沒得夠返好左左或右右~~
wai771985 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 01:53 AM   #139
cPak

註冊日期: Dec 2011
買返Assassin White + Hood,當堂靚仔(女)哂

cPak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 11:44 AM   #140
卡柏

撕信個touch判定真係好有問題...........
我撕左兩日, 個芒最上個位俾我撕到乾淨過平時, 依家終於都撕....
但我完全唔知我係點撕到佢............

玉碧麻煩修正左呢PART去啦, 玩死人喇.........
舊 11-04-12, 02:49 PM   #141
tm2tm3

註冊日期: Feb 2009
hq度個trading 應該點按才可以出船?
tm2tm3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 05:06 PM   #142
吳政常

註冊日期: May 2007
救命呀.....有個任務要跟腳印搵hut,跟住紫色行到去間屋度乜都冇出
再跟住藍色行左去個更庭,又係乜都冇出,究竟點先解到嫁.....

此篇文章於 11-05-12 04:40 PM 被 吳政常 編輯。
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 11:11 PM   #143
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
Sequence 1
有個任要潛入政府部門殺個官員
要用長槍殺佢先Full Synch
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-12, 11:21 PM   #144
shodanng2
留言太密會比人ban

玩落就明點解AC:L係要用女人做主角
因為著貴族裝可以色誘男人
守衛、敵人通常都係男人
如果係男主角色誘女人就唔make sense了
舊 11-05-12, 12:23 AM   #145
shodanng2
留言太密會比人ban

你地習慣
係一直玩落去爆完機先重玩未Full Synch既任務?
定係要所有任務都Full Synch先玩下個任務?
舊 11-05-12, 12:48 AM   #146
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
請問禁咩制開槍ga??我著在劍客look 都開唔到, 右下角有槍icon.....
另外買左樓上刺客頂帽都戴唔到既????

另外我用緊jp ac, 我買行game, 好似入極個code 都error???

此篇文章於 11-05-12 12:51 AM 被 delkong 編輯。
delkong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 01:00 AM   #147
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: delkong 查看文章
請問禁咩制開槍ga??我著在劍客look 都開唔到, 右下角有槍icon.....

另外我用緊jp ac, 我買行game, 好似入極個code 都error???
按實3角,等佢喵到一直線果陣放手就得
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 01:30 AM   #148
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: delkong 查看文章

行game dlc 要用hk ac d/l

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-12, 09:08 AM   #149
NetNetBoy

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy
有冇人試過冇啦啦好慢...

之後出debug mode怪code咁...
跟住又正常返?

我係Seq 2尾, 到game再load又正常返.

舊 11-05-12, 09:15 AM   #150
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: NetNetBoy 查看文章
有冇人試過冇啦啦好慢...

之後出debug mode怪code咁...
跟住又正常返?

我係Seq 2尾, 到game再load又正常返.
係咪你殺左個市民E所以先出個D CODE?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Assassin's Creed 2 [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 395 04-15-20 01:03 PM
[多機種] Assassin's Creed III (英文版&中文版 均已售| DLC暴君華盛頓降臨!) ahleung 電視遊戲討論版 857 07-02-13 06:14 PM
Assassin's Creed:Revelations[已售] 2009 電視遊戲討論版 223 08-31-12 09:58 PM
Assassin's Creed 卡關 幽助 電視遊戲討論版 1 11-14-07 05:39 PM

現在的時間是 05:59 AM

手機版 | APP版