Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-17-08, 04:17 PM   #126
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: ELT 查看文章
我諗佢唔係正式果種....
而係骨場/坐台, 消費完, 有興趣就mark佢過埋夜, 大約6,7百蚊一晚(我都係聽返黎 )
即係K/骨?咁我諗樓主先沈D街女好D,沈船入門級。

遲D有能力先沈D大場既囡囡。

我係上網睇番黎。
鐵拳浪子 目前離線  
舊 12-17-08, 04:22 PM   #127
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
接受她的人,接受她的職業。

你可以考慮介紹多點客給她 ,讓她早點達到她要的存錢目標(你知道她想存多少錢嗎?)。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線  
舊 12-17-08, 04:23 PM   #128
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: delkong 查看文章
其實你試試比個女仔個BLOG我、我幫下你問佢、我會盡量幫你
http://user.qzone.qq.com/444633838/blog/1219771481佢個BLOG
今日同幾個朋友講依件事,個個聽到都叫我醒下!!都好既,再說我都無能力幫佢囉
其實依件事可以睇得出我係一個容易受傷既人,頭1,2日我個心仲有"拿住拿住"既感覺,覺得這個女仔不如幫下佢啦,這可能同我個人比較內向少和女仔相處有關吧...哈哈

此篇文章於 12-17-08 04:37 PM 被 荒木飛呂彥 編輯。
荒木飛呂彥 目前離線  
舊 12-17-08, 04:36 PM   #129
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
http://user.qzone.qq.com/444633838/blog/1219771481佢個BLOG,今日同幾個朋友講依件事,個個聽到都叫我醒下!!都好既,再說我都無能力幫佢囉
你變相介紹d客俾佢.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線  
舊 12-17-08, 04:42 PM   #130
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
你變相介紹d客俾佢.
唔好咁諗野啦,我幫唔到佢返正路,可能其他人得呢

舊 12-17-08, 04:46 PM   #131
鐵拳浪子

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
http://user.qzone.qq.com/444633838/blog/1219771481佢個BLOG
今日同幾個朋友講依件事,個個聽到都叫我醒下!!都好既,再說我都無能力幫佢囉
其實依件事可以睇得出我係一個容易受傷既人,頭1,2日我個心仲有"拿住拿住"既感覺,覺得這個女仔不如幫下佢啦,這可能同我個人比較內向少和女仔相處有關吧...哈哈
樓主,佢可能因此會受到更多騷擾,你唔好POST出黎啦!
鐵拳浪子 目前離線  
舊 12-17-08, 04:55 PM   #132
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
@__@

要我edit 出聲。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-17-08, 04:58 PM   #133
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Middle 查看文章
@__@

要我edit 出聲。
唔洗,原汁原味會好D

舊 12-17-08, 05:00 PM   #134
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
樓主.....
如果佢係為錢而愛你既話,
佢一定會因為錢而離開你

所以就算結果係點,一定會好悲慘(當然,用左錢會更悲慘)

舊 12-17-08, 05:04 PM   #135
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
唔洗,原汁原味會好D
係樓主決定喇,
又有幾原汁原味 ~___~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-17-08, 05:05 PM   #136
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
唔洗,原汁原味會好D
Middle 大嘅 concern 係 blog address, 唔係大家嘅用詞喎睇黎.....

回樓主:
難得人地肯坦白決絕,都係放手吧啦

舊 12-17-08, 05:09 PM   #137
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

我放左手架啦,唔放我都無能為力,睇下第2D巴打幫唔幫到佢啦

舊 12-17-08, 05:10 PM   #138
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 棍棍有力 查看文章
呢個叫價真係叫得好,一叫就叫醒樓主...sosad
between識個港女都唔駛個個月兩皮
off 一個
港女2皮美金都未必夠
POKA 目前離線  
舊 12-17-08, 05:11 PM   #139
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
半夜起身睇下佢係唔係度,終於見到佢啦......
佢問我有什麼保護她,我們一直說一直說.......我問她需要什麼可以說,最後她說一個月要2萬就下線了.....
這下子打擊真大,我估唔到佢真係咁想要錢....我.....係唔係要停下來呢!!
呢句的暗語是;[兄台,包我是2萬一個月]

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
哈哈哈 本身唔想出post 睇下人沉船幾盞

一個月要2萬, 其實不用想了 她本意為你好 叫你死心啦

好在佢夠低手,這麼快便露出尾巴了~~~
看來這個女娃入世都唔係好深
Diana 目前離線  
舊 12-17-08, 05:12 PM   #140
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: POKA 查看文章
off 一個
港女2皮美金都未必夠
甘又唔係,低質數的都可架啦~
Diana 目前離線  
舊 12-17-08, 05:12 PM   #141
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
Middle 大嘅 concern 係 blog address, 唔係大家嘅用詞喎睇黎.....
呢點我知喎
個Blog對我來講太花巧同太嘈,所以唔太想去睇

舊 12-17-08, 05:12 PM   #142
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
呢句的暗語是;[兄台,包我是2萬一個月]

好在佢夠低手,這麼快便露出尾巴了~~~
看來這個女娃入世都唔係好深
芭比大大,妳真係句句精,句句入心

舊 12-17-08, 05:14 PM   #143
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
第2d友起碼唔會好似你咁一次就沈船先啦\

此篇文章於 12-17-08 05:18 PM 被 POKA 編輯。
POKA 目前離線  
舊 12-17-08, 05:14 PM   #144
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
芭比大大,妳真係句句精,句句入心
推芭比做情版版主啦

舊 12-17-08, 05:15 PM   #145
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
推芭比做情版版主啦
估唔到一個女人講女人都可以咁狠

舊 12-17-08, 05:17 PM   #146
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

引用:
作者: POKA 查看文章
2d班友起碼唔會好似你咁一次就沈船先啦\

引用:
唔好自己腦內補完啦....

舊 12-17-08, 05:17 PM   #147
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章

唔好自己腦內補完啦....
你講D野好深,我唔係太明,SORRY

舊 12-17-08, 05:19 PM   #148
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
估唔到一個女人講女人都可以咁狠
我唔覺佢狠喎…佢只係直接講個事實出o黎。
而且咁樣亦可以令你唔會再存有任何憧憬。 b

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線  
舊 12-17-08, 05:19 PM   #149
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

引用: