Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-29-13, 12:33 PM   #1401
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
咁既話不如大家約埋一齊偷警車同打任務,我都一樣搵唔到同伴做任
留下自己的id和出沒時間吧
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-13, 02:20 PM   #1402
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
PSN ID: AkaIITo-L
出沒時間: 大約 2200-0000

舊 10-29-13, 02:46 PM   #1403
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
我都留名

PSN ID: sunnypigdog
出沒時間 22:00 - 01:00
有藍牙咪, 會不自覺講左粗口

尋晚打一個叫「天降死神」的MISSION, 同個FRD兩個人打, 打唔過
係馬丁叫我地去殺左一間屋入面的目標人物, 但有好多保鏢同警察.....求教攻略法

舊 10-29-13, 04:54 PM   #1404
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
我都留名

PSN ID: sunnypigdog
出沒時間 22:00 - 01:00
有藍牙咪, 會不自覺講左粗口

尋晚打一個叫「天降死神」的MISSION, 同個FRD兩個人打, 打唔過
係馬丁叫我地去殺左一間屋入面的目標人物, 但有好多保鏢同警察.....求教攻略法
兩個人
一個去屋的北面,對面街有d高樓位可以睇到入面

另一個用shotgun(最好有自動個支),行北門,
轟清門口 > 入去向右行 > 清多一個 > 在樓梯底會見到目標

殺完 > 影相 > 閃人
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-13, 05:09 PM   #1405
jamcat
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
啱啱上Rockstar Social Club 睇自己online角式進度時...
喺 "GTA 線上模式 一般 統計資料" 中, 見到呢個項目~
"購買的性愛動作數" ??? (當然, 我嘅數目係 0 )
有冇弟兄知道係咩嚟? 邊度買呀??

另外, 之前Rockstar提過V.1.04更新後會每人(10月內有打GTA Online嘅都有)派$25萬綜援 (前後派2次)....想知究竟派咗未, 如果未, 會幾時派? (小弟家吓莫財緊...)
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-13, 07:12 PM   #1406
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: jamcat 查看文章
啱啱上Rockstar Social Club 睇自己online角式進度時...
喺 "GTA 線上模式 一般 統計資料" 中, 見到呢個項目~
"購買的性愛動作數" ??? (當然, 我嘅數目係 0 )
有冇弟兄知道係咩嚟? 邊度買呀??

另外, 之前Rockstar提過V.1.04更新後會每人(10月內有打GTA Online嘅都有)派$25萬綜援 (前後派2次)....想知究竟派咗未, 如果未, 會幾時派? (小弟家吓莫財緊...)
性愛動作= 係街邊叫雞係車上扑野

錢暫定11月頭派

舊 10-29-13, 07:13 PM   #1407
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 飛燕 查看文章
兩個人
一個去屋的北面,對面街有d高樓位可以睇到入面

另一個用shotgun(最好有自動個支),行北門,
轟清門口 > 入去向右行 > 清多一個 > 在樓梯底會見到目標

殺完 > 影相 > 閃人
今晚返去試下, 多謝指教!!

舊 10-29-13, 08:16 PM   #1408
紗理占

註冊日期: May 2011
引用:
作者: AkaIITO 查看文章

呢部,車頂 仲有唔同號碼選擇XD

你id是??
PS3 ID : senridreams

通常八點後玩
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 01:07 PM   #1409
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
ID:sevenbladesghy

出沒時間:星期五晚上9時-11時左右

星期六日:早上10時-下午6時

最近應會開始少玩些,不過出沒時間大約如此,想一起做任務可以試試找我
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 05:20 PM   #1410
Pwpdc5
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
Psn angel4ever502
出没時間早上10 到 5 時
可以加我做mission
Pwpdc5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 02:11 PM   #1411
Pwpdc5
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
我的朋友想加入
Psn stevenchan1688
出没時間早上10到3時
Pwpdc5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 07:12 PM   #1412
AkaIITO
Game Master

你地D 時間正常應該返緊工ORZ

舊 11-02-13, 01:39 AM   #1413
Topies
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
我岩岩買左ps3版。通常夜晚 10點後玩
PSN: siumeowmi
Topies 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 10:10 PM   #1414
Topies
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
有無人宜家上網玩緊?
PSN> siumeowmi
Topies 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 06:02 PM   #1415
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
想問用手機買左坦克....佢又話送左貨..
但送左去邊?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 06:14 PM   #1416
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
想問用手機買左坦克....佢又話送左貨..
但送左去邊?
睇地圖 要自己去拎...

舊 11-03-13, 06:16 PM   #1417
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
睇地圖 要自己去拎...
明白...我再去睇下地圖先...
THX
另外想問..我問左之後放邊到先會KEEP到部野?
係唔係放唔到係停車埸?(要比錢買個個)

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-13, 10:13 PM   #1418
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
明白...我再去睇下地圖先...
THX
另外想問..我問左之後放邊到先會KEEP到部野?
係唔係放唔到係停車埸?(要比錢買個個)
坦克係KEEP唔到, 除左用BUG...
你每次用要打電話比帕格殺斯 收你1000蚊, 之後會比被坦克你用, 都係地圖上面自己拎 , 我多數係戲院果度拎到坦克
PS: 有BUG放到入車庫...不過要BUG埋保險先有, 爆左要10000蚊先CLAIM到

舊 11-04-13, 01:18 AM   #1419
KARO

註冊日期: Jul 2004
想問下有有冇得賣樓?想賣左`間平價舊屋換間大屋
KARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 09:12 AM   #1420
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: KARO 查看文章
想問下有有冇得賣樓?想賣左`間平價舊屋換間大屋
唔多覺有得賣, 不過你買新屋會自動變賣舊屋補錢買新屋, 即係好似TRADE電話咁XD

此篇文章於 11-04-13 10:32 AM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 11:51 AM   #1421
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
依家先開始玩, 原來今集有個人能力升 level,
我想問下有冇地方可以用黎練 level ?
各位又有冇刻意升爆呢 ? thanks
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 12:49 PM   #1422
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 何金水 - 阿水 查看文章
依家先開始玩, 原來今集有個人能力升 level,
我想問下有冇地方可以用黎練 level ?
各位又有冇刻意升爆呢 ? thanks
體力同駕駛遲早都升爆, 跑多幾步揸下車就OK
射擊都係遲早升爆, 但時間會耐少少, 打生存戰唔覺唔覺就升爆
潛行要刻意少少, 按左L3之後先行, 大概半個鐘多D就升爆
飛行我仲係得2格半, 要升都係揸多D飛機

力量就打多D拳頭交, 但PVP其實無用, 唔係約好拳頭交通常都用鎗, 做MISSION NPC又火力強勁
肺活量就潛下水, STORY MODE都潛左成個鐘先升爆哂三個角色, ONLINE MODE潛水好似無乜用

舊 11-04-13, 12:50 PM   #1423
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
坦克係KEEP唔到, 除左用BUG...
你每次用要打電話比帕格殺斯 收你1000蚊, 之後會比被坦克你用, 都係地圖上面自己拎 , 我多數係戲院果度拎到坦克
PS: 有BUG放到入車庫...不過要BUG埋保險先有, 爆左要10000蚊先CLAIM到
可唔可以教教我點用個BUG, 唔出得街麻煩PM 我

舊 11-04-13, 01:30 PM   #1424
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
可唔可以教教我點用個BUG, 唔出得街麻煩PM 我
http://www.youtube.com/watch?v=SSScaw-0M_o

另外可以去A9 GTA區睇睇.我試左20min先塞到入去...btw唔知係咪唔出得街= =??

舊 11-04-13, 02:29 PM   #1425
ゆり

註冊日期: Nov 2004
借問好友私人房玩完任務之後

部份player會移去其他public房

有冇方法keep住任務完後去番好友房到?
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 07:43 PM

手機版 | APP版