Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-12-13, 08:55 PM   #1
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 醜小鴨 查看文章

之前同我連機的女巫終於執到佢條屍,睇完上面件裝備就完全明白點解可以咁高攻,改得太大了吧…
不是真的吧…
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-13, 09:32 PM   #2
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
引用:

之前同我連機的女巫終於執到佢條屍,睇完上面件裝備就完全明白點解可以咁高攻,改得太大了吧…
cross save反而變左一個問題...
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-13, 10:35 PM   #3
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:

請問Psv 點cap 圖?

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-13, 10:54 PM   #4
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: initial 查看文章
請問Psv 點cap 圖?
ps掣+start

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-13, 11:03 PM   #5
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
開房打7-9層混吉迷宮,23:05開波
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-13, 01:34 AM   #6
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

唔拜唔得

舊 08-13-13, 08:58 AM   #7
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
即係有人唔生性既,本身剩係得psv版既玩家帶呢隻做npc
都係變相有老金用
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-13, 06:38 PM   #8
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
復活佢洗一千萬先叫物有所值,絕對好過D都係洗一千萬翻生lv.99所謂好裝備但用幾用就見紅o既幾千蚊貨仔頹骨

講到呢度收聲先,無謂惹班反金忠犬響度吠
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-13, 07:13 PM   #9
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
復活佢洗一千萬先叫物有所值,絕對好過D都係洗一千萬翻生lv.99所謂好裝備但用幾用就見紅o既幾千蚊貨仔頹骨

講到呢度收聲先,無謂惹班反金忠犬響度吠
最希望可以用自創角色當npc 帯入迷宫玩

試左三日lvl 91amazon
今日終於solo 屠左條篬古龍, 好彩有道具幫手打白骨.
用B grade 武器無屬性打白骨精真系吾店好
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-13, 07:47 PM   #10
assy
Game Master

PSN  IDweh2cat
好在未遇過老金人
打PVP可能仲多,破壞生態平衡

舊 08-13-13, 08:37 PM   #11
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: assy 查看文章
好在未遇過老金人
打PVP可能仲多,破壞生態平衡
撞到直頭好彩啦,咁神心買兩個版本咪當可憐下頹到要開老金打既人囉
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-13, 09:04 PM   #12
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

如果join左其他人打左深層迷宮,之後去到o個層會唔會唔駛打就落多層...?

今晚有冇人打迷第11層開始

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-12-13 09:11 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 08-12-13, 09:39 PM   #13
醜小鴨

註冊日期: Feb 2003
試過帶呢隻女巫npc去打塔,d怪下下打佢扣1,個女巫就咁在地上用魔法彈已經過萬1hit,裝備耐久值仲要完全不減的,真係無敵…
醜小鴨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-13, 09:56 PM   #14
子貓物語
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2006
覇者の紋章 作用係點?

例如我隻角色打迷宮到50層, 裝備後角色增加能力獎勵,
咁平時打9關 A,B路線又會唔會有效果?定係限制迷宮先會有效果?
子貓物語 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-13, 06:31 PM   #15
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
100%不受傷害, 永不扣MP, 你玩晒啦

舊 08-13-13, 07:50 PM   #16
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

有冇人打inf幻之大地???

舊 08-13-13, 07:56 PM   #17
sagitis

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
你咩版? 我美版
舊 08-13-13, 07:57 PM   #18
assy
Game Master

引用:
而家打? 可打到830pm食飯

舊 08-13-13, 08:04 PM   #19
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

solo打完, 原來inf都係好易打XDDD

舊 08-13-13, 08:50 PM   #20
sagitis

引用:
solo打完, 原來inf都係好易打XDDD
你D技能點配

我用大欏柚打得好吃了
舊 08-13-13, 09:33 PM   #21
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: sagitis 查看文章
你D技能點配

我用大欏柚打得好吃了
巫女用冰杖

舊 08-13-13, 08:06 PM   #22
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

今晚有冇雲吞團???我打完第5層咋

舊 08-13-13, 08:11 PM   #23
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

solo 打到蒼龍就咩都唔怕啦

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-13-13, 08:12 PM   #24
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
solo 打到蒼龍就咩都唔怕啦
係蒼龍易打咋, 混沌我唔係打唔到, 只不過打得慢, 巫女dps不太夠

舊 08-13-13, 08:13 PM   #25
assy
Game Master

PSN今日修完,岩岩試過wifi連唔到線...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 09:09 AM

手機版 | APP版