Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-06-13, 09:44 PM   #1326
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
連接失敗
PLEASE AGAIN
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 09:46 PM   #1327
捲毛老爺

錯手熄左 麻煩再入
舊 08-06-13, 09:50 PM   #1328
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
開左波了?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 09:55 PM   #1329
捲毛老爺

引用:
開左波了?
衰左 我太屎
舊 08-06-13, 09:56 PM   #1330
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
差DD O者,齊四個就過到架啦

舊 08-06-13, 09:57 PM   #1331
捲毛老爺

引用:
開左波了?

來幫幫手?

引用:
作者: Rance 查看文章
差DD O者,齊四個就過到架啦
SORRY
舊 08-06-13, 10:04 PM   #1332
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
好險

舊 08-06-13, 10:04 PM   #1333
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

攪掂

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-06-13, 10:05 PM   #1334
捲毛老爺

唔該哂3位 靜返15HP 隻藍骨係咁追我
舊 08-06-13, 10:06 PM   #1335
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲有冇人要幫手,冇就又去練功,,,,,,,,,,,,

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-06-13, 10:32 PM   #1336
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
想走去儲珠

條龍要引佢去左下角封佢 火技....
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 10:45 PM   #1337
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
11點打hard 古龍, assy會join, 有ching 幫手ma? PSN: ChowSunSun

舊 08-06-13, 11:04 PM   #1338
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: SunSunny 查看文章
11點打hard 古龍, assy會join, 有ching 幫手ma? PSN: ChowSunSun
係咪打,可叫埋我妹

舊 08-06-13, 11:07 PM   #1339
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
開o左超遲o黎o既Inferno蒼古龍,有冇人入房?

此篇文章於 08-06-13 11:10 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 11:10 PM   #1340
assy
Game Master

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
開o左超遲o黎o既蒼古龍,有冇人入房?
準備緊打hard, 未開始

舊 08-06-13, 11:11 PM   #1341
SunSunny

引用:
作者: assy 查看文章
係! 我ready! join 多次pls

舊 08-06-13, 11:12 PM   #1342
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
入你房打住陣hard古龍先,下舖先搵人幫手打番蒼古龍/
舊 08-06-13, 11:15 PM   #1343
assy
Game Master

引用:
引用:
作者: SunSunny 查看文章
係! 我ready! join 多次pls
你地邊個開先?

舊 08-06-13, 11:15 PM   #1344
SunSunny

引用:
2個夠唔夠?

舊 08-06-13, 11:15 PM   #1345
滅龍士
MHWs↓

引用:
你地邊個開先?
入o左chowsunsun房a
舊 08-06-13, 11:15 PM   #1346
SunSunny

引用:
你地邊個開先?
Join me pls, Ryu joined

舊 08-06-13, 11:18 PM   #1347
assy
Game Master

多左個,我妹用男法幫你打

舊 08-06-13, 11:27 PM   #1348
滅龍士
MHWs↓

a Host領便當,我開房打蒼古龍
舊 08-06-13, 11:28 PM   #1349
SunSunny

Sorry all!!!, again?

舊 08-06-13, 11:29 PM   #1350
assy
Game Master

引用:
a Host領便當,我開房打蒼古龍
蒼古我地可以一人開一次 a

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 11:40 PM

手機版 | APP版