Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-12-05, 02:24 AM   #1326
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: kingtin1
金大人,其實天音仲會唔會有依隻賣??

雖然有點妄想,但都想試下~
你去2手店找尋下啦! 或者去買賣版出 "重囚", 應該有人找比你!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-05, 03:45 PM   #1327
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
http://gaforum.org/showpost.php?p=4348618&postcount=197

金金, 可否幫我向天音講留定1隻俾我........五體投地, thanks.....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 11-13-05 03:53 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 12:19 AM   #1328
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
http://gaforum.org/showpost.php?p=4348618&postcount=197

金金, 可否幫我向天音講留定1隻俾我........五體投地, thanks.....
等價交換吧~~~

明天回覆你! 留mobile比我pm!

舊 11-14-05, 12:27 AM   #1329
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: KIM
等價交換吧~~~

Sent~
拜託了~~

大乱闘X
舊 11-14-05, 11:09 PM   #1330
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
hocc隻公眾恐慌第2版, 雖然我覺得聽日我會買到, 不過如果1個唔好彩買唔到 (睬!), 金哥哥我會叫你留隻俾我!

此篇文章於 11-14-05 11:15 PM 被 咭咭王子(一V一)p 編輯。
咭咭王子(一V一)p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 11:13 PM   #1331
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 咭咭王子(一V一)p
hocc隻"公眾恐慌"第2版, 雖然我覺得聽日我會買到, 不過如果1個唔好彩買唔到 (睬!), 金哥哥我會叫你留隻俾我!
我會留隻最新鮮的三叉口比你~~~等你食兩家茶飯AH拿~~~~> #197

如果明天來貨不多要買不到, 我相信過幾日都會有大貨到~~~~~!!!

3K隻的傳說, 究竟是真是假~~~明天自有知曉!!!
(定係每一地區有3K隻呢?)

此篇文章於 11-14-05 11:16 PM 被 KIM 編輯。
舊 11-14-05, 11:17 PM   #1332
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

fi你3000傳說~
華納公佈頒金唱片俾fiona時
好似公佈埋其中特典版佔17000隻
真係吹賬~

大乱闘X
舊 11-14-05, 11:19 PM   #1333
咭咭王子(一V一)p

引用:
我會留隻最新鮮的三叉口比你~~~等你食兩家茶飯AH拿~~~~> #197

如果明天來貨不多要買不到, 我相信過幾日都會有大貨到~~~~~!!!

3K隻的傳說, 究竟是真是假~~~明天自有知曉!!!
(定係每一地區有3K隻呢?)
3叉口!?!?!?

批大貨… 咁傳宣手法果句"限量1000隻"真係可圈可點!

請原諒我住得太遠無法去天音買… (聽日唔駛返學所以唔過海…)
不過上次我知道天音有Stephy poster, 我都專登去買o家!

呀…冤枉呀… cd warehouse個哥哥仔答得好"行", 好唔sure, 都唔知會唔會真係打電話俾我! ><

此篇文章於 11-14-05 11:21 PM 被 咭咭王子(一V一)p 編輯。
咭咭王子(一V一)p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-05, 11:23 PM   #1334
咭咭王子(一V一)p

引用:
fi你3000傳說~
華納公佈頒金唱片俾fiona時
好似公佈埋其中特典版佔17000隻
真係吹賬~
其實咩係"fi你3000傳說"???

舊 11-14-05, 11:24 PM   #1335
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
3叉口!?!?!?

批大貨… 咁傳宣手法果句"限量1000隻"真係可圈可點!

請原諒我住得太遠無法去天音買… (聽日唔駛返學所以唔過海…)
不過上次我知道天音有Stephy poster, 我都專登去買o家!

呀…冤枉呀… cd warehouse個哥哥仔答得好"行", 好唔sure, 都唔知會唔會真係打電話俾我! ><
基本上, 以XX學去計, 如果只做1000隻, 唔賣$200以上一隻都回唔到本~~~
所以~~~

Stephy 去天音果次, 你在場麼? 唔現身呀?

舊 11-14-05, 11:28 PM   #1336
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
其實咩係"fi你3000傳說"???
果陣FIONA賣之前話得3000隻特典版, ????隻普通版
賣賣下話反應熱烈, 特典版加印....

到頒金唱片時, 華納仲count到17000隻特典版~

大乱闘X
舊 11-14-05, 11:33 PM   #1337
咭咭王子(一V一)p

引用:
基本上, 以XX學去計, 如果只做1000隻, 唔賣$200以上一隻都回唔到本~~~
所以~~~

Stephy 去天音果次, 你在場麼? 唔現身呀?
我唔知Stephy去天音… 之後睇newspaper先知道…

我明你意思~ 不過暫時仲未聽到消息話隻碟幾多$~ 所以~

hocc碟會唔會有poster o家???

舊 11-14-05, 11:41 PM   #1338
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: kingtin1
金大人,其實天音仲會唔會有依隻賣??

雖然有點妄想,但都想試下~
呢隻真係要去2 手店搵
信和10 樓, 先達一樓2手店,可能幫到你

至於一手, 行開唱片店幫你留意

引用:
等價交換吧~~~

限量1000 隻 , 大鑊仲諗住遲d先入
11月只去到一半, 又game 又cd 搞到d 錢唔夠洗啊

聽日lunch time 落黎了解下先

舊 11-14-05, 11:49 PM   #1339
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: JACKY
限量1000 隻 , 大鑊仲諗住遲d先入
11月只去到一半, 又game 又cd 搞到d 錢唔夠洗啊

聽日lunch time 落黎了解下先
聽日又有機會見面~

ps. 積奇會唔會去mkds meeting?

大乱闘X
舊 11-14-05, 11:55 PM   #1340
JACKY
Moderator

引用:
聽日又有機會見面~

ps. 積奇會唔會去mkds meeting?
我要1點先出現, 如果聽日周街都係hocc 第2 版, 就等埋"如果.愛"ost 出埋先買

p.s. 果日突然有急事, 去唔到, 睇黎要有同大家wifi 對戰

舊 11-14-05, 11:58 PM   #1341
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
我要1點先出現, 如果聽日周街都係hocc 第2 版, 就等埋"如果.愛"ost 出埋先買

p.s. 果日突然有急事, 去唔到, 睇黎要有同大家wifi 對戰
我都差唔多時候出現~
見到CD電聯~~
希望地庫MKDS唔好咁貴~

可惜
到時wifi見

大乱闘X
舊 11-15-05, 12:07 AM   #1342
JACKY
Moderator

引用:
我都差唔多時候出現~
見到CD電聯~~
希望地庫MKDS唔好咁貴~

可惜
到時wifi見
到時見到CD 電聯
地庫間店冇1 點三都唔開
今日放工係地庫MKDS 買$269, 見佢都唔少貨

舊 11-15-05, 12:53 AM   #1343
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
小心出事~~~!

舊 11-15-05, 02:55 PM   #1344
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

sorry金金, 頭先1點幾個價和我心目中相差左一段距離,
為左要番學校上堂, 我去另一間入左手lu.....天音果隻唔使留俾我了....
對唔住~~~
但無論如何星期五都會上黎入方大同

大乱闘X

此篇文章於 11-15-05 02:58 PM 被 W!LL 編輯。
舊 11-15-05, 03:03 PM   #1345
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
sorry金金, 頭先1點幾個價和我心目中相差左一段距離,
為左要番學校上堂, 我去另一間入左手lu.....天音果隻唔使留俾我了....
對唔住~~~
但無論如何星期五都會上黎入方大同
買多幾隻, 放出來炒麻~~~

舊 11-15-05, 04:00 PM   #1346
咭咭王子(一V一)p

我聽hocc o的妹妹仔fans話sky都係$95咋喎~ 我又覺得合理~
不過之後我又見到, 有人話佢買$88

舊 11-15-05, 04:03 PM   #1347
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我聽hocc o的妹妹仔fans話sky都係$95咋喎~ 我又覺得合理~
不過之後我又見到, 有人話佢買$88
海鮮, 限量, 新到........係咁架啦!
分階段價格~~~

舊 11-15-05, 07:22 PM   #1348
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

我頭先就同積奇係天音喇~
積奇話見住個人俾張紅衫魚找番$5
點知我上前拎住張GAF會員證買既時候佢話收我$1x0.....走.......

大乱闘X
舊 11-15-05, 09:55 PM   #1349
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我頭先就同積奇係天音喇~
積奇話見住個人俾張紅衫魚找番$5
點知我上前拎住張GAF會員證買既時候佢話收我$1x0.....走.......
咁神~~~

舊 11-18-05, 07:23 PM   #1350
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
嗚~~~~~~~~
奶茶隻"一整夜"到底幾時出........
金金收唔收到乜風聲~??

論壇跳轉

現在的時間是 04:22 AM

手機版 | APP版