Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-06-13, 11:03 AM   #1301
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: SunSunny 查看文章
Sorry 貓! 今晚我再contact你, 大約11點可以打
預埋我, 昨晚lvl 60 solo 左條 hard 古龍,

打完之後想儲infenal D珠, 打煉獄龍.
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 11:17 AM   #1302
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: sagitis 查看文章
預埋我, 昨晚lvl 60 solo 左條 hard 古龍,
打蒼古龍+1/
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 12:34 PM   #1303
LemonCoke
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code3823 8824 1251
PSN  IDLemoncoke
XBox Live GamertagLemoncoke

有個好蠢嘅問題.....
請問係咪每開一個新人物都要重新打過???

我見啲執佐番黎嘅嘢, 好似唔係共用.......
LemonCoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 12:38 PM   #1304
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
道具箱係共用架

舊 08-06-13, 12:40 PM   #1305
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Rance 查看文章
道具箱係共用架
不過得500個位好似太少…

舊 08-06-13, 02:37 PM   #1306
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
我連50格都未到過,根本唔知500格有咩用
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 03:57 PM   #1307
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
打蒼古龍+1/
你地2位請add 我!

舊 08-06-13, 03:59 PM   #1308
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: sagitis 查看文章

但係我追返d post 話位位都要齊珠先扣到條古龍血架wor....唔知我有冇錯

舊 08-06-13, 04:02 PM   #1309
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
不過得500個位好似太少…
玩齊咁多隻既應該真係會好唔夠

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 04:09 PM   #1310
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
睇下你6個人淨係爆NORMAL定係要上埋INF
如果6個人都爆INF就可以拎到6個霸者紋章
但係戰士同呀伯我真係...要2個爆左NORMAL已經係極限

但我諗我未必有咁既耐性...
而且9月應該會買隻KILLER IS DEAD
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 05:16 PM   #1311
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 雷火武 查看文章
睇下你6個人淨係爆NORMAL定係要上埋INF
如果6個人都爆INF就可以拎到6個霸者紋章
但係戰士同呀伯我真係...要2個爆左NORMAL已經係極限

但我諗我未必有咁既耐性...
而且9月應該會買隻KILLER IS DEAD
在下預定6隻都打到落INF,反正PSV有排都冇GAME玩

舊 08-06-13, 05:32 PM   #1312
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: SunSunny 查看文章
但係我追返d post 話位位都要齊珠先扣到條古龍血架wor....唔知我有冇錯
唔洗珠,host 唔死就扣到
咁今晚11pm 打吧,已齊珠可打埋infernal 條龍

舊 08-06-13, 06:00 PM   #1313
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
有無人玩開亞馬信有乜技好學?
同埋無敵時間個招係咪長期按口就好易發動?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 06:42 PM   #1314
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
http://bbs.tgbus.com/thread-5178674-1-1.html

我起闘技試過要 just frame擋 先無敵, 但條片show 比我知吾系
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 07:47 PM   #1315
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: J+1 查看文章
如果11點可以幫你打半個鐘...
由手機版發出
[我是真身]要幫手自行add我...又吉左5,6個位

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 07:52 PM   #1316
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
無敵轉優先
跟住狂化相關
然後鐵壁開火分身

而擋無敵呢個 其實未玩到塔都無乜機會用到
我通常都係用碌

此篇文章於 08-06-13 07:59 PM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 09:22 PM   #1317
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
有冇大佬 幫手打 HARD 古龍
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 09:25 PM   #1318
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

未add...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-06-13, 09:27 PM   #1319
捲毛老爺

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
未add...
要ADD 左好友 先入到?

此篇文章於 08-06-13 09:30 PM 被 捲毛老爺 編輯。
舊 08-06-13, 09:30 PM   #1320
Rance
The One
ガハハ

唔ADD你點JOIN到你呢?

舊 08-06-13, 09:32 PM   #1321
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
有無巴打想要魔女幫手
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 09:37 PM   #1322
捲毛老爺

已ADD 部份ADD 左小弟既人士 要入左幻之大地先 等人入?
?
舊 08-06-13, 09:38 PM   #1323
Rance
The One
ガハハ

行去個GATE度先,等人入黎齊人就開門打

舊 08-06-13, 09:39 PM   #1324
捲毛老爺

引用:
作者: Rance 查看文章
行去個GATE度先,等人入黎齊人就開門打
已到GATE 度 及 ADD 左您 有空幫手打打 THX
舊 08-06-13, 09:44 PM   #1325
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

連接失敗

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 02:38 AM

手機版 | APP版