Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 43 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 63 103 153  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
colayeah 12:55 AM 11-24-13
作者: 賈圖:
我用visa 起us store買左dr3

address用真既,但係州份就用alaska postage code 99503 入電話area code 907-1234567
Hk VISA?
Takushi 12:56 AM 11-24-13
Son of rome is better than I thought it would be
賈圖 01:06 AM 11-24-13
作者: colayeah:
Hk VISA?
yes hsbc
ahleung 01:20 AM 11-24-13
我好奇既係 CODG呢D用M$ server 去host online match既game, 會唔會好lag? 因為亞洲都唔知有XBONE server未. 可能你玩親都係連去歐美.
Vincent King 02:08 AM 11-24-13
各位師兄,我部分xbox one scan 到wireless network, 但係connect 唔到,點解會咁???
大覺屋師真 08:07 AM 11-24-13
想問下,記憶中第一次開機有得set關於錄片質素既野?搵吾番.
另外點錄5分鐘片? 我叫xbox record that,佢只會同我錄剛起剛剛果30秒

作者: Vincent King:
各位師兄,我部分xbox one scan 到wireless network, 但係connect 唔到,點解會咁???
你用邊隻security?會吾會xb1吾支援果種?
Vincent King 08:29 AM 11-24-13
你用邊隻security?會吾會xb1吾支援果種?[/QUOTE]

咩係security??
大覺屋師真 08:34 AM 11-24-13

咩係security??
姐係WEP, WPA 果d password既mode

or你係咪吾記得已開左mac address呀?
ooldmann30 08:52 AM 11-24-13
各位師兄,是否隻隻game都要install?昨天隻bf4 左成30幾gb,咁hd咪好快便晒,,
taikin0901 09:15 AM 11-24-13
終於見面啦

Vincent King 09:16 AM 11-24-13
大家install 一隻game 要幾耐?
ZEROBO 09:31 AM 11-24-13
可唔可以換HDR ?
大覺屋師真 09:33 AM 11-24-13
恭喜樓上到貨

大家install 一隻game 要幾耐?
完整裝真係半個鐘以上
但多數都可以裝到咁上下就玩住先

另外剛剛依個post係用xbox one 加smartglass覆的. 雖然未有中文系統,但用手機/平板做keyboard時都可以打中文落去,姐係打message之類都吾怕冇中文輸入

remote ie時手機/平板可以用番touch mon既放大/縮小/拖動做所有操作
網址列亦會show係mobile device入面
taikin0901 10:02 AM 11-24-13
作者: 大覺屋師真:
恭喜樓上到貨

完整裝真係半個鐘以上
但多數都可以裝到咁上下就玩住先

另外剛剛依個post係用xbox one 加smartglass覆的. 雖然未有中文系統,但用手機/平板做keyboard時都可以打中文落去,姐係打message之類都吾怕冇中文輸入

remote ie時手機/平板可以用番touch mon既放大/縮小/拖動做所有操作
網址列亦會show係mobile device入面
琴日朝已經到左,今日先有時間拎,而家飛返屋企
賈圖 10:55 AM 11-24-13
作者: taikin0901:
終於見面啦
白癡一問點解你個盒係黑色既
ahleung 11:00 AM 11-24-13
作者: 大覺屋師真:
想問下,記憶中第一次開機有得set關於錄片質素既野?搵吾番.
另外點錄5分鐘片? 我叫xbox record that,佢只會同我錄剛起剛剛果30秒
我見人講, 想要過去5分鐘片要開個錄影app出黎攪.
hangyodan 11:01 AM 11-24-13
作者: andychan26675:
我都係~~~
剛check 部機已到了赤鱲角機場, 唔知聽日到唔到呢?
ahleung 11:01 AM 11-24-13
作者: ooldmann30:
各位師兄,是否隻隻game都要install?昨天隻bf4 左成30幾gb,咁hd咪好快便晒,,
隻隻game都要install.

而且XBONE唔俾你自己管理HDD入面D野.
係佢決定抄咩落去/剷咩走.

暫時唔支援USB drive. M$話將來會加番.
hangyodan 11:03 AM 11-24-13
白癡一問點解你個盒係黑色既
Day one 版~
D-Joe 11:04 AM 11-24-13
作者: ahleung:
隻隻game都要install.

而且XBONE唔俾你自己管理HDD入面D野.
係佢決定抄咩落去/剷咩走.
唔係咁
http://www.neogaf.com/forum/showpost...&postcount=217
賈圖 11:09 AM 11-24-13
作者: hangyodan:
Day one 版~
原來我個dayone版唔同你果set
ahleung 11:10 AM 11-24-13
咁我攪錯左, 我之前見有D報導咁講.

即係無位果陣佢會話你知, 然後俾你揀剷乜野.
hangyodan 11:12 AM 11-24-13
原來我個dayone版唔同你果set
我代答的……我個部未到 :(
賈圖 12:03 PM 11-24-13
作者: hangyodan:
我代答的……我個部未到 :(
我果部玩緊只係我果盒係綠色先問下
andychan26675 12:13 PM 11-24-13
我部機今朝明明去左香港機場,點解現在變左在意大利嘅??有冇人係咁???
第一 ... 3 43 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 63 103 153  ... 最後

返回主題版面