Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-05-13, 10:55 AM   #1276
sagitis
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
有無人幫我打normal古龍lol

psn: sephirothmk3tofu

character 亞馬遜 CnM77L
我都系 大羅柚, 你試下用我方法打
normal D珠消唒, 要等幾日儲番

試下上網執骨可能執到lvl90比你

我想問下點解D賊藍色果D賊, 狂比人圍嘔都吾死. 仲可以無敵加放炸弾
值程同小強有得揮

此篇文章於 08-05-13 11:01 AM 被 sagitis 編輯。
sagitis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 10:58 AM   #1277
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
引用:
作者: sagitis 查看文章

我想問下D賊藍色果D賊, 狂比人圍嘔都吾死. 仲可以無敵加放炸弾
幫打唔洗珠
而且執骨就算90lv,記得佢normal會跌返哂到35lv,唔會比你99lv去normal度無雙
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 11:04 AM   #1278
sagitis

引用:
作者: 輕機恒 查看文章
幫打唔洗珠
而且執骨就算90lv,記得佢normal會跌返哂到35lv,唔會比你99lv去normal度無雙
琴晚幫打一開波幫打
我差1 同 3 珠, 大家扣極到扣吾到隻龍血 :X
舊 08-05-13, 11:13 AM   #1279
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:

我想問下點解D賊藍色果D賊, 狂比人圍嘔都吾死. 仲可以無敵加放炸弾
值程同小強有得揮
最奇怪係個判定
我係天上轉轉轉有時唔扣血
地下轉轉轉都係
之前打紅龍同奇美拉都係咁

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 11:48 AM   #1280
sagitis

引用:
最奇怪係個判定
地下轉轉轉都係
可能你走位出現問題
紅龍要走到同隻手差吾多位
古龍要走到頂頂, 同石壁同位
奇美拉初頭轉條蛇, 後尾沿地打
舊 08-05-13, 11:48 AM   #1281
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
琴晚幫打一開波幫打
我差1 同 3 珠, 大家扣極到扣吾到隻龍血 :X
係咪HOST開印同入去先?
HARD以上 D賊好似真係唔會死咁,吊起打成幾分鐘都唔死…

此篇文章於 08-05-13 11:57 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 12:01 PM   #1282
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
最奇怪係個判定
地下轉轉轉都係
打古龍一味地下轉轉轉就廚到完場啦
企上少少啦

舊 08-05-13, 12:24 PM   #1283
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

註冊日期: Mar 2005
Nintendo Switch IDSW-8478-3947-6670
引用:
作者: assy 查看文章
試過幾次打到兩百幾萬分唔係斷線黑屏就c2...
乜都無晒...唉
唔係點解求機聚
帶練都唔介意。
(之前星期六試過三個鐘就夠幫人lv30上inferno)

舊 08-05-13, 12:26 PM   #1284
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ~繪~ 查看文章
唔係點解求機聚
帶練都唔介意。
(之前星期六試過三個鐘就夠幫人lv30上inferno)
…LV30 SOLO打地獄真係會好地獄。

舊 08-05-13, 12:33 PM   #1285
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

註冊日期: Mar 2005
Nintendo Switch IDSW-8478-3947-6670
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
…LV30 SOLO打地獄真係會好地獄。
Lv30由normal開始打,帶到去inferno結果都升到46,夠人地轉normal清番公會任儲技能點。

舊 08-05-13, 01:39 PM   #1286
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我見2ch班人講雷雲去到最後會係最勁果招
我諗原因應該係因為放完就可以走又唔會阻到畫面
我雷雲同落石都MAX左
如果計打大型BOSS
雷雲持續時間耐,出電次數都多,總計DAMAGE係應該大過一次性既落石.

基本上係學左5種魔法
create food
PROTECTION
落石
雷電
暴風雪

魔女有種固有武器係PROTECTION 加50%...本身MAX好似係-50%.再加50%...
風雪只可以清卒.傷害最低
落石中範圍MAP砲
雷電...番屋企再研究下..

此篇文章於 08-05-13 01:45 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 02:06 PM   #1287
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: Sar8 查看文章
打古龍一味地下轉轉轉就廚到完場啦
企上少少啦
企上少少係地下頹轉隻龍未飛上天就死左

舊 08-05-13, 02:16 PM   #1288
神人ではない!新人だ

女法師主升骨同雷雲咪可以全場HEA打!?
不過D 自己友AI真係好掂,打BOSS應該會死得好快…

舊 08-05-13, 02:27 PM   #1289
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: 雷火武 查看文章

魔女有種固有武器係PROTECTION 加50%...本身MAX好似係-50%.再加50%...
果個應該同ロックスキン一樣係LV效果*1.5,唔係完全免傷
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 02:47 PM   #1290
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
女法師主升骨同雷雲咪可以全場HEA打!?
不過D 自己友AI真係好掂,打BOSS應該會死得好快…
啲骨靠唔住架

舊 08-05-13, 05:35 PM   #1291
sagitis

引用:
正常來講肉抨要卒仔出先自己死一隻,

有冇系龍捲風同火出現前打爆?
果兩招冇得避

最衰PSV無視頻可錄, 借到PS3就好了
舊 08-05-13, 05:44 PM   #1292
神人ではない!新人だ

引用:
作者: クラウド 查看文章
啲骨靠唔住架
在下PS3-HK AC就係想試下整廢人,例如全劍SKILL既戰士等。

舊 08-05-13, 05:44 PM   #1293
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
除左龍卷風要轉返去整爆佢應該唔會死架wor

舊 08-05-13, 06:27 PM   #1294
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
作者: Sar8 查看文章
除左龍卷風要轉返去整爆佢應該唔會死架wor
係條龍死左 唔係我
我套裝全加龍屬仲要飲埋水同加分身
之前打唔贏堅係企唔arm位

舊 08-05-13, 08:27 PM   #1295
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
大屎窟招擋完無敵玩唔玩得過?(認真/
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 09:10 PM   #1296
sagitis

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
大屎窟招擋完無敵玩唔玩得過?(認真/
要找岩時間(just frame) 才擋完無敵, 對付精英怪黑骨, 橙蜥龍, Orc一流, 紅龍個狐都擋到(有D似Devil may Cry 1- Dante Royal guard)
擋到後出大回旋(吾系跳轉)一流

大屎窟出招第三下系移得好前,系果時出 擋(just frame)判斷好長亦

加機多視乎你擋完想點出招
舊 08-05-13, 11:32 PM   #1297
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
有冇師兄而家可以幫手打hard古龍?

舊 08-05-13, 11:49 PM   #1298
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: SunSunny 查看文章
有冇師兄而家可以幫手打hard古龍?
ok 你開

舊 08-06-13, 09:32 AM   #1299
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: assy 查看文章
ok 你開
Sorry 貓! 今晚我再contact你, 大約11點可以打

舊 08-06-13, 09:47 AM   #1300
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
如果11點可以幫你打半個鐘...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 09:04 PM

手機版 | APP版