Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 60  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3
HI_Ricky 02:20 PM 04-19-13
作者: siuterry:
下期六合彩識做啦
咁要 搖控爆彈 先得啦.
chow263 11:14 PM 04-19-13
正白痴

都有人叫後退然後有條友係基地度叫無理後除殺到人野狙渣外全軍衝晒上前
全力幫對面上演70秒爆4部大逆轉

高級嘍囉 12:08 AM 04-20-13
作者: chow263:
正白痴

都有人叫後退然後有條友係基地度叫無理後除殺到人野狙渣外全軍衝晒上前
全力幫對面上演70秒爆4部大逆轉
剩70秒係唔應該後退,咁會俾機會敵人組織攻勢,返而應該keep住隊形繼俾壓力對方。

後退嗰兩條友先係破壞隊形,害死另外四名隊友嘅主因。
TCS_disable 12:13 AM 04-20-13
作者: 高級嘍囉:
睇情況... 如果剩70秒前,贏一千同時又擊破左對面三部機, 分散+後退係可行

增加對方追擊時間係,拖久就得
chow263 12:23 AM 04-20-13
剩70秒係唔應該後退,咁會俾機會敵人組織攻勢,返而應該keep住隊形繼俾壓力對方。

我軍and敵軍衝上去果時我方除左隻猛佔地+係c點復活既HC外全軍都係基地度架 [沙漠場]

對面果時就得最後果兩個據點

主要係成場同6打3+3特殊地形冇分別......狙渣又係冇槍中...
高級嘍囉 01:44 AM 04-20-13
作者: TCS_disable:
睇情況... 如果剩70秒前,贏一千同時又擊破左對面三部機, 分散+後退係可行

增加對方追擊時間係,拖久就得
後退要喺同對方相距中距離時先易做到,同埋後退時好易被狙擊手捉到路。

好多時想退時都唔係滿血,咁就更加危險。
TCS_disable 10:34 AM 04-20-13
後退要喺同對方相距中距離時先易做到,同埋後退時好易被狙擊手捉到路
霧中就真係未亂黎啦
基本唔眼殘,唔會出事
chow263 01:29 AM 04-21-13
叫人支援包抄隻狙吉仲應機話多謝.....我衝到上去先發現係縮埋個角落等你爆腳但打到對面殘血後出黎車輪戰....好彩對面有0分雷

然後第2舖隻新入黎渣改 我走去偷基地叫佢咪跟黎死都要跟,我放彈時叫佢走又一直望住我唔知做乜春仲要企響我部機隔離,要敵人隻格鬥行過黎格成set先訓醒,搞到我部機殘晒血
完場結算畫面一出.....還真是100分

我都未落機你班友就炮>狙>炮>想L2但一個後格車落黎再擺陣等我起身
如果正常落到既話呢兩部野尚餘廿秒打唔打到9xxx血呢?
ALEX CHOW 01:43 AM 04-21-13
中文版太易斷線.......
holsety 02:04 AM 04-21-13
作者: HONDA:
唔係呀, 何解

曰版冇人冇房, 用唔到油, 兹達6% orz. 好想用個quick boost 好神
chow263 02:26 AM 04-21-13
作者: HONDA:
成日全部人準備完成但出擊不能lo

岩岩睇住條友又出又入左N次@@
高級嘍囉 10:49 AM 04-21-13
成日全部人準備完成但出擊不能lo

岩岩睇住條友又出又入左N次@@
遇到哩啲情況等timeout就會自動踢走有問題條友,不過通常啲人都會係剩唔夠10秒時自已走左先,結果有問題條友就可以留返喺度無限loop喇。
TCS_disable 07:36 PM 04-21-13
用左二千Yen 買左堆 Lv4 武器, 清爽左好多
KIM 11:32 PM 04-21-13
見過有人用B3未?
chow263 11:44 PM 04-21-13
咩中尉黎架,迫到人退守基地就走晒去佔白據點
隊面起碼兩隻曹長你地打到咁1部都殺唔到知唔知羞
輸緊都唔衝下幫自己破處但完場又識俾3個讚我架喎@@?

作者: KIM:
見過有人用B3未?
日服既話呢部野屬有愛級黎

主戰場C點在我方,但我方3主力被全殲,對面全軍撒回基地,不過尚餘兩min,比分係38xx:44xx應該點做?
緊係等齊人後全軍殺上去la博一舖la!仲洗諗?
唔通企響建築物後面等運到?
Kain 12:09 AM 04-22-13
就係頂唔順自護
3種機都輸俾聯邦,已經唔想再用
汎用雖然有渣改B但唔想再課,拳頭唔夠大,EF都算新出路但得LV4
格鬥...P GUN真係玩晒,全方位型,仲想我用隻死人爪?
支援唔講啦
KIM 01:07 AM 04-22-13
有愛級黎
什麼意思?
高級嘍囉 09:16 AM 04-22-13
作者: KIM:
見過有人用B3未?
B3比較少人用,因為聯邦有好多類似嘅MS,反而B2就成日見。

上到校級見到敵人用部好污漕嘅B2,B3就要小心,多數係用BR嘅高手,BR+飛彈連鎖係必用技,一中就跛左8成。
Kain 09:28 AM 04-22-13
B3比較少人用,因為聯邦有好多類似嘅MS,反而B2就成日見。

上到校級見到敵人用部好污漕嘅B2,B3就要小心,多數係用BR嘅高手,BR+飛彈連鎖係必用技,一中就跛左8成。
老虎呀佢話,諗左好耐先知你講緊BD
高級嘍囉 09:43 AM 04-22-13
作者: Kain:
老虎呀佢話,諗左好耐先知你講緊BD
搭錯線添,B3就真係比較少見,總之見到汚漕嘅嘅冷門機就要小心啦。

近排好似多左人用蟹。
Kain 12:44 AM 04-23-13
搭錯線添,B3就真係比較少見,總之見到汚漕嘅嘅冷門機就要小心啦。

近排好似多左人用蟹。
老老實實,一見KIM大個名就知佢一定係講老虎
gsw 12:18 AM 04-24-13
終於300日login750P外加3粒備蓄
ALEX000 10:33 AM 04-24-13
設計圖要乜無乜...隻無印鐳炮就同我加速完成...
好想要大魔呀...
holsety 04:12 PM 04-24-13
作者: ALEX000:
設計圖要乜無乜...隻無印鐳炮就同我加速完成...
好想要大魔呀...
大魔溜冰, 我一直都開唔掂...好難用
ALEX000 04:51 PM 04-24-13
作者: holsety:
大魔溜冰, 我一直都開唔掂...好難用
我係嚮往用大魔係隊友/敵人D步行機面前飄黎飄去果種優越感...
大於實用...
第一 ... 40 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 60  ... 最後

返回主題版面