Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-09, 09:33 PM   #101
衰開有條路mk–II
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
先唔好講有冇咁大地方
兩個女性一齊沖涼我唔覺有咩問題
但兩個男性既話........我剩係想像一下已經有少少反胃
哈哈,所以又講番去本身個問題度
衰開有條路mk–II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 09:33 PM   #102
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
呢樣睇你係男係女姐
我相信大部份男士都好難接受一個男男同浴既情境 (講左先,唔計浴場/泳池)

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 10:02 PM   #103
hyc3000

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: hihiandylam 查看文章
睇完D慘既再睇番D咁平凡但有趣既校園生活
\真係有D唔捨得CLANNAD要完........佢係心目中已經係十大必睇動畫之一......

同感
同時京都動畫係我心目中都上左神位
hyc3000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 10:16 PM   #104
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: hyc3000 查看文章
同感
同時京都動畫係我心目中都上左神位
係一個信心保證

其中一位歷史見證人
舊 03-22-09, 10:18 PM   #105
ゆり
God of Gamer

引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
係一個信心保證
而家好多走晒樣既動畫都比唔上京ani幾年前既質數

舊 03-23-09, 12:15 AM   #106
hyc3000

註冊日期: Sep 2006
如果唔係之前追開京ani既air 同kanon
我諗我都唔會睇clannad
依家諗返, 如果冇睇clannad真係人生一大撼事!

唔知京ani會唔會食住個勢~~一氣呵成
拍埋little busters
hyc3000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 12:43 AM   #107
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: hyc3000 查看文章
如果唔係之前追開京ani既air 同kanon
我諗我都唔會睇clannad
依家諗返, 如果冇睇clannad真係人生一大撼事!

唔知京ani會唔會食住個勢~~一氣呵成
拍埋little busters
key社4隻大作,air,kanon,clannad,little busters
4隻已經有3隻做左,你荒佢唔會做埋
係睇下幾時公佈姐

其中一位歷史見證人
舊 03-27-09, 01:32 AM   #108
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
總集篇都做完了 TV版 CLANNAD 正式完結...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 01:33 AM   #109
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-27-09, 01:38 AM   #110
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
以為有智代After/LB等公佈,點知用左黎預告OO最終回

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 01:40 AM   #111
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: windart 查看文章
以為有智代After/LB等公佈,點知用左黎預告OO最終回
完全估佢唔到......個預告只係講 最終兵器 = GUNDAM

舊 03-27-09, 06:20 AM   #112
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
會唔會有官方版clannad OO???

舊 04-02-09, 02:54 PM   #113
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
智代after爆機問題
我玩psp版ge, 之前上網見d人話朋也最後瓜左,但我岩岩爆機佢冇瓜到wo,psp新加gd ending?
btw,隻game真係冇得頂
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-09, 10:16 PM   #114
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003

唔知有冇人post過...

英文版都可以咁萌,勁呀

舊 04-07-09, 10:43 PM   #115
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 零式 查看文章

唔知有冇人post過...

英文版都可以咁萌,勁呀
違和感 0呀!!

舊 04-08-09, 10:48 AM   #116
衰開有條路mk–II

註冊日期: Feb 2009
個鬼佬又講得幾正宗www
衰開有條路mk–II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 09:54 PM   #117
吳政常

註冊日期: May 2007
我想問.....邊個係抗癌鬥士= =
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 12:09 AM   #118
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: 吳政常 查看文章
勝平先生, 係動畫版完全無出現過~ 春原夢中情人
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 02:30 AM   #119
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
柊勝平 孤兒 本來係賽跑界有成績 但因為骨癌 選擇了以剩下的時間巡遊世界

在小鎮遇上朋也 繼而認識椋 本來拒絕接受手術 最後被朋也 椋 說服 繼而與椋互相訂下婚約

舊 04-10-09, 12:28 PM   #120
吳政常

註冊日期: May 2007
係咪係官網見到人物介紹果個正太= =
係咪真係結左婚= =?
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 02:32 PM   #121
ゆり

引用:
係咪係官網見到人物介紹果個正太= =
係咪真係結左婚= =?
訂婚唔等於結左婚

舊 04-12-09, 06:40 PM   #122
supermanlady
The One
あかん

dvd第8卷收錄杏篇

總編集的內容簡介...(搞錯o左?)
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-09, 06:54 PM   #123
N3-
Crazy Gamer
爆音人生

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: supermanlady 查看文章
dvd第8卷收錄杏篇

總編集的內容簡介...(搞錯o左?)
杏病解藥到了

我依家玩緊原作所以動畫睇到#12就停左
原作AS好長但又好想快睇動畫結局, 依家好痛苦

______\__-|
________Altair
N3- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-09, 09:34 PM   #124
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
CLANNAD ファン感謝イベント 〜この街の願いがかなう場所〜
http://toybox512.exblog.jp/10708316/
http://blog.livedoor.jp/aoshimabunka...es/623169.html
http://www.ryosan-fan.com/?p=826
引用:
【速報】「CLANNADもう一つの世界 杏編」製作決定!
本日開催されましたCLANNADファン感謝イベントにおきまして、「もう一つの世界 杏編」の製作が発表されました。
第一期の智代編と同様に、DVDの第8巻に収録される模様です。
そして同時に5月24日に杏編の上映イベントが開催されることも発表されました。参加方法は後日HPで発表とのことです。

舊 04-13-09, 11:09 PM   #125
普通人一個
NEO ZEON萬歲

PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
剛剛先一次過睇返after story,睇到第18話忍唔住喊左幾次

其實第22話..............
係唔係因為另外個世界消失左,而令時間去返渚生汐個時,同埋令到佢兩個無死到???

『等價交換』

此篇文章於 04-14-09 02:25 AM 被 普通人一個 編輯。
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
OVA「ToHeart2」Blu-ray Box 12月3日発売決定 Hayami 日本動漫畫討論版 384 11-20-14 11:16 AM
Key「Kanon」Blu-ray BOX 12月16日発売決定丨京都アニメーション製作 money 日本動漫畫討論版 910 07-08-14 01:37 PM
岡本倫「エルフェンリート」Blu-ray BOX 2012年12月19日発売決定! Vol.2 大山椒魚 日本動漫畫討論版 226 10-20-12 01:49 AM

現在的時間是 03:28 PM

手機版 | APP版