Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-09, 05:21 PM   #101
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 王小虎 查看文章
Batman demo out this Friday
http://www.vg247.com/2009/08/03/batm...t-this-friday/

Batman: Arkham Asylum™ Demo Available August 7
PC, 360 and PS3 - will be available
THX~!

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
之前unwant , 有人放流料, 比人誤導咗, 最後個樓主都鬼隱埋, 比人鬧到七彩
好少去U壇

舊 08-06-09, 11:11 PM   #102
ckakei
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDckakei
XBox Live Gamertagckakei
EU PSN 有得下載 demo la~

ckakei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 02:34 AM   #103
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
camera唔係大惦
yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 03:54 AM   #104
A.Kazuma
God of Gamer
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
個視點勁頭暈....
埋身攻擊係咁matrix式打得多都幾煩

不過可以跟住蝙蝠鏢飛埋去close up都幾得意

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 07:55 AM   #105
maxy2k
Insane Gamer
馬可斯先生

註冊日期: May 2005
PSN  IDMAXXAMHK
XBox Live GamertagDJ MAXXAM
睇黎有d雷雷地既feel..
再睇定d先
maxy2k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 10:28 AM   #106
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002

Harley Quinn Challenge Gameplay HD
http://www.gametrailers.com/download...e_gp_gt_hd.wmv
http://www.gametrailers.com/download...e_gp_gt_hd.mov

Cave and Villains Gameplay HD
http://www.gametrailers.com/download...s_gp_gt_hd.mov
神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-09, 08:10 PM   #107
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
玩完demo期待度大減

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:20 AM   #108
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
係咪得PS3 同 PC 有DEMO ja???
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 12:07 PM   #109
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
係咪得PS3 同 PC 有DEMO ja???
Xbox都有啦,o岩o岩先試玩完。

舊 08-08-09, 12:15 PM   #110
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
下下慢動作破壞左個爽快感,但型又唔算型,攪到兩頭唔到岸
如果出特別招數,如反擊先慢動作會好D....
就咁 口口口 都慢動作...

其他我覺得OK...
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 12:21 PM   #111
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
昨日玩過demo
如非batman fans唔會買
不是話差,係一點也不突出
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 12:23 PM   #112
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
我覺唔錯不過佢個camera用得太多魚眼feel同個鏡頭運用好有問題
yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 01:57 PM   #113
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
幾好玩
好多batman招重現遊戲

8月尾出可能同高達撞期
見平會買, 有冇online mode?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 03:23 PM   #114
Vanux
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
個demo都幾好玩 , 比預期好
Vanux 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 09:14 PM   #115
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
幾好玩
好多batman招重現遊戲

8月尾出可能同高達撞期
見平會買, 有冇online mode?
好似無online mode
不過我都覺得刪除個慢動作會好的, 不過呢隻唔係無雙式動作遊戲, 係隱密, 敵人唔會太多, 咁應該係好的既

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 10:01 PM   #116
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
作者: xima 查看文章
昨日玩過demo
如非batman fans唔會買
不是話差,係一點也不突出
如果係Joker fans呢?我係為Joker諗住買ps3版

不過睇完d片玩法好似天誅咁
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 10:14 PM   #117
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
開頭就有少少悶, 可能係冇bgm 既關係, 同只係打一的普通既拳腳交, 但係打咗咁上下, 有的隱密嘢玩, 用飛索飛嚟飛去, 爬通風口, 幾好玩, 有一度我試過也都唔理, 唔用飛索, 就咁行過去, 結果比人亂槍射死. 睇嚟亂衝亂撞係行唔通, 要靜靜雞用slient takedown , 繞過去行面, 慢慢接近整暈佢, 好正

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

此篇文章於 08-08-09 10:21 PM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-09, 11:16 PM   #118
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
前天看依隻game的gameplay影片突然覺得好好笑,
batman要玩潛入,但係又要穿住件咁大斗篷,真係攞黎搞.
引用:
作者: Akira 明 查看文章
如果係Joker fans呢?我係為Joker諗住買ps3版

雖然我無玩過個demo,所以講唔到依隻game值唔值得買,
但如果你只係Joker fans,我覺得你要問下自己鍾唔鍾意batman先決買唔買,又或是自己試下個demo.

我去過xbox官網看,依隻game只可以1人玩,
從以前的影片估計,依隻game最主要有2個mode,一個係故事mode,另一個係Challenge mode;
ps3獨佔的免費下載joker應該只有在challenge mode出現,故事mode應該無得用joker;

引用:
Joker will be available at the game's launch as a free downloadable item on the PlayStation Store. The press release notes that he will only be available for use in the Challenge Maps, so don't expect a massive single-player campaign associated with the legendary villain.
http://au.ps3.ign.com/articles/975/975942p1.html

當然依家隻game未出當然可能有例外,例如爆機多了joker的故事關卡之類也說不定.

此篇文章於 08-08-09 11:21 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 01:23 AM   #119
ckakei
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDckakei
XBox Live Gamertagckakei
delete....

此篇文章於 08-09-09 01:24 AM 被 ckakei 編輯。 原因: wrong post
ckakei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 09:08 PM   #120
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
過場畫面係real time定pre-rendered?
靚得好交關喎

demo幾短
不過我覺得其實唔錯
慢動作呢方面因為敵人唔係浪接浪湧過來
所以慢動作都唔算出現得好密/煩人

隱密潛入/解決敵人
希望可以多啲變化
依家玩demo還算可以
但係如果到時關關都係咁可能會單調少少

不過成隻遊戲風格我好buy
到時必入

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 10:31 PM   #121
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
玩完demo我覺得唔錯喎, 後半潛入果段好似天誅咁, 正呀

舊 08-10-09, 06:14 PM   #122
david
The One

註冊日期: Mar 2002
只要將camera assist off左,就會好好多。

個camera assist一o的都唔係assist緊,係hinder...a

呢隻應該會買限定版。

joker係d/l content o既話,應該只係時限獨佔。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 07:10 PM   #123
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
我睇OPM個Ad, Joker Challenge Maps冇話明系DLC...

我諗跟game已經有?

此篇文章於 08-10-09 07:12 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 07:25 PM   #124
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
引用:
作者: Akira 明 查看文章

係fans就唔駛諗啦
加上偶又不是話demo差
只係無fans屬性加分就覺得平凡少少而已

p.s.畫面已算好靚的了
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 07:44 PM   #125
IDGAF
The One

download DEMO時去咗睇TORO NEWS…

呢隻GAME無論好唔好玩,
我都會等平先入,因為美版GAME跌價速度太快無時間即買即玩,
都係等等先好。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Batman 2 - The Dark Knight (2008) Raymondz 電影版 921 10-22-22 02:16 PM
Batman: Arkham Asylum 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 3 12-17-08 02:48 AM
[多機種] Lego Batman 蝙蝠俠:樂高版 romrom2004 電視遊戲討論版 34 07-15-08 01:39 PM

現在的時間是 02:31 AM

手機版 | APP版