Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-08, 11:53 PM   #101
何英
God of Gamer
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
輪舞之後, ドラえもん之前既係邊首歌?

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 11:53 PM   #102
~昊~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 真!DC 查看文章
估唔到係多拉a夢
邊有人估得到~
真係全場人跌晒眼鏡~
~昊~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 11:53 PM   #103
kisshei
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
引用:
估唔到係多拉a夢
係囉=__=
真係估唔到
完全意料之外
kisshei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 11:53 PM   #104
arnoldyuhin
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 何英 查看文章
LITTLE WING?

TETRIS:794221 620873 AC name: DARKSOUL code: 0473-0579-8393
pokemon: arnoldyuhin/アーノルド/3565 6144 2096
JUS: arnoldyuhin/XdarksoulX/0129 6999 9812 大亂鬥: arnoldyuhin/アーノルド/3995-6109-7079
arnoldyuhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 11:55 PM   #105
kisshei

註冊日期: Jul 2008
e家個喉嚨好痛中
咁姐係證明我有好盡力咁叫
哈哈/o\

各位知唔知佢地幾點中機?__?
kisshei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 11:55 PM   #106
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
番黎
Solo歌中左4首
中文多啦A夢真係估唔到
終於現場睇到 SUPER 遠藤Time
可惜冇唱RISING FORCE
同埋音響可以較細聲D就好
見到有唔少人入錯拍子 呢樣實在太可惜
最後問卷 當然填水樹

舊 10-07-08, 11:56 PM   #107
紅蓮
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
我反而覺得多啦A夢幾好,因為呢首係少數我唔會反感嘅廣東話主題曲

舊 10-07-08, 11:56 PM   #108
真!DC
Banned User
奉行我道

哩期機戰z 紅
唔唱キングゲイナー

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 11:57 PM   #109
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: 何英 查看文章
廢棄公主op little wing

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 11:57 PM   #110
GTO
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
C41-44 ,尼幾個位附近真係抵到爛, 我好似買左A同B咁,愈跳愈前 =W=

福山又過來,"北角"又過來,遠滕又是 , 正到爆,抵到爛

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-08, 11:58 PM   #111
GTO
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
引用:
作者: money 查看文章
番黎
Solo歌中左4首
中文多啦A夢真係估唔到
最後問卷 當然填水樹
我填左松本梨香

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:00 AM   #112
Xiuluo
Senior Gamer
茅原実里主義

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDXiuluoTsang
Panda Z
真係估唔到=.=

舊 10-08-08, 12:00 AM   #113
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
哩期機戰z 紅
唔唱キングゲイナー
其實Z首OP好一般
我想佢地唱ED多D
當影山話想最後多謝 介紹一個人個時
我心突然諗係松本梨香會出現

舊 10-08-08, 12:00 AM   #114
zurg

註冊日期: Jan 2005
唔知佢地今日場LIVE 有冇可能出DVD
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:00 AM   #115
farley

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 飛機王 查看文章
冇帶隊BAND黎...就冇拉長版唱
如果有得拉長就更好
もっともっともっと...(下略)
farley 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:01 AM   #116
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
無angel voice/ 其他バサラ既歌
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:02 AM   #117

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
可能會有隻世界版DVD....綜合灑之係係咁換衫

可以清唱もっと もっと既姐

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:03 AM   #118
ryan1113

註冊日期: Oct 2008
引用:
其實Z首OP好一般
我想佢地唱ED多D
當影山話想最後多謝 介紹一個人個時
我心突然諗係松本梨香會出現
我都係...
ryan1113 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:06 AM   #119
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
抽獎 差4個位就中我 (淚目
而且奧并爆咪爆得好厲害

>>我心突然諗係松本梨香會出現
+2

無未來咆吼 / . \
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:06 AM   #120
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: ekykan 查看文章
大喊到就黎啞、fing螢光棒fing到抽筋
無未来への咆哮orz
絕對係美中不足

完全估唔到無佢

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:07 AM   #121
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
番黎
Solo歌中左4首
中文多啦A夢真係估唔到
最後問卷 當然填水樹
多啦A夢終於入super robo \ /

問卷寫ali project之類
就系唔填水樹

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:07 AM   #122
Dev
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
XBox Live GamertagPhonix Dev
引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
抽獎 差4個位就中我 (淚目
而且奧并爆咪爆得好厲害

>>我心突然諗係松本梨香會出現
+2

無未來咆吼 / . \
我差一個數字咋.
不過, 上次試過中o左無得去, 其實今年中o左都係咁...

舊 10-08-08, 12:08 AM   #123
hihiandylam
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDhihiandylam
抽唔中- -.........唉,點解唔係佢地5個抽.........
hihiandylam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:08 AM   #124

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
我填左由衣

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-08, 12:09 AM   #125
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
絕對係美中不足

完全估唔到無佢
但都估唔到有紅ノ牙

超重炎重斬
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
棒球討論區 泰利 體育版 722 01-22-15 02:59 PM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
Soul Calibur IV [已售] neo2046 電視遊戲討論版 789 06-02-10 10:21 AM
有冇舊朋友突然會搵你傾計?原來係傳銷小姐~XD(內付節錄對話) HFK ~清談館~ 40 04-23-08 07:11 AM

現在的時間是 10:49 PM

手機版 | APP版