Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
收藏品討論版>figma 討論區 vol.10
★星人44★ 12:42 PM 01-08-14
同黏土一様
Figma限定x3,普通x3
ゆり 12:43 PM 01-08-14
依家訂落堆島風

1/6連裝炮3隻
1/12連裝炮6隻
黏土size6隻

可以開軍團了
由手機版發出
★星人44★ 12:48 PM 01-08-14
作者: ゆり:
依家訂落堆島風

1/6連裝炮3隻
1/12連裝炮6隻
黏土size6隻

可以開軍團了
由手機版發出
訂埋A-ZONE隻娃同Hobbyjapan隻1/6啦\/
ゆり 12:58 PM 01-08-14
作者: ★星人40★:
訂埋A-ZONE隻娃同Hobbyjapan隻1/6啦\/
azone j左,有玩開

hj果隻唔太好j
由手機版發出
★星人44★ 01:06 PM 01-08-14
Hobbyjapan個隻都唔錯呀
不過¥9800就貴佐D
¥7800就合理

好在艦娘唔係迷好多角式
不過淨係鳥風―人以令我中破以上了
忍者 01:14 PM 01-08-14
島風會唔會有行架???
小嘉 01:20 PM 01-08-14
艦你又岩?
忍者 01:27 PM 01-08-14
作者: 小嘉:
艦你又岩?
靚就岩,我不嬲無定向O既
ゆり 01:46 PM 01-08-14
作者: 忍者:
島風會唔會有行架???
100%唔會有

執到街貨你都應該偷笑
由手機版發出
ゆり 01:47 PM 01-08-14
作者: ★星人40★:
Hobbyjapan個隻都唔錯呀
不過¥9800就貴佐D
¥7800就合理

好在艦娘唔係迷好多角式
不過淨係鳥風―人以令我中破以上了
受c85影響,對大和開始有性趣
由手機版發出
:bface: 01:57 PM 01-08-14
http://www.1999.co.jp/eng/10257355

仲有貨 想穩陣既可以訂左先 反正一日內有得cancel(逃

[不滿mode] 隻figma又無中破body >△<又要官網特典.....黏土人會唔會好太多 # [/不滿mode]
ゆり 02:01 PM 01-08-14
作者: :bface::
http://www.1999.co.jp/eng/10257355

[不滿mode] 隻figma又無中破body >△<又要官網特典.....黏土人會唔會好太多 # [/不滿mode]
其實老實講都覺得figma個樣怪怪地

不過都j住2隻先,同黏土一樣
由手機版發出
explosion 03:30 PM 01-08-14
遲左步,唯有等2次出荷
ゆり 05:33 PM 01-08-14
作者: :bface::

cut左訂,半日多d秒晒

你依家仲敢唔敢cancel
由手機版發出
explosion 06:21 PM 01-08-14
amiami同1999都復活,但變左一限,無得做炒家..
ゆり 06:46 PM 01-08-14
作者: explosion:
amiami同1999都復活,但變左一限,無得做炒家..
又cut左

好在我訂果2隻冇比佢改
由手機版發出
一小英口 07:24 PM 01-08-14
路過見到AMIAMI 有, 禁左一隻
LYH1 09:23 PM 01-08-14
今朝即去tenso開號,之後未認證就在GSC按定2隻
希望唔好炒粉
explosion 12:45 AM 01-09-14
作者: LYH1:
今朝即去tenso開號,之後未認證就在GSC按定2隻
希望唔好炒粉
ems好貴...所以唔會用tenso
櫻太郎 06:35 AM 01-09-14
信和同現記d鋪頭會唔會接島風訂??
ゆり 07:46 AM 01-09-14
作者: 櫻太郎:
信和同現記d鋪頭會唔會接島風訂??
有既,但絕對好快截
LYH1 08:23 AM 01-09-14
作者: explosion:
ems好貴...所以唔會用tenso
我見佢個網計個價都可以接受,睇下買乜
不過2,3舊運費應該就走唔甩
gingq7 09:57 AM 01-09-14
黏土珠玉在前, figma無得換body好似削削地
ゆり 10:03 AM 01-09-14
作者: LYH1:
我見佢個網計個價都可以接受,睇下買乜
不過2,3舊運費應該就走唔甩
ems你預1520羊啦
由手機版發出
Gallardo 09:15 AM 01-14-14

2tohei 二等兵
虎パーカーverよりもちょっと盛ったかも。な水着そに子。胸も凄いですがお尻も凄いです。 #sonico_a pic.twitter.com/pkh7efJC2t

キョジン 全国編 ‏@gsc_kyojin
情報解禁されたように「そにアニ」第1巻 初回限定版には、figmaすーぱーそに子 水着Ver.が付属します。figma初の水着!そして、もの凄い肉感です!数量限定なので予約をお忘れなく。 #sonico_a
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面