Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
電影版>平、靚、正、新、舊...影碟情報站 (歡迎報料!)
wing 05:15 PM 03-12-08
作者: DevilElvis:
DeathNote & KingKong我噚晚去買仲有成大[棟]
琴晚有冇咩新貨?
W!LL 05:20 PM 03-12-08
西片一定會有英文字幕, 日本片梗係唔會有
HFK 05:40 PM 03-12-08

買得2隻

隻死筆 真係抵到痴左線
動森個袋先係主菜
當ndsl套都得呀
wing 05:54 PM 03-12-08
套death note如果有中文或英文字幕, 就一定好快俾人掃o西了... 可惜冇.

btw, 上面d圖太大, 不如用spoiler收埋佢la.
HFK 05:59 PM 03-12-08
作者: wing:
套death note如果有中文或英文字幕, 就一定好快俾人掃o西了... 可惜冇.

btw, 上面d圖太大, 不如用spoiler收埋佢la.
其他個d dvd完全唔知咩來
得死筆同動森有興趣
W!LL 06:43 PM 03-12-08
動森個特典好毒, 套電影都唔錯, 好搞笑架
最後有Wii版預告
arcadia 08:40 PM 03-12-08
作者: HFK:

買得2隻

隻死筆 真係抵到痴左線
動森個袋先係主菜
當ndsl套都得呀
原來個特典咁正ga
總之當時買左佢
>>>>>劉伯<<<<< 09:31 PM 03-12-08
今日去左新月度訂GAME, 順手行行
買左DEATH NOTE $15
明日之後$28
動森唔見有$15
kachai 10:42 PM 03-12-08
今日去買左dn $15
仲見有東京飄移umd $18.....
W!LL 11:01 PM 03-12-08
動森一向賣$18, 未見過$15

最衰唔齊叛碟追擊. 我一集都未睇過, 好想睇哂三集~~
仲有, d碟內d宣傳單張, 見到有F4第一集都係佢地呢個平價既系列
希望佢地會返F4啦 XD
江楓隨波流 11:46 PM 03-12-08
有無人見到X-MAN?
W!LL 11:57 PM 03-12-08
有, 立眼見到第1集!
wing 12:54 AM 03-13-08
作者: 江楓隨波流:
有無人見到X-MAN?
2 disc set, 28
wing 12:54 AM 03-13-08
作者: W!LL:
有1,2.
3咁新, 難少少.
DevilElvis 01:05 AM 03-13-08
作者: wing:
琴晚有冇咩新貨?
大路片無乜新番 ,舊果D唔識 sorry
劍路 02:40 AM 03-13-08
見d野平到黐晒線, 我今日都忍唔住入左動森, $18, 個套正呀, 擺psp都o岩o岩好~~

跟住諗住入埋ID4, 格過幾間都$38, 咁就去返買動森隔離果間搵, 有喎, 仲$28, 梗係入~~
但係唔知點解當我拎埋去收銀果度, 佢突然話: "$25丫唔該", 呵呵~~a

*睇黎呢d堆填貨既價位將會持續受壓, 隨時再創新低~~
劍路 02:42 AM 03-13-08
作者: 機場美少年:
希望明天可以抽時間去睇下…(都賣得7788了吧…)

突然醒起屋企全部PC的DVD-ROM都係3區的
只有一部國產全區DVD,如果隻日版DVD無英文字幕對我嚟講都係癈的…

宜家有咩日版DVD,又平又有英文字幕推介?
呢個完全唔係問題... 網上有好多software可以幫你解決(詳情不贅)...

動森一向賣$18, 未見過$15

仲有, d碟內d宣傳單張, 見到有F4第一集都係佢地呢個平價既系列
希望佢地會返F4啦 XD
叛碟1,2連UMD都有, 不過要$48一隻~~
>>>>>劉伯<<<<< 09:58 AM 03-13-08
搞乜我唔見$18 動森架
老眼昏花?
wing 10:29 AM 03-13-08
作者: 劍路:
*睇黎呢d堆填貨既價位將會持續受壓, 隨時再創新低~~
其實係可浮動, 可升可跌.

有d由係18升到28, 38, 再跌番18

不過升極都仲係好平就真o既.
W!LL 03:57 PM 03-13-08
作者: lauchai:
搞乜我唔見$18 動森架
老眼昏花?
好大盒下架喎
我p.1又影埋相可以認住個封面丫~
com1010hkjp 04:25 PM 03-13-08
唔知大家有冇見過Appleseed DVD boxs版

想買返

wing 11:01 PM 03-13-08
上次買左$28 king kong 雙碟版, 今晚再出去睇..... ohhhhhhhhhhhhhhhh

有3碟版king kong, 38......... 比戲院版加左13分鐘.

如果未買雙碟版king kong, 依家係時候出手了.
>>>>>劉伯<<<<< 11:13 PM 03-13-08
好大盒下架喎
我p.1又影埋相可以認住個封面丫~
我就係只見到$38
唔見邊間有$18
wing 11:16 PM 03-13-08
我就係只見到$38
唔見邊間有$18
有時要細心找.... 好似我見間間賣inside man都係3x, 最後在其中一間的碟櫃一角找到一盒殘盒新貨18
布甸 11:29 PM 03-13-08
我就係只見到$38
唔見邊間有$18
係地庫角落頭位, 今日o岩o岩入左
聽日補相
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面