Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-06-13, 08:23 PM   #1176
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
終於見到一部油成綠色嘅 渣古FS
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-13, 12:27 AM   #1177
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
終於見到一部油成綠色嘅 渣古FS
初期我都玩過,06S扮06FS,06FS扮06S,不過一睇渣BZ就穿崩。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-13, 01:03 AM   #1178
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
初期我都玩過,06S扮06FS,06FS扮06S,不過一睇渣BZ就穿崩。
要揸槍仔先得
不過FS 扮 S 係有d戰略意義
舊 04-07-13, 01:53 AM   #1179
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
要揸槍仔先得
不過FS 扮 S 係有d戰略意義
講開顏色,探礦場夜間顏色真係好重要,有次對方全隊夜間迷彩,跳左落谷係完全睇唔到山頂,死左都唔知咩事。
舊 04-08-13, 12:54 AM   #1180
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
呢隻game係咪連炸彈都可以有delay....

明明我死果時個倒數已經少於10秒,炸彈位係冇人響度既
但兩次都係等復活+倒數淨兩~3秒個時同我講爆破失敗

舊 04-08-13, 01:03 AM   #1181
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: chow263 查看文章
呢隻game係咪連炸彈都可以有delay....

明明我死果時個倒數已經少於10秒,炸彈位係冇人響度既
但兩次都係等復活+倒數淨兩~3秒個時同我講爆破失敗
軍曹有勲章可以8秒放/拆彈。

所以高軍階係要等少過10秒先安全。

仲有可以加人仔血嘅勲章,一刀/炮殺唔死,小心。

此篇文章於 04-08-13 01:13 AM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 04-08-13, 06:26 PM   #1182
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
岩岩開左a/c!!! 開戰!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-13, 07:02 PM   #1183
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

點解win左3xx分但冇得讚人既?

6vs 6
5個人0擊墜,1or兩個0被擊墜,起碼1件0分,自護果邊全軍坐底有100炸彈分,3條友有lucky hello
不過以上內容除炸彈分外都與我冇緣

岩岩phone冇電冇圖@@

舊 04-08-13, 07:09 PM   #1184
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
點解win左3xx分但冇得讚人既?

6vs 6
5個人0擊墜,1or兩個0被擊墜,起碼1件0分,自護果邊全軍坐底有100炸彈分,3條友有lucky hello
不過以上內容除炸彈分外都與我冇緣

岩岩phone冇電冇圖@@
三個三零係冇得讚架。
舊 04-08-13, 07:16 PM   #1185
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
三個三零係冇得讚架。
唔知那邊3個0擊破la,我淨知兩邊包尾既1個100炸彈分1個炒蛋@@

舊 04-08-13, 07:21 PM   #1186
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
唔知那邊3個0擊破la,我淨知兩邊包尾既1個100炸彈分1個炒蛋@@
要殺過人或者assist過先計架。
舊 04-08-13, 11:25 PM   #1187
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
用左RX-78-1之後根本遇人殺人遇佛殺佛
一場閒閒地4-5部
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-13, 01:08 AM   #1188
TCS_disable
我有車車~

最近瞄準...硬係射穿人地細龍門
舊 04-09-13, 09:58 PM   #1189
TCS_disable
我有車車~

上到曹長....
感受到武器性能差
舊 04-10-13, 08:52 PM   #1190
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

第1舖囉25xx分既人用返同一部機打同一個場第2舖可以炒蛋.....

每日一張金晶片想點呀

舊 04-10-13, 10:38 PM   #1191
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
明明host自己開 八口部屋連邦制壓 佢開自己係自護個邊,仲要亂制壓+殺人,真係火都彌...

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 08:54 PM   #1192
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

3個acc5日內輪住地出第5張金晶片 [外加港伏375xxp突破但兩邊都係得3部雞本機+坦克]

唔知呢99%會唔會好似格鬥晶片LV4咁,由3月就95%卡到上舖先開到呢
我都係想俾錢姐

每日一張金晶的日子,第6天

點解中尉host對面可以差唔多全部佐級咁濟....擊破經驗值坐底225
我地呢邊就得一件.....中尉x2 ,少尉,曹長,大佐

此篇文章於 04-13-13 12:53 AM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-13, 11:48 AM   #1193
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

FD3SRETT

字宙級神雷

打停俾佢抽水>>>係度慢慢換武器
好la,第3者過埋黎幫佢打死左敵人la>>>超龜速慢慢走去搶點>>>俾人復活+搶機仲唔止一次
我3xx血蟹e打到對面隻吉改滿血變殘血先死>>>條友殺唔到佢不單止佢要俾佢佔埋點

而最後一招就緊係..................
http://2chnull.info/r/net/1345726803/401-500
425:名無しさん@ゴーゴーゴーゴー!:2012/08/26(日) 17:31:33.65 ID:G0fKntb+0downup
FD3SRETT
スコアほぼ0で何の役にも立たない上に回線切断

舊 04-15-13, 04:21 PM   #1194
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
請問體技點用(近身反擊技)?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-13, 05:03 PM   #1195
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
請問體技點用(近身反擊技)?
當敵人向你面前斬你時按三角形, 就會counter

舊 04-15-13, 10:48 PM   #1196
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

玩4 vs 4無人都市一開波都可以分3線進攻..............

日服尉級場

舊 04-15-13, 11:42 PM   #1197
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
玩4 vs 4無人都市一開波都可以分3線進攻..............

日服尉級場
精英喎,有信心1打4。
舊 04-15-13, 11:43 PM   #1198
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
精英喎,有信心1打4。
被怒炒4xxx分

-------------------------

苦戰29x天,終於俾我到達真理之門

此篇文章於 04-16-13 12:43 AM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-13, 04:10 PM   #1199
TCS_disable
我有車車~

引用:
被怒炒4xxx分
唔係四部高達
舊 04-16-13, 04:18 PM   #1200
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:

日服尉級場
打美式足球就work既
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 10:36 PM

手機版 | APP版