Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53  ... 最後
攻略及心得交流區>[攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區
wang2009hk 05:40 PM 09-30-15
作者: VC15:
想問下爆左機之後有冇得繼承save再由頭打過?
除了大部份支線
所有任務都可重打

如果你是說基地/武器初始化的,就只能開新帳號
nakakula 06:10 PM 09-30-15
作者: wang2009hk:
除了大部份支線
所有任務都可重打

如果你是說基地/武器初始化的,就只能開新帳號
Menu 有個攻能叫 Delete save data , 唔洗咁麻煩的
Kain 06:59 PM 09-30-15
作者: nakakula:
発売月
2016年01月
スケール
1/100
製品サイズ
全高 約355mm
価格
15,800円(税抜)
製品仕様
プラモデル
パーツ数
401~600
素材
PS・PE・ABS
原型製作
堀 克彦
睇到LIQUID隻人仔就慶
nakakula 07:21 PM 09-30-15
我係估唔到連壽屋呢D神廠都會做出邪神啫
月之民 ̄▽ ̄ 10:16 AM 10-01-15
所謂隱藏end
偷人地個核返黎廢棄?
然後都係聽杉田廢話

歌絲˙暮斯 10:26 AM 10-01-15
去到非洲,support level 21 都未回收得車係咪正常?
由手機版發出
月之民 ̄▽ ̄ 10:33 AM 10-01-15
作者: 歌絲˙暮斯:
去到非洲,support level 21 都未回收得車係咪正常?
由手機版發出
要係主線10個宮殿有個運搬技術的俘虜要回收
www43w2002 07:30 PM 10-01-15
想問問岩岩開始第二章做完side任就即刻移左我去基地..
見到液仔就左出黎..杉田就話乜少年區爆破..但搵哂成個區都唔見..
即係純粹劇情
Freddy 07:54 PM 10-01-15
作者: www43w2002:
想問問岩岩開始第二章做完side任就即刻移左我去基地..
見到液仔就左出黎..杉田就話乜少年區爆破..但搵哂成個區都唔見..
即係純粹劇情
係...純劇情...
紗理占 09:04 PM 10-01-15
打side OPS時發現
我捉左一隻彊屍兵,然後丟入附近哨站
發現原來普通正常士兵行近彊屍兵附近會STN

幾過癮
STRIFE 09:14 PM 10-01-15
終於下決心打埋quiet個任,拎左雷電套衫發覺冇咩特別
即時後悔
nakakula 10:23 PM 10-01-15
作者: STRIFE:
終於下決心打埋quiet個任,拎左雷電套衫發覺冇咩特別
即時後悔
你係咪真係咁仲意俾人quote低D野黎恥笑啫
STRIFE 12:16 AM 10-02-15
你係咪真係咁仲意俾人quote低D野黎恥笑啫
恥笑?a
鬼唔知佢會永久脫離咩:0):0):0)
吹下水心態你當我真係唔知,接實啦:0):0):0)
仲有我講乜駛你管
darkvolver 08:23 AM 10-02-15
劇透????
其實liquid走人的時候mantist是一起走的話。

那mgs1的時候,mantist同liquid真係好深關係。

nakakula 08:55 AM 10-02-15
作者: STRIFE:
恥笑?a
鬼唔知佢會永久脫離咩:0):0):0)
吹下水心態你當我真係唔知,接實啦:0):0):0)
仲有我講乜駛你管
自己唔check清楚仲係度吠
月之民 ̄▽ ̄ 09:13 AM 10-02-15
兄台完成率幾%先
我諗住用蝴蝶章打到9x%最後先玩
STRIFE 09:19 AM 10-02-15
自己唔check清楚仲係度吠
連人地講乜都唔知,吠緊果個係你:0)
STRIFE 09:21 AM 10-02-15
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
兄台完成率幾%先
我諗住用蝴蝶章打到9x%最後先玩
接近90,淨低已經唔想打
玩下ops,依家開game殺下人就熄機
wang2009hk 11:29 AM 10-02-15
這遊戲最慘莫過於等處理資源~XD

全任S
支任全解
武器那些也差不多100%

但還是要等處理資源來做核彈..

刷EP30刷了一卡車資源(+戰車)..卻一直要人苦等處理..(翻桌
martinyau1979 11:33 AM 10-02-15
點解十月一都未有ONLINE 玩...........
Hello MiMi 11:47 AM 10-02-15
尋晚打左ep10 ,連埋task 救 6 個人質
索性見光清場 ,玩左三定四個字,restart 左幾次checkpoint
仲錯手殺左2 件。

估唔到咁都S Rank

有時真係唔明佢點計
月之民 ̄▽ ̄ 12:24 PM 10-02-15
作者: Hello MiMi:
尋晚打左ep10 ,連埋task 救 6 個人質
索性見光清場 ,玩左三定四個字,restart 左幾次checkpoint
仲錯手殺左2 件。

估唔到咁都S Rank

有時真係唔明佢點計
人質分多
我最後係收監果度救人的時候比人發現都S
鈴蘭 12:30 PM 10-02-15
作者: darkvolver:
劇透????
其實liquid走人的時候mantist是一起走的話。

那mgs1的時候,mantist同liquid真係好深關係。
ホモォ…
不過TPP既マンティス無自由意識可言,佢只係寄生緊係死小孩身上
MGS1既マンティス就係講明呢次係佢第一次為他人使用能力
所以我諗MGS1果時個關係又有少少變化既
nicholasyuen 02:06 PM 10-02-15
本先想玩晒所有劇情先上黎, 點知玩玩下咁耐都冇新劇情, 唔多對路
上黎睇先發覺我一早完成晒所有劇情(杯未清)

頂!跟本隻game就未完成, 個故事講到一半停左, 又話系列最後一集, 仲埋伏線!?
'未完成就要出'明顯係小島同k社反檯原因....
而家非常糾結, k社出下集仲玩唔玩好?....xxxx konami!
Hello MiMi 02:21 PM 10-02-15
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
人質分多
我最後係收監果度救人的時候比人發現都S
我睇左d s rank 片,其實有最高級回收就天下無敵
特別係ep8 定9 回收d tank / 裝甲車個d 關卡,幾分鐘就過左。

尋晚已經開發左,禮拜6 日可以盡情回收了。
第一 ... 37 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53  ... 最後

返回主題版面