Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 361 411 451 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 471 511 561  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 07:24 PM 01-16-18
轉左v30之後真係得呢度login唔到,結果要裝tapatalk,好似好過用chrome上喎

鬥雞我未試過連輸5場,就算連輸我應該好快就要手動refresh先開得打,除非打條友次次輸少少唔憤氣先會等1個鍾再打到贏為止

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
J+1 07:27 PM 01-16-18
https://twitter.com/srw_xomg/status/953227299561791488
由手機版發出
ShinDou 07:31 PM 01-16-18
呢排俾部電話搞到好煩,唔記得今日完活動,最尾果3粒石冇執到,只係爭80隻卒 @@ 下次都係1開波衝晒D石先
亍 ◣ 08:45 AM 01-17-18
兩日唔駛....今朝已經突破lvl 10
J+1 11:32 AM 01-17-18
Lvl 11 先試到個十字陣....對面一出map就全滅.....要諗諗.....
由手機版發出
ShinDou 01:31 PM 01-17-18
原來大激勵哥半血就咁用純白開直感打佢都100%,咁唔駛等gb慢慢加命中了,殺快好多

J+1 02:31 PM 01-17-18
半個鐘後main

由手機版發出
J+1 03:29 PM 01-17-18
原來而家app store 會show 埋排名....動作系?營收第6.... 嘩......

由手機版發出
ShinDou 03:47 PM 01-17-18
所以佢吸完奶粉錢咪有得出機戰x囉 XD

J+1 04:04 PM 01-17-18
呢round堆pool可以全pass \/
由手機版發出
LordofNightmare 07:23 PM 01-17-18
itune?apple將啲冇show排出率嘅排除咗響排名榜先有咁高,平時排100開外
ShinDou 07:29 PM 01-17-18
岩岩用個特效SSR FD打5星,佢扣人得5千幾仲要極速死左 @@ 唔知係咪俾人陰左其實係假特效上期新機 @@
亍 ◣ 07:39 PM 01-17-18
作者: LordofNightmare:
itune?apple將啲冇show排出率嘅排除咗響排名榜先有咁高,平時排100開外
GOOGLE

上5位...

不過應該都係用分類先上到呢個位,全種類計應該影都唔見,.,,,,?
Seamty2 01:40 PM 01-18-18
今日排位, 3周年應該冇乜問題

ShinDou 04:25 PM 01-18-18
極飛中左最舊果隻大器00 好廢

J+1 04:38 PM 01-18-18
大器oo??射oor??鬥滅好物 (不過好似要配古鐵加爆擊)
由手機版發出
ShinDou 04:57 PM 01-18-18
打漏左,係拳00囉,佢岩岩出果陣已經威唔到 XD

GP03D 05:42 PM 01-18-18
其實已家D新機先威一星期,舊機除左愛同SS CHIP我諗唔到有咩用....
D舊機所謂UPDATE完全係可以冇視既....
DESTROY算非常好了,用足2個月....
上次爬山既GB已經打臉打到....

EVENT抽到咩機其實都真係冇所謂了,因為都係只係倉管....
D石用嚟抽舊POOL真係哂氣,好似今期個D POOL, 真係.....
ShinDou 05:53 PM 01-18-18
Gb我仲用緊,gb其實勁過destroy,destroy就算有盾筆頭都殺唔到gb

而家白nu同盾筆頭應該有排屈,又屈幾個月咁款,就算出上位互換都可以落埋佢地做跟班啦,不過我兩隻都冇

dragonar226 05:57 PM 01-18-18
雖然新機越出越癲,不過我反而覺得成堆舊機無替代品,而且錯過左就無咩機會入番手
堆another產阿,eureka阿,夫婦etc....
射閣出左4個半月到而家都仲係我全部mode的攻守要員
ShinDou 06:29 PM 01-18-18
射閣下同DESTROY撞左性能喎,而且都係好易俾GB秒到 @@

雖然我都仲用緊盾閣下,射閣下就食左了,就算果陣唔食射閣下,我而家應該都唔夠機用射閣下
dragonar226 06:51 PM 01-18-18
點撞性能??
攻對gb,一部nu攪掂
守陣用射閣既情況主要目的一係擺最前阻YF29初手呃珠同要個buff,一係就先手必姐
要拖殘局就會落其他機
ShinDou 06:59 PM 01-18-18
DESTROY同射閣下都係射指,招必都係打擋分身同燒,兩隻都係易俾GB秒,正常GB都擺最尾,咁你個陣殺得晒其他機既話其實淨番果隻係咪GB都冇乜分別啦其實 XD 白NU都冇機係秒唔到既

YF29其實你唔理佢俾佢呃幾粒珠番黎應該都唔影響你殺對面架﹖你有晒盾筆頭同白NU應該大部份陣都係1野秒晒架啦﹖YF29正常應該都照秒埋架﹖
dragonar226 07:07 PM 01-18-18
射閣出必初速&火力同destroy 2個次元黎架bo
destroy係開完一發之後就可以自我完結既炮台姐

自己個守陣俾對面部yf29呃珠點會無影響.........
我自己攻人起手式就係成日都yf29呃珠行先
ShinDou 07:18 PM 01-18-18
俾佢呃完珠多珠過你,但如果你白NU(OR其他盾筆頭身後既MAP砲)行先都係1野秒晒咁濟,咁佢有幾多珠都殺你唔番啦﹖

同埋你放自己隻YF29擋番佢果隻都得其實啦 XD 雖然會燒得著又少血

不過都係睇對面擺咩陣同你落咩陣,如果打普通陣你落晒白NU射指果D又真係會出得晒DESTROY同射閣下既,但應該有D陣會打唔到
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 361 411 451 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 471 511 561  ... 最後

返回主題版面