Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 07-05-23, 03:39 PM   #1076
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
第2集最好睇就係個女特工迫供個場戲

舊 07-05-23, 04:06 PM   #1077
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
黑人局長#3出左了

舊 07-06-23, 03:20 AM   #1078
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: wing 查看文章
黑人局長#3出左了
阿 Fury 今話無咁頹,開始又做到嘢,中間予告見到嗰幕係好正,但係最後嗰廿分鐘仲有迫力,不過好信會吐便當囉,而上一話某個角式,果然有啲嘢噃~~~

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-23, 10:09 AM   #1079
wing
格鬥低手

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
阿 Fury 今話無咁頹,開始又做到嘢,中間予告見到嗰幕係好正,但係最後嗰廿分鐘仲有迫力,不過好信會吐便當囉,而上一話某個角式,果然有啲嘢噃~~~
呢個肯定冇咁易死, 怕且好快會變超級撒亞人然後再殺入去救人。

不過玩刀仔果個可能好快就玩完了。

舊 07-06-23, 11:05 PM   #1080
肉羊哩咖
griffin611

引用:
呢個肯定冇咁易死, 怕且好快會變超級撒亞人然後再殺入去救人。

不過玩刀仔果個可能好快就玩完了。
如果講幫黑老闆切菜嗰位,都唔知佢玩乜住。

不過套戲格局,某程度上太細;唔太玩到啲懸疑感,有啲敗筆。

舊 07-07-23, 10:10 AM   #1081
wing
格鬥低手

引用:
如果講幫黑老闆切菜嗰位,都唔知佢玩乜住。

不過套戲格局,某程度上太細;唔太玩到啲懸疑感,有啲敗筆。
"玩刀仔" 我指餐刀拮手掌果個。我諗佢唔攞得好耐。

舊 07-07-23, 03:32 PM   #1082
肉羊哩咖
griffin611

引用:
"玩刀仔" 我指餐刀拮手掌果個。我諗佢唔攞得好耐。
哦,未出之前予告好似透鬼咗⋯⋯

舊 07-07-23, 04:05 PM   #1083
wing
格鬥低手

引用:
哦,未出之前予告好似透鬼咗⋯⋯
哦, 我避左預告冇睇。

舊 07-12-23, 10:45 AM   #1084
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔關海外事....

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-23, 06:18 PM   #1085
王小虎

註冊日期: Apr 2002
終於有個係skrull,問題係幾時開始?
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-23, 07:53 PM   #1086
肉羊哩咖
griffin611

今話咁短嘅~~~ 故仔無乜,仲要玩先讀,講到個個都可能係,又唔知幾時變咗,係可以玩好大,不過得返兩話,唔知點收。

舊 07-12-23, 10:01 PM   #1087
王小虎

幾時

最易解釋就係第一集話好多人類被捉個時。
https://www.comicbasics.com/secret-i...ver-the-truth/

https://screenrant.com/secret-invasi...rull-evidence/
呢篇幾多嘢冇留意到,聽講話Apple有條規則話壞人唔比用iphone。Rhodey叫佢做Nick都冇留意到。

此篇文章於 07-12-23 10:13 PM 被 王小虎 編輯。
舊 07-19-23, 08:05 PM   #1088
肉羊哩咖
griffin611

屍骨 invasion E5 :今話無咁頽,但係一樣咁短。今話個主題物件,完全夾硬爆出嚟,擺埋咁耐唔知做乜,而大反派繼續卡通化,而啲反派點「穿煲」完全因應腳本需要。唯一亮點係 Oliver Coleman 繼續搶鏡,好多時比主角仲有用,最後仲要講堆無乜理由嘅對白,唉。

下一話大結局。

回上,Kevin Feige 講咗話其實條友變咗好耐吓,但係無講係幾時。

舊 07-20-23, 11:43 AM   #1089
wing
格鬥低手

引用:
今話咁短嘅~~~ 故仔無乜,仲要玩先讀,講到個個都可能係,又唔知幾時變咗,係可以玩好大,不過得返兩話,唔知點收。
照睇係簡簡單單咁單眼佬+friends 決戰超級撒亞人。

舊 07-20-23, 09:20 PM   #1090
肉羊哩咖
griffin611

予告似乎話係隻揪,唔通會有超級單眼佬?今話「戰衣」上埋身添喎。

舊 07-21-23, 02:21 AM   #1091
王小虎

好覺得總統會派便當,跟住福伯出來客串,順手攞走個vial
舊 07-21-23, 04:02 PM   #1092
肉羊哩咖
griffin611

都有可能,另一方面,因為原本套 Marvels 出先過屍骨 invasion,結果基本上後者個結局基本上透鬼咗。

舊 07-26-23, 11:47 PM   #1093
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
結果變成超級龍母育成記

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-23, 11:48 PM   #1094
肉羊哩咖
griffin611

魔童大戰魔童

屍骨 Invasion 最終回:卅分鐘到,短到無朋友;只能夠講,已成定局嘅成咗定局,動作無睇頭,推展又太過簡單,反而之後點著墨較重,但仲係太多嘢留晒尾;失望。

成套好多嘢都唔通,睇開頭啲設定,可以玩好大,但係整出嚟個格局太細,完全無咗邊個先係鬼嗰種神秘刺激感。除咗第 4 話嗰幕之外,全部場口細細,唔似係要咁貴囉。

都係快手煲鬼埋 The Bear 第二季先。

舊 07-27-23, 04:36 AM   #1095
肉羊哩咖
griffin611

Only Murders in the Building S3

上季太失望,今季冇期待。

舊 07-27-23, 09:56 AM   #1096
wing
格鬥低手

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
結果變成超級龍母育成記
睇到一半就怕佢會爛,果然冇令人失望。
3-9歲應該會睇得好開心。

舊 07-27-23, 12:53 PM   #1097
王小虎

都脅持住假Rhodey,仲喺度婆婆媽媽要總統信你,一槍打爆佢唔係簡單啲咩,最好笑到最後都係一槍打爆佢。

沒有最爛,只有更爛。

話時話,Rhodey應該係Civil War受傷後Endgame前喺醫院比人換包,咁而家冇咗Tony會唔會行都行唔到。
舊 07-27-23, 02:22 PM   #1098
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 王小虎 查看文章
都脅持住假Rhodey,仲喺度婆婆媽媽要總統信你,一槍打爆佢唔係簡單啲咩,最好笑到最後都係一槍打爆佢。

沒有最爛,只有更爛。

話時話,Rhodey應該係Civil War受傷後Endgame前喺醫院比人換包,咁而家冇咗Tony會唔會行都行唔到。
係真的話佢連Tony死咗都唔知...

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
結果變成超級龍母育成記
龍媽一攞到能力就識得靈活運用, 幾乎係壓住Gravik嚟打...

舊 07-27-23, 06:31 PM   #1099
wing
格鬥低手

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
係真的話佢連Tony死咗都唔知...

龍媽一攞到能力就識得靈活運用, 幾乎係壓住Gravik嚟打...
又要Gravik唔踢走龍母一齊變超級撒亞人,又有信心龍母打得贏Gravik,又有把握龍母變左勁過captain marvel後的超超超超級英雄都唔會危害地球,mother fxxker真係捉緊一盤很大的棋。

舊 07-27-23, 06:32 PM   #1100
wing
格鬥低手

引用:
作者: 王小虎 查看文章

沒有最爛,只有更爛。

其實應該一開始就一槍打非要害位置

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 3.0 八仙果 電視遊戲討論版 148 08-10-16 11:55 AM
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM

現在的時間是 10:20 AM

手機版 | APP版