Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
呂鳳仙 01:07 AM 02-26-15
……連戰隊合體機械人都撈埋呀?:-)
GN00508771 07:27 PM 02-27-15
4號係E哥⋯⋯⋯
魔璃 08:32 AM 03-01-15
南光太郎配岡元次郎 :-):-):-)

fortel 03:39 PM 03-01-15
隻RX發左福:-)
Dangerous-boy 10:54 PM 03-01-15
有大肚腩的RX :-)
GN00508771 10:33 PM 03-08-15
4月玩具

KAMEN RIDER CHASER 變身器
炸彈人 12:47 AM 03-14-15

難得幾好睇的一集,MEDIC出了十話終於現出怪人態,及有實際行動.其實一早就應該咁做,drive可以打爆怪人核心,而怪人數目又只限於108體,但HEART及BRIAN一直甚麼也不做任由情況惡化.

不過今話已出新形態,看來魔進下集又要做靶去突顥新形態的厲害.
pierrekwok 12:25 PM 03-14-15
作者: 炸彈人:

難得幾好睇的一集,MEDIC出了十話終於現出怪人態,及有實際行動.其實一早就應該咁做,drive可以打爆怪人核心,而怪人數目又只限於108體,但HEART及BRIAN一直甚麼也不做任由情況惡化.

不過今話已出新形態,看來魔進下集又要做靶去突顥新形態的厲害.
再下一集應該就係被打至洗白成rider chaser嘅時候了。
次期Cekehe 12:34 PM 03-14-15
今次拉打Chaser造型收得咁密,到而家都未有任何玩具圖流出?
定係根本唔會改造型,只係改名咁求其?
oldmanex 12:48 PM 03-14-15
正呀! Black! But Black RX.......
鳳熾魂 06:40 PM 03-15-15
作者: 次期Cekehe:
今次拉打Chaser造型收得咁密,到而家都未有任何玩具圖流出?
唔改咪幾好:-)
pierrekwok 09:21 PM 03-15-15
作者: 鳳熾魂:
唔改咪幾好:-)
預感rider chaser係唔穩定嘅型態⋯
烈海王 10:17 PM 03-15-15
作者: 次期Cekehe:
咩造型都好,好難樣衰得過F1型態:-)
鳳熾魂 07:25 AM 03-16-15
作者: pierrekwok:
預感rider chaser係唔穩定嘅型態⋯
應該無咁快有:-)食玩車仔其出多左三款車俾魔進強化
作者: 烈海王:
咩造型都好,好難樣衰得過F1型態:-)
最衰唔係隻工程車咩:-)
魔璃 04:23 PM 03-16-15
我覺得今集最好睇系Black變身0個幾秒 :-)
pierrekwok 10:49 PM 03-16-15

我係指CHASER有機會變返怪人:-)

其實F1型態將個車頭放返垂直會好睇D, 依家好似放左晌心口既水泡:-)
烈海王 11:06 PM 03-16-15

工程車只係個樣騎呢,但配色都算統一,F1係黃頭、黑超、藍色身,配色撞到嘭嘭聲,都未計心口個賽車型水泡。
炸彈人 10:40 PM 03-18-15

drive班反派真係慘.drive基本上不斷重複新shift car,新同伴,新武器,新形態.即使本來被描述成很强的敵人都好快唔係對手.

Brain的手帕被燒一幕,雖然播恐怖音樂,但我忍唔住笑咗.

進之介雖然口口聲想魔進洗白,但根本甚麼也不做.腰帶跟Proto drive的交情又零交待.魔進死了也很難讓人可惜.

下一個兩話單元重點講剛,魔進條線又會繼續拖下去.
rapperjohnny 12:35 AM 03-19-15

Mach dead heat vs Rider Chaser!
真係洗到好白:-)
北条加蓮 07:34 AM 03-19-15
又ok喎
少少似Fang Joker
當然唔改最好
fami~yan 02:56 PM 03-19-15
MACH到底你有多討厭CHASER啊...
凍檸茶 12:49 AM 03-21-15
https://www.facebook.com/video.php?v...487625&fref=nf

我想玩:-)
Rance 02:56 AM 03-21-15
大人應該SCAN唔到掛:-)
滅龍士 09:37 AM 03-21-15
2002Namco隻魔斬o既強化版:-):-)
GN00508771 04:48 PM 03-21-15
劇場版

某人你安息啦
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142  ... 最後

返回主題版面