Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-20-06, 04:20 PM   #976
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kin~kin
簽得banks番來都可能係舖定路簽唔番barbosa了...
Barbosa 上季打得咁好都唔簽番佢...?
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:23 PM   #977
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 魚伕
Barbosa 上季打得咁好都唔簽番佢...?
唔係唔想簽, 係冇cap room簽...
好睇個老細肯唔肯俾tax...~我相信到時barbosa人工唔會話太平....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:25 PM   #978
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002

............OH
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:26 PM   #979
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: Penny仔

型呀~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:26 PM   #980
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:

omg..................omg.............

超唔慣呀~~~好似一個阿伯........

今朝都睇到個article話佢剪左髮, 不過估唔到係剪晒
舊 07-20-06, 04:33 PM   #981
flmthy
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
omg..................omg.............

睇到佢個樣我都呆晒

但係話知佢咩髮型~只要佢好波球迷實錫晒佢
flmthy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:35 PM   #982
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:

呢個.....我研究咗成分鐘先知佢係Nash !

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:35 PM   #983
Penny仔

引用:

佢不嬲一年先剪一次髮....但未試過咁狠
我希望佢季中可以留長番d
沒有長髮, 沒有"法"力唔掂啊
舊 07-20-06, 04:39 PM   #984
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
> "Seattle" Super Sonics

搬了西雅圖便沒有NBA球隊 我不想他們搬家 希望能建新球場吧
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:42 PM   #985
Revy
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: HEAD_HUNTER
呢個.....我研究咗成分鐘先知佢係Nash !
睇左好耐....先諗起Nash

上季個髮型咪好好囉...而家光頭難認左

小鎮有你
Revy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 04:51 PM   #986
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
唔係唔想簽, 係冇cap room簽...
好睇個老細肯唔肯俾tax...~我相信到時barbosa人工唔會話太平....
但係如果簽左banks....就真係無乜希望簽番Barbosa...
因為個老細知道安東尼教練簽幾多個人都好....佢都係用7個人去打比賽...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 05:07 PM   #987
Penny仔

引用:
作者: 魚伕
但係如果簽左banks....就真係無乜希望簽番Barbosa...
因為個老細知道安東尼教練簽幾多個人都好....佢都係用7個人去打比賽...
問題係suns唔知barbosa想要幾多$
如果叫價5m一年suns負擔唔起

不過簽banks都唔係完全因為買定保險既,始終nash需要backup
....而barbosa又不能打pg
舊 07-20-06, 07:51 PM   #988
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
問題係suns唔知barbosa想要幾多$
如果叫價5m一年suns負擔唔起

不過簽banks都唔係完全因為買定保險既,始終nash需要backup
....而barbosa又不能打pg
不過barbosa就算唔要求太高人工, 都可能有d球會出高價買佢(當然要睇佢今年表現啦)
你知而家nba d價錢好變態架啦~
舊 07-20-06, 10:46 PM   #989
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

再見喇 songaila:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn...071901793.html

另外,有冇網友願意負責開新 volume?

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218

此篇文章於 07-20-06 10:53 PM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 10:51 PM   #990
Penny仔

引用:
不過barbosa就算唔要求太高人工, 都可能有d球會出高價買佢(當然要睇佢今年表現啦)
你知而家nba d價錢好變態架啦~
轉會市場已經瘋了.....
nene 60m
舊 07-20-06, 11:16 PM   #991
電車
Crazy Gamer
無錢用

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 阿聰
再見喇 songaila:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn...071901793.html

另外,有冇網友願意負責開新 volume?
你開啦,你做開嘛....

聰兄知唔知黎緊呢幾年 NBA jersey 係咪都係 Reebok 做?
電車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 11:19 PM   #992
Revy
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 電車

聰兄知唔知黎緊呢幾年 NBA jersey 係咪都係 Reebok 做?
下年唔係轉adid咩a

小鎮有你
Revy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 11:28 PM   #993
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
wink

引用:
冇人接手就唯有我繼續開 thread 吧……依家整。

下年 nba 波衫全部由 adidas 製造,所以之前我都執咗件好野。

舊 07-20-06, 11:39 PM   #994
電車
Crazy Gamer
無錢用

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 阿聰
冇人接手就唯有我繼續開 thread 吧……依家整。

下年 nba 波衫全部由 adidas 製造,所以之前我都執咗件好野。
icic。

近日想買波衫,我又唔喜歡 Reebok 呢個牌子,都係等 Adidas 先買...
電車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 11:46 PM   #995
Penny仔

Showing fiscal restraint for once, Knicks president/coach Isiah Thomas informed Butler's agent, Keith Glass, yesterday he will not match the staggering 3-year, $7 million offer sheet from the Spurs, as expected. The Knicks will officially inform the Spurs at today's deadline.

With all the money invested in Eddy Curry and Jerome James, Butler, 21, was viewed as their 12th man, a third-string center who didn't fit into Thomas' new uptempo attack.

JACKIE BUTLER>Spurs

spurs終於有center加盟
j. butler 都點有潛力的

不過我比較在意呢句:With all the money invested in Eddy Curry and Jerome James, Butler, 21, was viewed as their 12th man, a third-string center who didn't fit into Thomas' new uptempo attack.

咁你換走starbury同sf1啦, 佢地一樣唔fit uptempo attack
舊 07-20-06, 11:47 PM   #996
阿聰

wink

引用:
icic。

近日想買波衫,我又唔喜歡 Reebok 呢個牌子,都係等 Adidas 先買...
波衫你可以睇定 d 先至買,因為有 d 球員嘅波衫會有行貨,入手價會平過水貨少少。另外速龍隊同公鹿隊會轉新波衫,可以留意一下。

至於落場版波衫,我估計 t-mac、duncan、kg、billups 會有行貨,因為呢幾個球員著嘅波鞋都係 adidas 贊助,波衫有行貨機會大 d,
至於 swingman 版波衫,我估計大部份明星級球員都會有行貨,同 reebok 代理呢一批唔會差太多。
引用:
咁你換走starbury同sf1啦, 佢地一樣唔fit uptempo attack
如果 thomas 唔 trade 走兩人其中一人,紐約人將會迎接另外一個 20 勝左右嘅球季。

此篇文章於 07-20-06 11:50 PM 被 阿聰 編輯。
舊 07-21-06, 12:10 AM   #997
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002

邊個黎架?? a
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 02:45 AM   #998
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
做乜鬼Nash好似瘦左咁多?...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 02:56 AM   #999
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 柴崎幸
做乜鬼Nash好似瘦左咁多?...
冇左把頭髮遮遮掩掩咪覺得佢瘦囉~其實佢一向都瘦
舊 07-21-06, 07:01 AM   #1000
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
Another Phoenix Suns story:
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2525226
France names Diaw captain for world championships

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF足球隊--成員表、戰績紀錄及報名方法~~(7/9 update !! ) 新增:GAF足球隊日報 !! 馬沙 體育版 226 07-13-18 12:56 AM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
估波遊戲VOL.14 龍寶寶 體育版 28 10-21-03 05:48 PM
RO 討論區 VOL.14 之 夢幻之島(2) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 961 07-11-03 02:07 AM

現在的時間是 04:40 PM

手機版 | APP版