Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 02-09-11, 07:15 PM   #76
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
火鳳都係10全呂布遮
20個呂布,真係多多都死

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-11, 11:16 PM   #77
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
仲o甘後生, 可能仲o係黃巾之亂喎
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-11, 11:20 PM   #78
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
準備結義幹一番大事,
被阻止了

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-11, 12:15 AM   #79
smalltung

註冊日期: Apr 2004

舊 02-11-11, 03:41 PM   #80
Hunter

註冊日期: Jan 2002

唔怪得之你地會叫D 零團費既人返火星啦

男仔先讀得?

A: 阿強, 你到左高潮未呀?
B: 邊有咁快呀

打格仔?

此篇文章於 02-14-11 03:56 PM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-11, 05:53 PM   #81
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: 真!DC 查看文章
準備結義幹一番大事,
被阻止了
結義fail
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-11, 12:33 AM   #82
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
但今次花面貓年紀大過關公
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-11, 03:51 PM   #83
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689

悲哀
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-11, 10:05 PM   #84
GP01Fb
Crazy Gamer
點會咁架!?

真的有人實行

轉貼的不知是真是假

此篇文章於 02-14-11 10:09 PM 被 GP01Fb 編輯。
GP01Fb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-11, 10:23 PM   #85
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: GP01Fb 查看文章

真的有人實行

轉貼的不知是真是假
http://hiroshijinbo.pixnet.net/blog/post/33954613
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-11, 11:39 PM   #86
Nelly

註冊日期: Oct 2008
左三唔明 a
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 12:15 AM   #87
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
引用:
作者: Nelly 查看文章
左三唔明 a
野戰
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 12:41 PM   #88
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689

捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 05:13 PM   #89
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
點解最後會埋o左佢...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 05:15 PM   #90
機動盜賊首領-電

PSN  IDgutscharm
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
你唔夠糟糕
俾咗個細路佢囉.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 05:22 PM   #91
Funny
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
我都唔明...
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 05:45 PM   #92
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章

un-ting-able

舊 02-15-11, 05:48 PM   #93
Peter Yu
慾の求道者

PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
但係我唔明個boss本來想要咩野

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 05:51 PM   #94
男
わーい(^ωq)♪

PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
雪茄?

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 06:08 PM   #95
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
你唔夠糟糕
俾咗個細路佢囉.
我睇得出佢獻出了弟弟...
咁點解要埋????????

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-11, 06:16 PM   #96
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
我睇得出佢獻出了弟弟...
咁點解要埋????????
應該係話要錢開通一下, 但個男人諗錯方向拎左糟糕野出黎, 之後俾人活埋
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-11, 01:14 AM   #97
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-11, 02:22 AM   #98
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: keijoey 查看文章
應該係話要錢開通一下、但個男人諗錯方向拎左糟糕野出黎、之後俾人活埋
都唔明點解拎錯野就要埋入泥土呢個point
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-11, 04:27 AM   #99
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
我覺得似係要雪茄...

不過笑過就算啦~ 何必深究點解要入土為安~ XD

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-11, 12:13 AM   #100
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
其實個老闆唔係想飲野咩

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.11 ﹝~ 請各位移至Vol.12討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 03-13-08 09:52 AM
車路士球迷會Vol.10 ﹝~ 麻煩各位到 Vol.11 繼續討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1006 09-30-07 05:09 PM
NBA 討論區 VOL. 10 - 請轉到 VOL. 11 繼續討論 阿聰 體育版 999 11-29-05 12:21 PM
Game vol.11 (完) 魚伕 體育版 23 10-02-04 05:26 PM
估波遊戲VOL.11 龍寶寶 體育版 24 10-04-03 05:43 PM

現在的時間是 05:31 PM

手機版 | APP版