Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-09, 01:40 AM   #76
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
睇黎係歡樂既一集\/
姊妹出浴

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 07:12 AM   #77
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
我仲未得閒睇住= =有冇人可以話俾我知杏發生咩事- -"有人追佢?
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 07:56 PM   #78
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 吳政常 查看文章
我仲未得閒睇住= =有冇人可以話俾我知杏發生咩事- -"有人追佢?
自己睇啦,講左就無驚喜了,不過的確係好歡樂的一集……

舊 03-20-09, 08:33 PM   #79
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: 尼路 查看文章
自己睇啦,講左就無驚喜了,不過的確係好歡樂的一集……
主要都係睇春原點樣踩地雷姐

其中一位歷史見證人
舊 03-20-09, 10:48 PM   #80
吳政常

睇左lu= ="個咀O到冇得再O= ="
舊 03-21-09, 04:09 PM   #81
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
杏before?
明明一年前但點解杏又有做幼稚園老師既 aaa

舊 03-21-09, 04:29 PM   #82
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: POISON 查看文章
杏before?
明明一年前但點解杏又有做幼稚園老師既 aaa
嗰段對白唔係話佢做緊幼稚園老師,佢只係作個比喻,話睇實嗰兩件麻煩友,比幼稚園老師睇實班細路更辛苦。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 05:05 PM   #83
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2

我要琴美after

舊 03-21-09, 05:08 PM   #84
ゆり

今集係光見守る坂道で入面既故事?

舊 03-21-09, 06:08 PM   #85
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
今集係光見守る坂道で入面既故事?
冇錯 第一話 拿出勇氣吧 + 第三話 男性朋友們

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 08:10 PM   #86
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 十一月 查看文章
嗰段對白唔係話佢做緊幼稚園老師,佢只係作個比喻,話睇實嗰兩件麻煩友,比幼稚園老師睇實班細路更辛苦。

(我都以為返回現時點)

呢段對白我都睇到有d迷糊,

雖然你個比喻都可以成立,

但硬係覺得, 你(杏)未做過的工作, 又點知會辛苦?

咁樣樣工作都可以話係辛苦或唔辛苦, 又點會用幼稚園老師作比喻呢?

怪怪地

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 08:36 PM   #87
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
咁杏講過佢一直的夢想係做幼稚園老師,
所以有感而發先會同妹妹咁講~

舊 03-21-09, 10:10 PM   #88
吳政常

咁大個仲一齊沖涼= ="
舊 03-21-09, 10:49 PM   #89
衰開有條路mk–II

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: 吳政常 查看文章
咁大個仲一齊沖涼= ="
依家嘅香港人變哂,唔會明白哩種兄弟姐妹情深
晌香港冇人廿幾歳仲會同老豆一齊沖涼吹水聯絡下感情,外國就會咁做
所以覺得怪嘅唔係人哋,係香港人

冇玩過遊戲,但哩套嘢真係超好睇,好耐都未試過睇動畫可以喊咗咁多次
咁就完咗好可惜,如果可以睇埋其他角色嘅結局就好

此篇文章於 03-21-09 10:55 PM 被 衰開有條路mk–II 編輯。
衰開有條路mk–II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 03:45 AM   #90
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-22-09, 08:29 AM   #91
hyc3000

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
睇黎係歡樂既一集\/
姊妹出浴
佢地兩姊妹上圍都唔錯wo
hyc3000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 08:31 AM   #92
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: hyc3000 查看文章
佢地兩姊妹上圍都唔錯wo
朋也: 你們是我的翅膀!!!!!

舊 03-22-09, 03:18 PM   #93
hihiandylam

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDhihiandylam
睇完D慘既再睇番D咁平凡但有趣既校園生活
\真係有D唔捨得CLANNAD要完........佢係心目中已經係十大必睇動畫之一......
hihiandylam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 03:55 PM   #94
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 衰開有條路mk–II 查看文章
依家嘅香港人變哂,唔會明白哩種兄弟姐妹情深
晌香港冇人廿幾歳仲會同老豆一齊沖涼吹水聯絡下感情,外國就會咁做
所以覺得怪嘅唔係人哋,係香港人

冇玩過遊戲,但哩套嘢真係超好睇,好耐都未試過睇動畫可以喊咗咁多次
咁就完咗好可惜,如果可以睇埋其他角色嘅結局就好
你香港邊有咁大個沖涼房

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 03:55 PM   #95
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
你香港邊有咁大個沖涼房
坐得落一個人已經好好

舊 03-22-09, 08:41 PM   #96
吳政常

香港尺金寸土既= =
舊 03-22-09, 08:49 PM   #97
衰開有條路mk–II

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
你香港邊有咁大個沖涼房
唔好即刻推落其他嘢度住
就算家家每戶都有個大沖涼房,係唔係就會同親人一齊沖涼先?係唔係有咁嘅心先?

此篇文章於 03-22-09 08:54 PM 被 衰開有條路mk–II 編輯。
衰開有條路mk–II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 09:04 PM   #98
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: money 查看文章

去死啦 又係通常版無敵

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 09:30 PM   #99
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: 衰開有條路mk–II 查看文章
唔好即刻推落其他嘢度住
就算家家每戶都有個大沖涼房,係唔係就會同親人一齊沖涼先?係唔係有咁嘅心先?
先唔好講有冇咁大地方
兩個女性一齊沖涼我唔覺有咩問題
但兩個男性既話........我剩係想像一下已經有少少反胃

其中一位歷史見證人
舊 03-22-09, 09:31 PM   #100
ゆり

引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
先唔好講有冇咁大地方
兩個女性一齊沖涼我唔覺有咩問題
但兩個男性既話........我剩係想像一下已經有少少反胃
呢樣睇你係男係女姐

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
OVA「ToHeart2」Blu-ray Box 12月3日発売決定 Hayami 日本動漫畫討論版 384 11-20-14 11:16 AM
Key「Kanon」Blu-ray BOX 12月16日発売決定丨京都アニメーション製作 money 日本動漫畫討論版 910 07-08-14 01:37 PM
岡本倫「エルフェンリート」Blu-ray BOX 2012年12月19日発売決定! Vol.2 大山椒魚 日本動漫畫討論版 226 10-20-12 01:49 AM

現在的時間是 10:15 AM

手機版 | APP版